Plafoniera Classic 450015603

Plafoniera Classic 450015603
209.00
Cumpara »

Descriere Produs

Plafoniera Classic 450015603
Categorie: Decoratiuni
Iluminat, Plafoniere, Iluminat > Noutati. Plafoniera Classic 450015603 este modul perfect pentru a imbogati designul casei,in zone precum dormitorul, holul si livingul dumneavoastra. Modelul sau unic ofera o nota de eleganta si un plus de confort locuintei, fiind usor de montat pe perete si totodata este realizata cu o atentie deosebita din nichel si materiale de exceptie.

Produse similare

Iluminat, Plafoniere, Iluminat > Noutati. Plafoniera Classic 450015703este modul perfect pentru a imbogati designul casei,in zone precum dormitorul, holul si livingul dumneavoastra. Modelul sau unic ofera o nota de eleganta si un plus de confort locuintei, fiind usor de montat pe p... Detalii »
Categorie: Decoratiuni
Iluminat, Plafoniere, Iluminat > Noutati. Plafoniera Classic 317011303 este modul perfect pentru a imbogati designul casei,in zone precum dormitorul, holul si livingul dumneavoastra. Modelul sau unic ofera o nota de eleganta si un plus de confort locuintei, fiind usor de montat si ... Detalii »
Categorie: Decoratiuni
Iluminat, Plafoniere, Iluminat > Noutati. Plafoniera Classic 372011105 este modul perfect pentru a imbogati designul casei,in zone precum dormitorul, holul si livingul dumneavoastra. Modelul sau unic ofera o nota de eleganta si un plus de confort locuintei, fiind usor de montat si ... Detalii »
Categorie: Decoratiuni
Iluminat, Plafoniere, Iluminat > Noutati. Plafoniera Classic 317011403 este modul perfect pentru a imbogati designul casei,in zone precum dormitorul, holul si livingul dumneavoastra. Modelul sau unic ofera o nota de eleganta si un plus de confort locuintei, fiind usor de montat si ... Detalii »
Categorie: Decoratiuni
Iluminat, Plafoniere, Iluminat > Noutati. Plafoniera Classic 295013402 este modul perfect pentru a imbogati designul casei,in zone precum dormitorul, holul si livingul dumneavoastra. Modelul sau unic ofera o nota de eleganta si un plus de confort locuintei, fiind usor de montat si ... Detalii »
Categorie: Decoratiuni
Iluminat, Plafoniere, Iluminat > Noutati. Plafoniera Classic 317012905 este modul perfect pentru a imbogati designul casei,in zone precum dormitorul, holul si livingul dumneavoastra. Modelul sau unic ofera o nota de eleganta si un plus de confort locuintei, fiind usor de montat si ... Detalii »
Categorie: Decoratiuni
Iluminat, Plafoniere, Iluminat > Noutati. Plafoniera Classic 317011504 este modul perfect pentru a imbogati designul casei,in zone precum dormitorul, holul si livingul dumneavoastra. Modelul sau unic ofera o nota de eleganta si un plus de confort locuintei, fiind usor de montat si ... Detalii »
Categorie: Decoratiuni
Iluminat, Plafoniere, Iluminat > Noutati. Plafoniera Classic 317013805 este modul perfect pentru a imbogati designul casei,in zone precum dormitorul, holul si livingul dumneavoastra. Modelul sau unic ofera o nota de eleganta si un plus de confort locuintei, fiind usor de montat si ... Detalii »
Categorie: Decoratiuni