Lenjerii Pat

  • Decoratiuni:
  • 34   1 - 20
Lenjerie de pat 1 persoana Renforce (Model RI 1305/02) confectionata cu tesaturi din fibre naturale 100% bumbac imprimata cu desene florale si geometrice in culori  vesele sunt practice usor de intretinut si rezistente . Sistemul de inc... Detalii »
Categorie: Lenjerii Pat
Lenjerii bumbac 2 persoane Renforce desen Twist  este imprimata ecologic in nuante roz verde albastru bleo pentru a inveseli atmosfera dormitorului prin elemente haioase cum sunt nasturii colorati. Acest imprimeu colorat si cu elemente ge... Detalii »
Categorie: Lenjerii Pat
Lenjerie 2 persoane Renforce Simplicity  prezinta un imprimeu cu dungi verticale clasice si colorate. Confectionate cu tesaturi Renforce din fibre naturale 100% bumbac practica usor de intretinut si rezistenta . Sistemul de inchidere cu ... Detalii »
Categorie: Lenjerii Pat
Lenjerie 2 persoane bumbac Renforce (Model RI 1307-03) este imprimat cu coloranti ecologici si reprezinta o compozitie ca un mozaic din elemente simple preluate din folclor si integrate modern in registre orizontale nuantate printr-o pa... Detalii »
Categorie: Lenjerii Pat
Lenjerie 2 persoane bumbac Renforce (Model RI 1305-03) descrie un stil feminin si o explozie florala colorata desprinse parca dintr-un vis naiv! Paleta cromatica in nuante rozalii infloresc si inmiresmeaza intreaga incapere a dormitor... Detalii »
Categorie: Lenjerii Pat
Lenjerie pat de 2 persoane bumbac Renforce (Model RI 1304-03) - un camp de maci in tonuri bej neutre care calmeaza atmosfera dormitorului. Lenjeria pat 2 persoane prezinta un desen acuarelat cu flori mari si generoase pictate ca o schit... Detalii »
Categorie: Lenjerii Pat
Lenjerie de pat 2 persoane bumbac Renforce (Model RI 1304-03) - in iarba inalta se ridica tulpini de flori micute si verzi intr-o tufa primavarateca. Libelulele gratioase si filigramate zboara deasupra animand intreaga atmosfera a aster... Detalii »
Categorie: Lenjerii Pat
Lenjerie pat dublu bumbac Renforce (Model RI 1304-03) imbina desenul floral cu nuante acuarelate de roz rezultand un desen delicat si feminin. Frumoasele margarete subliniaza gratia desenului prin simplitate si naturalete. Lenjerie de p... Detalii »
Categorie: Lenjerii Pat
Lenjerie 2 persoane trandafiri bumbac Renforce (Model RI 1302/04) Fermecatorii trandafiri rosii sunt imprastiati intr-un stil romantic pe lenjeria de pat. Desenul Roses este creat intr-o maniera sensibila si naturalista  ideala pent... Detalii »
Categorie: Lenjerii Pat
Lenjerie pat dublu bumbac Renforce trandafiri lila (Model RI 1302/03) Romantica Roses improspateaza atmosfera prin feminitatea trandafirilor care se regasesc pe toata suprafata lenjeriei. Armonia nuantelor lila este conturata de ver... Detalii »
Categorie: Lenjerii Pat
Lenjerie de pat dubla Renforce (Model RI 1304-03) este o lenjerie de pat Renforce cu un desen geometric ce creeaza un stil urban dormitorului tau. Lenjerie de pat Renforce confectionata cu tesaturi din fibre naturale 100% bumbac im... Detalii »
Categorie: Lenjerii Pat
Lenjerie 2 persoane bumbac Renforce roz (Model RI 1308/01) Nuante rafinate de roz visiniu si vanilie se imbina armonios intr-un desen dantelat cu vrejuri din frunze oprite de benzi florale si degrade-uri ce definesc extremitatile lenj... Detalii »
Categorie: Lenjerii Pat
Lenjerie pat 2 persoane retro bumbac Renforce (Model RI 1307-01) Lenjeria de pat Retro este imprimata cu coloranti ecologici si reprezinta un mozaic din elemente folc simple geometrice integrate modern in registre orizontale nuantate pr... Detalii »
Categorie: Lenjerii Pat
Lenjerie pat de 2 persoane Corolla bumbac Renforce (Model RI 1401-01) Fermecatorul imprimeu cu flori stilizate acopera toata suprafata asternutului de pat. Imprimeul Corolla este de inspiratie retro si se impune prin nuante de mov si ... Detalii »
Categorie: Lenjerii Pat
Lenjerie pat 2 persoane Curcubeu Renforce (Model RI 1404-01) O explozie de culori desprinse parca din curcubeu dupa o ploaie de vara. Pozitiv si plin de vitalitate acest desen are o gama plina de culoare. Spiralele jucause descopera geome... Detalii »
Categorie: Lenjerii Pat
Lenjerie pat dublu fabricata cu tesatura Renforce (Model CI 1304/03)  Asternutul de pat Shells este imprimat cu coloranti ecologici si descrie un mozaic din bucati mici sparte de ceramica si lipite apoi in forme spiralate. Modern si tiner... Detalii »
Categorie: Lenjerii Pat
Lenjerie pat 2 persoane Marina (Model CI 1304 - 05)  Asternutul de pat Marina este imprimat cu coloranti ecologici si reprezinta o compozitie minimalista cu elemente geometrice simple urbane si integrate modern intr-o compozitie desfas... Detalii »
Categorie: Lenjerii Pat
Lenjerie pat pentru 2 persoane imprimeu floral (Model CI 134-03)  imprimeul cu desen floral in stil naiv care te calmeaza prin tonurile calde si potolite de rosu alaturat griurilor neutre oferindu-ti sentimentul placut si intim de ... Detalii »
Categorie: Lenjerii Pat
Lenjerie de pat pentru 2 persoane portocalie (Model CI 1308/02) Revitalizeaza-te cu nuante portocalii visinii si vanilate care se imbina armonios si energic putand sa-ti influeneze starea pe moment. Acest desen dantelat cu vrejuri din... Detalii »
Categorie: Lenjerii Pat
Lenjerie pat 2 persoane galbena imprimeu floral (Model CI 134-01) imprimeu floral in stil naiv care te poate calmeaza prin tonurile calde si delicate de galben alaturat rozuri dulci oferindu-ti sentimentul placut si intim de care ai n... Detalii »
Categorie: Lenjerii Pat
  • Decoratiuni:
  • 34   1 - 20