Aplice Veioze

  • Decoratiuni:
  • 8   1 - 8
PASTERI. Aplica Eglo PASTERI┬áeste echipat─â cu bra┼ú flexibil ╚Öi LED de putere, special pentru lectur─â. Are┬ástructur─â de metal cu finisaj nichel satinat, abajur din material textil de culoare alb-satin pe suport PVC.... Detalii »
Categorie: Aplice Veioze
PASTERI. Lampa pentru lectur─â┬áEglo PASTERI┬áeste echipat─â cu bra┼ú mobil (pe orizontal─â), are┬ástructur─â de metal cu finisaj nichel satinat, abajur din textil maro-antracit mat┬ála exterior ╚Öi alb┬ála interior, echipat─â cu dulie de tip E27.... Detalii »
Categorie: Aplice Veioze
PASTERI. Lampa pentru lectur─â┬áEglo PASTERI┬áeste echipat─â cu bra┼ú mobil (pe orizontal─â), are┬ástructur─â de metal cu finisaj nichel satinat, abajur din textil gri mat┬ála exterior ╚Öi alb┬ála interior, echipat─â cu dulie de tip E27.... Detalii »
Categorie: Aplice Veioze
PASTERI. Lampa pentru lectur─â┬áEglo PASTERI┬áeste echipat─â cu bra┼ú mobil (pe orizontal─â), are┬ástructur─â de metal cu finisaj nichel satinat, abajur din textil beige-brun┬ámat (taupe) la exterior ╚Öi alb┬ála interior, echipat─â cu dulie de tip E... Detalii »
Categorie: Aplice Veioze
PASTERI. Lampa pentru lectur─â┬áEglo PASTERI┬áeste echipat─â cu bra┼ú mobil (pe orizontal─â), are┬ástructur─â de metal cu finisaj nichel satinat, abajur din textil ro╚Öu┬ámat (marsala) la exterior ╚Öi alb┬ála interior, echipat─â cu dulie de tip E27.... Detalii »
Categorie: Aplice Veioze
PASTERI. Aplica de perete┬ápentru lectur─â┬áEglo PASTERI┬áeste echipat─â cu bra┼ú mobil (pe orizontal─â), are┬ástructur─â de metal cu finisaj nichel satinat, abajur din textil alb, echipat─â cu dulie de tip E27.... Detalii »
Categorie: Aplice Veioze
PASTERI. Aplica de perete┬ápentru lectur─â┬áEglo PASTERI┬áeste echipat─â cu bra┼ú mobil (pe orizontal─â), are┬ástructur─â de metal cu finisaj nichel satinat, abajur din textil negru┬ámat la exterior ╚Öi cupru la interior, echipat─â cu dulie de tip E... Detalii »
Categorie: Aplice Veioze
PASTERI. Aplica de perete┬ápentru lectur─â┬áEglo PASTERI┬áeste echipat─â cu bra┼ú mobil (pe orizontal─â), are┬ástructur─â de metal cu finisaj nichel satinat, abajur din textil alb mat la exterior ╚Öi cupru la interior, echipat─â cu dulie de tip E27.... Detalii »
Categorie: Aplice Veioze
  • Decoratiuni:
  • 8   1 - 8