Lenjerii Pat

  • Decoratiuni:
  • 18   1 - 10
Lenjerie de pat 1 persoana Renforce  confectionata cu tesaturi din fibre naturale 100% bumbac. Lenjeria este disponibila cu imprimeuri florale si geometrice in culori vesele. Lenjeriile Renforce sunt practice usor de intretinut si reziste... Detalii »
Categorie: Lenjerii Pat
Lenjerie de pat pentru o persoana fabricata cu tesatura Crepe din fibra naturala 100% bumbac de calitate. Lenjeria este disponibila cu imprimeuri florale delicate cu motive geometrice indraznete in nuante pastelate sau intense.Sistemul de... Detalii »
Categorie: Lenjerii Pat
Lenjeriile pat dublu Renforce (Model RI 1304-03) confectionate cu tesaturi din fibre naturale 100% bumbac imprimate cu desene florale si geometrice in culori vesele sunt practice usor de intretinut si rezistente. Sistemul de inchidere c... Detalii »
Categorie: Lenjerii Pat
Lenjerie pat de 2 persoane bumbac Renforce (Model RI 1304-03) - un camp de maci in tonuri bej neutre care calmeaza atmosfera dormitorului. Lenjeria pat 2 persoane prezinta un desen acuarelat cu flori mari si generoase pictate ca o schit... Detalii »
Categorie: Lenjerii Pat
Lenjeria de pat 2 persoane este confectionata cu tesaturi din fibre naturale 100% bumbac Renforce. Lenjeria este disponibila cu imprimeuri florale si geometrice in culori vesele. Lenjeriile Renforce sunt practice usor de intretinut si re... Detalii »
Categorie: Lenjerii Pat
Lenjerie de pat dubla Renforce (Model RI 1304-03) este o lenjerie de pat Renforce cu un desen geometric ce creeaza un stil urban dormitorului tau. Lenjerie de pat Renforce confectionata cu tesaturi din fibre naturale 100% bumbac im... Detalii »
Categorie: Lenjerii Pat
Lenjerie de pat dublu fabricata cu tesatura Crepe din fibra naturala 100% bumbac de calitate. Lenjeria este disponibila cu imprimeuri florale delicate cu motive geometrice indraznete in nuante pastelate sau intense.Sistemul de inchidere c... Detalii »
Categorie: Lenjerii Pat
Setul de pat cu pilota matlasata este ideal pentru a imbraca complet patul.Va veti simti rasfatati in pilota matlasata usoara si calduroasa imprimata cu desene originale si veti aprecia dubla ei utilizare atat ca invelitoare cat si cuvertur... Detalii »
Categorie: Lenjerii Pat
Setul de pat cu pilota matlasata (1305/02) este ideal pentru a imbraca complet patul.Va veti simti rasfatati in pilota matlasata usoara si calduroasa imprimata cu desene originale si veti aprecia dubla ei utilizare atat ca invelitoare cat s... Detalii »
Categorie: Lenjerii Pat
Setul de pat cu pilota matlasata este ideal pentru a imbraca complet patul. Va veti simti rasfatati in pilota matlasata usoara si calduroasa imprimata cu desene originale si veti aprecia dubla ei utilizare atat ca invelitoare cat si cuvert... Detalii »
Categorie: Lenjerii Pat
  • Decoratiuni:
  • 18   1 - 10