Oale

  • Decoratiuni:
  • 130   1 - 10
Oala sub presiune KING Hoff 4807 In oala sub presiune puteti gati foarte rapid, pastrand in acelasi timp valorile nutritive si mineralele din alimente. Fabricata din inox de foarte buna calitate, oala are manerul ergonomic, usor de... Detalii »
Brand: King Hoff   Categorie: Vase Pentru Gatit Oale Sub Presiune
Oala sub presiune inox Kinghoff Platinum, capacitate 6 litri, inductie Oala sub presiune fabricata din inox de foarte buna calitate 18/10, cu ajutorul careia puteti economisi timp si energie. Sistemul de blocare simplu al capacului... Detalii »
Brand: King Hoff   Categorie: Vase Pentru Gatit Oale Sub Presiune
Oala sub presiune inox Kinghoff Platinum, capacitate 8 litri, inductie Oala sub presiune fabricata din inox de foarte buna calitate 18/10, cu ajutorul careia puteti economisi timp si energie. Sistemul de blocare simplu al capacului... Detalii »
Brand: King Hoff   Categorie: Vase Pentru Gatit Oale Sub Presiune
Bucatarie, Bucatarie > Vase pentru gatit, Bucatarie > Vase pentru gatit > Oale. Oala cu capac Bueno Induktion High, Ø 28 cm va inspira iubitorii artei culinare si pe toti cei care înteleg importanta echipamentului de foarte buna calitate. Mânerul îsi pastreaza temperatura initiala fara a se încalzi.... Detalii »
Categorie: Decoratiuni
Bucatarie, Bucatarie > Vase pentru gatit, Bucatarie > Vase pentru gatit > Oale. Oala cu capac Diadem Plus High, Ø 16 cm va inspira iubitorii artei culinare si pe toti cei care înteleg importanta echipamentului de foarte buna calitate. Sunt realizate din Cromargan®, foarte rezistent si usor de întretinut, cu o supra... Detalii »
Categorie: Decoratiuni
Oala pentru suc KING Hoff 3302 Cu ajutorul acestei oale puteti pregati sucuri naturale din fructe sau legume, pentru sanatatea familiei dumneavoastre. Este usor de curatat si cu o intretinere adecvata, o veti putea folosi pentru o vreme... Detalii »
Brand: King Hoff   Categorie: Vase Pentru Gatit Oale De Fiert Cu Aburi
OALE. Oala Sweet Home din metal alb 20x12.5 cm... Detalii »
Categorie: Gatit
Bucatarie, Bucatarie > Vase pentru gatit, Bucatarie > Vase pentru gatit > Oale. Oala cu capac de la BergHOFF va inspira iubitorii artei culinare si pe toti cei care înteleg importanta echipamentului de foarte buna calitate. Este realizata din aluminiu de înalta calitate si este potrivita pentru toate tipurile de plit... Detalii »
Categorie: Decoratiuni
Bucatarie, Bucatarie > Vase pentru gatit, Bucatarie > Vase pentru gatit > Oale. Oala cu capac va inspira iubitorii artei culinare si pe toti cei care înteleg importanta echipamentului de foarte buna calitate. Sunt realizate din otel de înalta calitate si sunt potrivite pentru toate plite, inclusiv inductie.... Detalii »
Categorie: Decoratiuni
Bucatarie, Bucatarie > Vase pentru gatit, Bucatarie > Vase pentru gatit > Oale. Oala cu capac Mini High, Ø 12 cm va inspira iubitorii artei culinare si pe toti cei care înteleg importanta echipamentului de foarte buna calitate. Mânerul îsi pastreaza temperatura initiala fara a se încalzi.... Detalii »
Categorie: Decoratiuni
  • Decoratiuni:
  • 130   1 - 10