Cutite Macelarie

  • Decoratiuni:
  • 23   1 - 20
Cutit pentru dezosat, gama PROFISSIONAL MASTER, lama flexibila din inox de foarte buna calitate (DIN 1.4110) supus unui tratament termic special constand in calire, tratare sub 0ºC (congelare) si intarire, in vederea obtinerii unei duritat... Detalii »
Brand: Tramontina   Categorie: Cutite Macelarie
Cutit pentru dezosat, gama PROFISSIONAL MASTER, lama din inox de foarte buna calitate (DIN 1.4110) supus unui tratament termic special constand in calire, tratare sub 0ºC (congelare) si intarire, in vederea obtinerii unei duritati de peste... Detalii »
Brand: Tramontina   Categorie: Cutite Macelarie
Cutit pentru carne, gama PROFISSIONAL MASTER, lama din inox de foarte buna calitate (DIN 1.4110) supus unui tratament termic special constand in calire, tratare sub 0ºC (congelare) si intarire, in vederea obtinerii unei duritati de peste 5... Detalii »
Brand: Tramontina   Categorie: Cutite Macelarie
Cutit pentru filetat, gama PROFESSIONAL MASTER, lama din inox de foarte buna calitate (DIN 1.4110) supus unui tratament termic special constand in calire, tratare sub 0ºC (congelare) si intarire, in vederea obtinerii unei duritati de peste... Detalii »
Brand: Tramontina   Categorie: Cutite Macelarie
Cutit pentru dezosat, gama PROFISSIONAL MASTER, lama din inox de foarte buna calitate (DIN 1.4110) supus unui tratament termic special constand in calire, tratare sub 0ºC (congelare) si intarire, in vederea obtinerii unei duritati de peste... Detalii »
Brand: Tramontina   Categorie: Cutite Macelarie
Cutit pentru dezosat, gama PROFISSIONAL MASTER, lama din inox de foarte buna calitate (DIN 1.4110) supus unui tratament termic special constand in calire, tratare sub 0ºC (congelare) si intarire, in vederea obtinerii unei duritati de peste... Detalii »
Brand: Tramontina   Categorie: Cutite Macelarie
Cutit pentru dezosat, gama PROFISSIONAL MASTER, lama din inox de foarte buna calitate (DIN 1.4110) supus unui tratament termic special constand in calire, tratare sub 0ºC (congelare) si intarire, in vederea obtinerii unei duritati de peste... Detalii »
Brand: Tramontina   Categorie: Cutite Macelarie
Cutit pentru dezosat, gama PROFISSIONAL MASTER, lama din inox de foarte buna calitate (DIN 1.4110) supus unui tratament termic special constand in calire, tratare sub 0ºC (congelare) si intarire, in vederea obtinerii unei duritati de peste... Detalii »
Brand: Tramontina   Categorie: Cutite Macelarie
Cutit pentru dezosat, gama PROFISSIONAL MASTER, lama din inox de foarte buna calitate (DIN 1.4110) supus unui tratament termic special constand in calire, tratare sub 0ºC (congelare) si intarire, in vederea obtinerii unei duritati de peste... Detalii »
Brand: Tramontina   Categorie: Cutite Macelarie
Cutit pentru dezosat, gama PROFISSIONAL MASTER, lama din inox de foarte buna calitate (DIN 1.4110) supus unui tratament termic special constand in calire, tratare sub 0ºC (congelare) si intarire, in vederea obtinerii unei duritati de peste... Detalii »
Brand: Tramontina   Categorie: Cutite Macelarie
Cutit pentru dezosat, gama PROFISSIONAL MASTER, lama din inox de foarte buna calitate (DIN 1.4110) supus unui tratament termic special constand in calire, tratare sub 0ºC (congelare) si intarire, in vederea obtinerii unei duritati de peste... Detalii »
Brand: Tramontina   Categorie: Cutite Macelarie
Cutit pentru dezosat, gama PROFISSIONAL MASTER, lama din inox de foarte buna calitate (DIN 1.4110) supus unui tratament termic special constand in calire, tratare sub 0ºC (congelare) si intarire, in vederea obtinerii unei duritati de peste... Detalii »
Brand: Tramontina   Categorie: Cutite Macelarie
Cutit pentru carne, gama PROFISSIONAL MASTER, lama din inox de foarte buna calitate (DIN 1.4110) supus unui tratament termic special constand in calire, tratare sub 0ºC (congelare) si intarire, in vederea obtinerii unei duritati de peste 5... Detalii »
Brand: Tramontina   Categorie: Cutite Macelarie
Cutit macelar, gama PROFISSIONAL MASTER, lama din inox de foarte buna calitate (DIN 1.4110) supus unui tratament termic special constand in calire, tratare sub 0ºC (congelare) si intarire, in vederea obtinerii unei duritati de peste 56 HRC... Detalii »
Brand: Tramontina   Categorie: Cutite Macelarie
Cutit pentru carne, gama PROFISSIONAL MASTER, lama din inox de foarte buna calitate (DIN 1.4110) supus unui tratament termic special constand in calire, tratare sub 0ºC (congelare) si intarire, in vederea obtinerii unei duritati de peste 5... Detalii »
Brand: Tramontina   Categorie: Cutite Macelarie
Cutit pentru carne, gama PROFISSIONAL MASTER, lama din inox de foarte buna calitate (DIN 1.4110) supus unui tratament termic special constand in calire, tratare sub 0ºC (congelare) si intarire, in vederea obtinerii unei duritati de peste 5... Detalii »
Brand: Tramontina   Categorie: Cutite Macelarie
Cutit pentru carne, gama PROFISSIONAL MASTER, lama din inox de foarte buna calitate (DIN 1.4110) supus unui tratament termic special constand in calire, tratare sub 0ºC (congelare) si intarire, in vederea obtinerii unei duritati de peste 5... Detalii »
Brand: Tramontina   Categorie: Cutite Macelarie
Cutit pentru carne, gama PROFISSIONAL MASTER, lama din inox de foarte buna calitate (DIN 1.4110) supus unui tratament termic special constand in calire, tratare sub 0ºC (congelare) si intarire, in vederea obtinerii unei duritati de peste 5... Detalii »
Brand: Tramontina   Categorie: Cutite Macelarie
Cutit macelar, gama PROFISSIONAL MASTER, lama din inox de foarte buna calitate (DIN 1.4110) supus unui tratament termic special constand in calire, tratare sub 0ºC (congelare) si intarire, in vederea obtinerii unei duritati de peste 56 HRC... Detalii »
Brand: Tramontina   Categorie: Cutite Macelarie
Cutit pentru carne, gama PROFISSIONAL MASTER, lama din inox de foarte buna calitate (DIN 1.4110) supus unui tratament termic special constand in calire, tratare sub 0ºC (congelare) si intarire, in vederea obtinerii unei duritati de peste 5... Detalii »
Brand: Tramontina   Categorie: Cutite Macelarie
  • Decoratiuni:
  • 23   1 - 20