Tapet

  • Decoratiuni:
  • 69   1 - 20
Cracteristici: • solubilitate rapida• insolubil in solventi organici• nu prezinta ghemotoace prin amestecare• inodor• miscibil cu gips clei ciment sau pigmenti• optima retinere a apei• adeziune imbunatatita prin controlul apei... Detalii »
Categorie: Tapet
Tapet Opulence Gold Border (Cod: GB096802) este un model demn de casele regale. Acest tip de tapet va transforma orice loc in care va fi montat intr-o locatie distinsa. Acest tip de tapet poate fi utilizat atat in segmentul rezidential cat... Detalii »
Categorie: Tapet
Tapet Opulence Gold Border (Cod: GB096804) este un model demn de casele regale. Acest tip de tapet va transforma orice loc in care va fi montat intr-o locatie distinsa. Acest tip de tapet poate fi utilizat atat in segmentul rezidential cat... Detalii »
Categorie: Tapet
Tapet PVC Streamlined 166102 - element decorativ care schimba intr-un mod placut aspectul spatiului in care este montat. Este un tapet de calitate superioara cu design si textura care il recomanda ca fiind o alegere foarte buna pentru locu... Detalii »
Categorie: Tapet
Tapet Le Paysage spic (cod 236106 / 236109) va infrumuseta considerabil incaperea in care va fi montat. Este un tapet care da inspiratie spatiului si reuseste sa acapareze atentia celor din jur. Acesta poate fi integrat atat in locuinta per... Detalii »
Categorie: Tapet
Tapet Le Paysage floricele (cod 236505 / 236501) va infrumuseta considerabil incaperea in care va fi montat. Este un tapet care da inspiratie spatiului si reuseste sa acapareze atentia celor din jur. Acesta poate fi integrat atat in locuin... Detalii »
Categorie: Tapet
Tapet Modern rosu cu auriu (110305) este dupa cum sugereaza si denumirea sa un tapet modern care se potriveste de minune si in locatii clasice. Acest tip de tapet poate decora cu succes locuinte personale hoteluri restaurante birouri sau s... Detalii »
Categorie: Tapet
Tapet PVC Streamlined 166109 - element decorativ care schimba intr-un mod placut aspectul spatiului in care este montat. Este un tapet de calitate superioara cu design si textura care il recomanda ca fiind o alegere foarte buna pentru locu... Detalii »
Categorie: Tapet
Tapet PVC E-Style (cod 172002) este un element decorativ care poate deveni esential in spatiul in care va fi montat. Este un tapet de foarte buna calitate cu un design modern care va aduce un plus de stil locuintei dumneavoastra. Fie ca es... Detalii »
Categorie: Tapet
Tapet Le Paysage (cod 236306 / 236302 / 236303) va infrumuseta considerabil incaperea in care va fi montat. Este un tapet care da inspiratie spatiului si reuseste sa acapareze atentia celor din jur. Acesta poate fi integrat atat in locuinta... Detalii »
Categorie: Tapet
Tapet Morden Classical (110629) este dupa cum sugereaza si denumirea sa un tapet modern care se potriveste de minune si in locatii clasice. Acest tip de tapet poate decora cu succes locuinte personale hoteluri restaurante birouri sau scoli.... Detalii »
Categorie: Tapet
Tapet decor Bologna (Cod 708503) este gandit si conceput pentru a infrumuseta spatiile in care va fi amplasat. Acest tapet decor face parte din gama vinilic si are un aspect modern. Se recomanda folosirea atat in locuintele proprii cat si i... Detalii »
Categorie: Tapet
Tapet PVC Flower Words 64806 - element decorativ care schimba intr-un mod placut aspectul spatiului in care este montat. Este un tapet de calitate superioara cu design si textura care il recomanda ca fiind o alegere foarte buna pentru locu... Detalii »
Categorie: Tapet
Tapet PVC Flower Words 132602 - element decorativ care schimba intr-un mod placut aspectul spatiului in care este montat. Este un tapet de calitate superioara cu design si textura care il recomanda ca fiind o alegere foarte buna pentru loc... Detalii »
Categorie: Tapet
Tapet Sharp Wall PVC (cod 166001) este un element decorativ spectaculos care schimba intr-un mod placut aspectul spatiului in care este montat. Este un tapet de calitate superioara cu un design interesant si o textura de calitate. Tapetul e... Detalii »
Categorie: Tapet
Tapet cu fluturi negri (cod 174107) se integreaza foarte bine intr-o incapere moderna. Acest tapet cu fluturi va transmite incaperii veselie si buna dispozitie. Este fabricat din materiale de foarte buna calitate fiind o buna alegere pentru... Detalii »
Categorie: Tapet
Tapet PVC Rosette (cod 220004) are toate atuurile pentru a decora o locuinta moderna. Acest tapet pvc de calitate superioara uimeste prin designul si textura sa. Este o alegere care va infrumuseta orice incapere oricat de neaspectuoasa ar f... Detalii »
Categorie: Tapet
Tapet PVC Loft (cod 213501 / 213505 / 213502) face parte din gama tapet decorativ vinilic. Este perfect pentru amenajarea locuintei personale dar si pentru alte locatii precum: hoteluri restaurante baruri sau spatii comerciale. Facand par... Detalii »
Categorie: Tapet
Tapet PVC Mansion baloane (cod 189606) este gandit si proiectat pentru a da viata spatiului in care va fi montat. Cu un design abstract si modern acest tapet este perfect pentru a fi integrat intr-o locuinta cu tenta moderna. Poate fi int... Detalii »
Categorie: Tapet
Tapet crem cu gri model floral Elysee (cod 238304) este conceput si realizat pentru a aduce un plus de frumusete si naturalete spatiului in care va fi montant. Se potriveste de minune in locuintele moderne dar si in alte locatii precum: ma... Detalii »
Categorie: Tapet
  • Decoratiuni:
  • 69   1 - 20