Bec Led E27 5w Culoare Lumina Alb Rece

Bec Led E27 5w Culoare Lumina Alb Rece
33.48
Cumpara »

Descriere Produs

Bec Led E27 5w Culoare Lumina Alb Rece
Categorie: Becuri Led

Produse similare

Set 10 Spoturi Led 6W cu lumina rece echivalentul unui led cu lumina incandescenta de 45W. Este un spot led cu integrare perfecta in toate tipurile de decor asigurand un iluminat puternic la un consum minim de energie electrica. Spre deoseb... Detalii »
Categorie: Spot Led
Spot Led 6W cu lumina rece echivalentul unui led cu lumina incandescenta de 45W. Este un spot led cu integrare perfecta in toate tipurile de decor asigurand un iluminat puternic la un consum minim de energie electrica. Spre deosebire de bec... Detalii »
Categorie: Spot Led
Set 8 Spoturi Led 6W cu lumina rece echivalentul unui led cu lumina incandescenta de 45W. Este un spot led cu integrare perfecta in toate tipurile de decor asigurand un iluminat puternic la un consum minim de energie electrica. Spre deosebi... Detalii »
Categorie: Seturi Becuri
Set Spoturi Led 6W cu lumina rece echivalentul unui led cu lumina incandescenta de 45W. Este un spot led cu integrare perfecta in toate tipurile de decor asigurand un iluminat puternic la un consum minim de energie electrica. Spre deosebire... Detalii »
Categorie: Spot Led
Set 6 x Spot Led 6W cu lumina rece echivalentul unui led cu lumina incandescenta de 45W. Este un spot led cu integrare perfecta in toate tipurile de decor asigurand un iluminat puternic la un consum minim de energie electrica. Spre deosebir... Detalii »
Categorie: Seturi Becuri
Set 6 x Spot LED 6W GU 5.3 cu lumina rece de 6W echivalenta unui bec cu lumina incandescenta de 50W. Acest spot emite o lumina puternica la un consum de energie minim - 10 spoturi led de 6W consuma cat un bec normal de 60W dar emit (cumulat... Detalii »
Categorie: Seturi Becuri
Bec LED 6W Lumina rece┬ácu putere echivalenta unui bec cu lumina incandescenta de 50W. Cu ajutorul acestui bec led consumul de curent electric va fi redus substantial (cu pana la 80% in comparatie cu un bec clasic) in timp ce calitatea si p... Detalii »
Categorie: Bec Led
Set 10 Becuri LED 6W Lumina rece cu putere echivalenta unui bec cu lumina incandescenta de 50W. Cu ajutorul acestui bec led consumul de curent electric va fi redus substantial (cu pana la 80% in comparatie cu un bec clasic) in timp ce calit... Detalii »
Categorie: Seturi Becuri