Bec Led

  • Decoratiuni:
  • 32   1 - 10
Bec Led E27 Lumina Calda cu putere 4W echivalentul unui bec incandescent de 35W. Principalul avantaj este consumul redus de energie urmat de durata mult mai mare de viata in comparatie cu un bec standard. Becurile cu LED sunt si mult mai e... Detalii »
Categorie: Bec Led
Becuri Led E14 consum de 4W echivalent a 35W al becurilor cu lumina incandescenta. Spre deosebire de becurile economice tip halogen led-urile emit o culoare calda apropiata de lumina produsa de clasicul bec incadescent. Consuma curent cu pa... Detalii »
Categorie: Bec Led
Bec cu led 4W E14 cu o putere echivalenta unui bec clasic de 35W. Acest bec led 4W are o lumina foarte placuta (lumina calda) la un consum redus de energie. Sunt becuri ecologice cu durata de viata foarte mare (25.000 de ore). Acestea nu co... Detalii »
Categorie: Bec Led
Bec LED E14 DL-6064 de 6W echivalent cu 50W in cazul becurilor normale cu lumina incandescenta. Este un bec led cu lumina rece consum redus de energie electrica si o durata de viata foarte mare. Este un bec cu soclu  E14 ecologic de calita... Detalii »
Categorie: Bec Led
Bec LED Drimus E14 DL-3064 de 6W echivalent cu 50W in cazul becurilor normale cu lumina incandescenta. Este un bec led cu lumina calda consum redus de energie electrica si o durata de viata foarte mare. Este un bec cu soclu  E14 ecologic d... Detalii »
Categorie: Bec Led
Bec LED 6W Lumina rece cu putere echivalenta unui bec cu lumina incandescenta de 50W. Cu ajutorul acestui bec led consumul de curent electric va fi redus substantial (cu pana la 80% in comparatie cu un bec clasic) in timp ce calitatea si p... Detalii »
Categorie: Bec Led
Bec LED DL-3100 cu putere de 10W echivalenta unui bec normal cu lumina incandescenta de 60W. Consumul de energie este redus substantial (cu pana la 80% mai putin decat un bec clasic) in timp ce calitatea si puterea luminii sporesc considera... Detalii »
Categorie: Bec Led
Becuri LED DL-6100 10W cu putere echivalenta cu un bec normal de 60W. Aceste becuri led au un consum de energie redus si ofera o lumina puternica si placuta (lumina rece). Sunt becuri led ecologice care nu emit raze ultraviolete sau radiati... Detalii »
Categorie: Bec Led
Bec LED DL-3121 cu putere de 12W echivalenta unui bec normal cu lumina incandescenta de 75W. Consumul de energie este redus substantial (cu pana la 80% mai putin decat un bec clasic) in timp ce calitatea si puterea luminii sporesc considera... Detalii »
Categorie: Bec Led
Bec LED DL-6121 cu putere de 12W echivalenta unui bec normal cu lumina incandescenta de 75W. Consumul de energie este redus substantial (cu pana la 80% mai putin decat un bec clasic) in timp ce calitatea si puterea luminii sporesc considera... Detalii »
Categorie: Bec Led
  • Decoratiuni:
  • 32   1 - 10