Proiector Led

  • Decoratiuni:
  • 4   1 - 4
Proiector LED 30W Alb rece (LF-6304) reprezinta o solutie pentru iluminatul arhitectural iluminatul zonelor rezidentiale sau industriale spatiilor de joaca si a terenurilor sportive cat si pentru iluminatul de supraveghere. Sunt proiectoare... Detalii »
Categorie: Proiector Led
Proiector LED 50W Alb rece (LF-6504) reprezinta o solutie pentru iluminatul arhitectural iluminatul zonelor rezidentiale sau industriale spatiilor de joaca si a terenurilor sportive cat si pentru iluminatul de supraveghere. Sunt proiectoare... Detalii »
Categorie: Proiector Led
Proiector LED cu sursa de alimentare 20W Alb cald (LF-3202) reprezinta o solutie pentru iluminatul interior (iluminat spatii comerciale). Sunt proiectoare cu consum redus de energie si durata de viata mare - pana la 25.000 de ore. Proiector... Detalii »
Categorie: Proiector Led
Proiector LED cu sursa de alimentare 30W Alb cald (LF-3302) reprezinta o solutie pentru iluminatul interior (iluminat spatii comerciale). Sunt proiectoare LED consum redus de energie si durata de viata mare - pana la 25.000 de ore. Proiecto... Detalii »
Categorie: Proiector Led
  • Decoratiuni:
  • 4   1 - 4