Bec Led

  • Decoratiuni:
  • 80   1 - 20
Bec cu led 4W E14 cu o putere echivalenta unui bec clasic de 35W. Acest bec led 4W are o lumina foarte placuta (lumina calda) la un consum redus de energie. Sunt becuri ecologice cu durata de viata foarte mare (25.000 de ore). Acestea nu co... Detalii »
Categorie: Bec Led
Becuri lumanare LED cu consum de energie 5W (echivalentul unui bec cu lumina incandescenta de 40W). Sunt becuri lumanare led de foarte buna calitate ideale pentru a fi folosite intr-un candelabru modern. Spre deosebire de becurile economice... Detalii »
Categorie: Bec Led
Bec led 6W E14 cu o putere echivalenta unui bec clasic de 50W. Acest bec led 6W are o lumina foarte placuta (lumina calda) la un consum redus de energie. Sunt becuri ecologice cu durata de viata foarte mare (25.000 de ore). Acestea nu conti... Detalii »
Categorie: Bec Led
Bec LED E14 DL-6064 de 6W echivalent cu 50W in cazul becurilor normale cu lumina incandescenta. Este un bec led cu lumina rece consum redus de energie electrica si o durata de viata foarte mare. Este un bec cu soclu E14 ecologic de calitate... Detalii »
Categorie: Bec Led
Bec LED Drimus E14 DL-3064 de 6W echivalent cu 50W in cazul becurilor normale cu lumina incandescenta. Este un bec led cu lumina calda consum redus de energie electrica si o durata de viata foarte mare. Este un bec cu soclu E14 ecologic de ... Detalii »
Categorie: Bec Led
Bec LED LF-3100 cu putere de 10W echivalenta unui bec normal cu lumina incandescenta de 60W. Consumul de energie este redus substantial (cu pana la 80% mai putin decat un bec clasic) in timp ce calitatea si puterea luminii sporesc considera... Detalii »
Categorie: Bec Led
Becuri LED LF-6100 10W cu putere echivalenta cu un bec normal de 60W. Aceste becuri led au un consum de energie redus si ofera o lumina puternica si placuta (lumina rece). Sunt becuri led ecologice care nu emit raze ultraviolete sau radiati... Detalii »
Categorie: Bec Led
Bec LED Drimus DL-3100 cu putere de 10W echivalenta unui bec normal cu lumina incandescenta de 60W. Consumul de energie este redus substantial (cu pana la 80% mai putin decat un bec clasic) in timp ce calitatea si puterea luminii sporesc co... Detalii »
Categorie: Bec Led
Bec LED DL-3121 cu putere de 12W echivalenta unui bec normal cu lumina incandescenta de 75W. Consumul de energie este redus substantial (cu pana la 80% mai putin decat un bec clasic) in timp ce calitatea si puterea luminii sporesc considera... Detalii »
Categorie: Bec Led
Bec LED DL-6121 cu putere de 12W echivalenta unui bec normal cu lumina incandescenta de 75W. Consumul de energie este redus substantial (cu pana la 80% mai putin decat un bec clasic) in timp ce calitatea si puterea luminii sporesc considera... Detalii »
Categorie: Bec Led
Set 4 Becuri Ledfoton E27 Lumina Calda¬†cu putere 4W echivalentul unui bec incandescent de 35W. Principalul avantaj este consumul redus de energie urmat de durata mult mai mare de viata in comparatie cu un bec standard. Becurile cu LED sunt... Detalii »
Categorie: Bec Led
Set 4 Becuri cu led 4W E14 cu o putere echivalenta unui bec clasic de 35W. Acest bec led 4W are o lumina foarte placuta (lumina calda) la un consum redus de energie. Sunt becuri ecologice cu durata de viata foarte mare (25.000 de ore). Aces... Detalii »
Categorie: Bec Led
Set 4 Becuri LED E14 LF-6041 de 4W echivalent cu 35W in cazul becurilor normale cu lumina incandescenta. Este un bec led cu lumina rece consum redus de energie electrica si o durata de viata foarte mare. Sunt becuri led ecologice de calitat... Detalii »
Categorie: Bec Led
Set 4 Becuri Led E14 consum de 4W echivalent a 35W al becurilor cu lumina incandescenta. Spre deosebire de becurile economice tip halogen led-urile emit o culoare calda apropiata de lumina produsa de clasicul bec incadescent. Consuma curent... Detalii »
Categorie: Bec Led
Set 4 Becuri lumanare LED DL-5053 cu consum de energie 5W (echivalentul unui bec cu lumina incandescenta de 40W). Sunt becuri lumanare led de foarte buna calitate ideale pentru a fi folosite intr-un candelabru modern. Spre deosebire de becu... Detalii »
Categorie: Bec Led
Set 4 Becuri LED 6W Lumina calda cu putere echivalenta unui bec cu lumina incandescenta de 50W. Cu ajutorul acestui bec led consumul de curent electric va fi redus substantial (cu pana la 80% in comparatie cu un bec clasic) in timp ce calit... Detalii »
Categorie: Bec Led
Set 4 Becuri LED 6W Lumina rece cu putere echivalenta unui bec cu lumina incandescenta de 50W. Cu ajutorul acestui bec led consumul de curent electric va fi redus substantial (cu pana la 80% in comparatie cu un bec clasic) in timp ce calita... Detalii »
Categorie: Bec Led
Set 4 x Bec led E14 6W cu lumina calda echivalenta unui bec clasic de 50W. Este un bec led care emite o lumina puternica la un consum minim de energie. In plus becul led are o durata de viata foarte mare - pana la 30.000 de ore. Consuma cur... Detalii »
Categorie: Bec Led
Set 4 x Bec led E14 6W cu lumina rece echivalenta unui bec clasic de 50W. Este un bec led care emite o lumina puternica la un consum minim de energie. In plus becul led are o durata de viata foarte mare - pana la 30.000 de ore. Consuma cure... Detalii »
Categorie: Bec Led
Set 6¬†Becuri cu led 4W E14 cu o putere echivalenta unui bec clasic de 35W. Acest bec led 4W are o lumina foarte placuta (lumina calda) la un consum redus de energie. Sunt becuri ecologice cu durata de viata foarte mare (25.000 de ore). Ace... Detalii »
Categorie: Bec Led
  • Decoratiuni:
  • 80   1 - 20