Lampa De Birou Klassik Black

Lampa De Birou Klassik Black
684.00
Cumpara »

Descriere Produs

Lampa De Birou Klassik Black
Categorie: Decoratiuni
Iluminat, Lampi Birou. Corpurile de iluminat sunt accesorii de design, care pe lânga functionalitatea lor, aceea de a lumina încaperile, aduc un plus de stil si finete încaperii prin designul pe care-l au. Lampa de birou Klassik este modul perfect pentru a imbogati designul casei cu un corp de iluminat realizat din linii originale si materiale de exceptie. Este un corp de iluminat cat se poate de modern si stilat.

Produse similare

Iluminat, Lampi Birou, Iluminat > Noutati. Lampa de birou cu functie touch Octagon One BlackGama de lampi de birou Octagon One combina cel mai bine simplitatea si naturaletea efectului de lemn cu tehnologia moderna. Punctul forte al acestei game este forma sa octagonala cu finisaj d... Detalii »
Categorie: Decoratiuni
Iluminat, Lampadare. Corpurile de iluminat sunt accesorii de design, care pe lânga functionalitatea lor, aceea de a lumina încaperile, aduc un plus de stil si finete încaperii prin designul pe care-l au. Lampadarul Klassik este modul perfect pentru a imbogat... Detalii »
Categorie: Decoratiuni
Iluminat, Lampi Birou. Corpurile de iluminat sunt accesorii de design, care pe lânga functionalitatea lor, aceea de a lumina încaperile, aduc un plus de stil si finete încaperii prin designul pe care-l au. Lampa de birou Pin Down este modul perfect pentru a im... Detalii »
Categorie: Decoratiuni
Iluminat, Lampi Birou. Corpurile de iluminat sunt accesorii de design, care pe lânga functionalitatea lor, aceea de a lumina încaperile, aduc un plus de stil si finete încaperii prin designul pe care-l au. Lampa de birou Job este modul perfect pentru a imbogat... Detalii »
Categorie: Decoratiuni
Veioze, Iluminat, Lampi Birou, Iluminat > Noutati. Lampa de birou cu functie touch Octagon One WalnutGama de lampi de birou Octagon One combina cel mai bine simplitatea si naturaletea efectului de lemn cu tehnologia moderna. Punctul forte al acestei game este forma sa octagonala cu finisaj ... Detalii »
Categorie: Decoratiuni
Iluminat, Lampi Birou. Corpurile de iluminat sunt accesorii de design, care pe lânga functionalitatea lor, aceea de a lumina încaperile, aduc un plus de stil si finete încaperii prin designul pe care-l au. Lampa de birou Cool este modul perfect pentru a imboga... Detalii »
Categorie: Decoratiuni
Iluminat, Lampi Birou. Corpurile de iluminat sunt accesorii de design, care pe lânga functionalitatea lor, aceea de a lumina încaperile, aduc un plus de stil si finete încaperii prin designul pe care-l au. Lampa de birou Urban este modul perfect pentru a imbog... Detalii »
Categorie: Decoratiuni
Iluminat, Lampi Birou. Corpurile de iluminat sunt accesorii de design, care pe lânga functionalitatea lor, aceea de a lumina încaperile, aduc un plus de stil si finete încaperii prin designul pe care-l au. Lampa de birou Amalie este modul perfect pentru a imbo... Detalii »
Categorie: Decoratiuni