Oala Sweet Home Din Metal Alb 20x12.5 Cm

Oala Sweet Home Din Metal Alb 20x12.5 Cm
34.90
Cumpara »

Descriere Produs

Oala Sweet Home Din Metal Alb 20x12.5 Cm
Categorie: Gatit
OALE. Oala Sweet Home din metal alb 20x12.5 cm

Produse similare

OALE. Oala Sweet Home din metal alb 17x11 cm... Detalii »
Categorie: Gatit
BOLURI. Bol Sweet Home din metal alb 15.5x8 cm... Detalii »
Categorie: Servirea Mesei
BOLURI. Castron Sweet Home din metal alb 30x13 cm... Detalii »
Categorie: Servirea Mesei
CANI. Canita Sweet Home din metal alb 9x8 cm... Detalii »
Categorie: Bestseller
Articole bucatarie Cani. Colecția de porțelan prafos Sweet Home este decorata cu trandafiri și ornamente în nuanțe de aquamarin și verde delicat ce va introduce o atmosfera cu adevarat angelica în timpul fiecarei mese. Capacitate: 340 ml Produsele pot fi spa... Detalii »
Categorie: Cani
Articole bucatarie Farfurii. Colecția de porțelan prafos Sweet Home este decorata cu trandafiri și ornamente în nuanțe de aquamarin și verde delicat ce va introduce o atmosfera cu adevarat angelica în timpul fiecarei mese. Dimensiuni: 24 cm Produsele pot fi spal... Detalii »
Categorie: Farfurii
Articole bucatarie Farfurii. Colecția de porțelan prafos Sweet Home este decorata cu trandafiri și ornamente în nuanțe de aquamarin și verde delicat ce va introduce o atmosfera cu adevarat angelica în timpul fiecarei mese. Dimensiuni: 23 cm Produsele pot fi spal... Detalii »
Categorie: Farfurii
Articole bucatarie Farfurii. Colecția de porțelan prafos Sweet Home este decorata cu trandafiri și ornamente în nuanțe de aquamarin și verde delicat ce va introduce o atmosfera cu adevarat angelica în timpul fiecarei mese. Dimensiuni: 20 cm Produsele pot fi spal... Detalii »
Categorie: Farfurii