Kandinsky - Panel No.2

Kandinsky - Panel No.2
298.00
Cumpara »

Descriere Produs

Kandinsky - Panel No.2
Categorie: Tablouri
Reproduceri. Tablou reproducere Kandinsky, tiparit pe panza de bumbac 100% rezistenta la umiditate si tratata cu lac special pentru a creste rezistenta la zgarieturi. Imprimare digitala folosind cerneala speciala, ecologica, care dureaza peste 20 de ani. Panza este intinsa pe un cadru din lemn (sasiu) de 2 cm grosime. Tabloul este prevazut cu o agatatoare, fiind necesare pentru fixare dibluri si holzsuruburi (nu sunt incluse). Material: panza

Produse similare

Reproduceri. Tablou reproducere Kandinsky, tiparit pe panza de bumbac 100% rezistenta la umiditate si tratata cu lac special pentru a creste rezistenta la zgarieturi. Imprimare digitala folosind cerneala speciala, ecologica, care dureaza peste 20 de ani... Detalii »
Categorie: Tablouri
Panel dus cu hidromasaj Loira alb, 155x1575x435mm. Are trei functii ce pot fi actionate alternativ: dus de mana, dus superior si hidromasaj. Cabinele de dus cu hidromasaj pot fi inlocuite de catre paneluri de dus, atunci cand nu exista posi... Detalii »
Brand: Casablanca   Categorie: Amenajari Casa
Panel dus cu hidromasaj Loira negru, 155x1575x435mm, Are trei functii: dus de mana, dus superior si hidromasaj. Panelurile de dus pot inlocui cu succes cabinele de dus cu hidromasaj, oferind aceleasi beneficii cu investitii initiale semnifi... Detalii »
Brand: Casablanca   Categorie: Amenajari Casa
Panel dus cu hidromasaj Danubio negru, 155x1665x465mm. Are trei functii ce pot fi actionate simultan: dus de mana, dus superior si hidromasaj. Panelurile de dus Danubio pot inlocui cu succes cabinele de dus cu hidromasaj, oferind aceleasi b... Detalii »
Brand: Casablanca   Categorie: Amenajari Casa
Panel dus cu hidromasaj Loira INOX periat, 155x1575x435mm. Ofera trei functii: dus de mana, dus superior si hidromasaj. Cabinele de dus cu hidromasaj pot fi inlocuite de catre paneluri de dus, atunci cand nu exista posibilitatea inlocuirii ... Detalii »
Brand: Casablanca   Categorie: Amenajari Casa
Panel de dus cu hidromasaj Niagara, INOX lucios, patru functii ce pot fi actionate simultan: dus de mana, dus superior, hidromasaj si efect de cascada. Panelurile de dus sunt o alternativa foarte buna la cabinele de dus cu hidromasaj, deoar... Detalii »
Brand: Metaform   Categorie: Amenajari Casa
Panel dus cu hidromasaj Crystal Black, 250x1600x530mm, anticalcar, din sticla securizata cu finisaj negru, are trei functii: dus de mana, dus superior si hidromasaj. Detalii suplimentare pentru montajul panelului: - latime profil aluminiu 2... Detalii »
Brand: Casablanca   Categorie: Amenajari Casa
Panel dus cu hidromasaj Crystal White, 250x1650x530mm, anticalcar, din sticla securizata cu finisaj alb lucios, are trei functii: dus de mana, dus superior si hidromasaj. Detalii suplimentare pentru montajul panelului: - latime profil alumi... Detalii »
Brand: Casablanca   Categorie: Amenajari Casa