Decoratiuni Bucatarie

  • Decoratiuni:
  • 1973   1 - 20
Nunți și evenimente, Articole candybar. Fructiera din portelan marsala pe picior pentru bucatarie ideala pentru servirea fructelor prajiturelelor dulciurilor servirea unei tarte sau a unui tort. Dimensiunile fructierei sunt: diametrul 20 cm si inaltimea 8 cm.... Detalii »
Categorie: Articole Candybar
Articole bucatarie, Pahare. Dupa o zi lunga nimic nu merge mai bine decat un pahar de tarie. Dar wiskey-ul tau preferat merita ceva mai mult decat un pahar clasic de lapte sau suc. Indiferent daca ai sau nu un bar acasa ar trebui sa detii macar un set de pahare pentru... Detalii »
Categorie: Pahare
Articole bucatarie, Borcane si recipiente. Recipient din sticla cu capac si lingurita din lemn - ideal pentru pastrarea alimentelor. Dimensiunile recipientului sunt: inaltimea 7 cm lungimea 12 5 cm si latimea 10 cm.... Detalii »
Categorie: Borcane Si Recipiente
Nunți și evenimente, Articole candybar. Fructiera transparenta din portelan pe picior pentru bucatarie ideala pentru servirea fructelor prajiturelelor dulciurilor servirea unei tarte sau a unui tort. Dimensiunile fructierei sunt: diametrul 20 cm si inaltimea 8 cm.... Detalii »
Categorie: Articole Candybar
Nunți și evenimente, Articole candybar. Fructiera din portelan transparent cu roz pe picior pentru bucatarie sau Candy Bar. Fructiera este ideala pentru servirea fructelor prajiturelelor dulciurilor servirea unei tarte sau a unui tort. Dimensiunile fructierei sunt: diametrul 32 c... Detalii »
Categorie: Articole Candybar
Platou pentru prajituri KING Hoff 4046 Platou cu suport din inox si trei niveluri de dimensiuni diferite din sticla. Cu finisaj satinat. Materiale: Otel inoxidabil si sticla. Detalii produs: Inaltime: 39 cm, diametru placi... Detalii »
Brand: King Hoff   Categorie: Tavi Si Platouri
Articole bucatarie, Cani. Cana Pastel 280 ml... Detalii »
Categorie: Cani
Articole bucatarie, Boluri. Bol Retro Pink din ceramica pentru salate cereale sau pentru servirea altor preparate. Dimensiuni: diametrul 16 cm si inaltimea 8 cm.... Detalii »
Categorie: Boluri
Iluminat, Aplice. Colectia Bloom include cinci aplice de diferite dimensiuni si abajur cu imprimeu floral ce pot fi montate in bucatarie hol sau casa scarii.... Detalii »
Categorie: Aplice
Decoratiuni, Cosuri decorative. Set de 2 cosuri din nuiele albe impletite cu manere. Setul de cosuri este perfect pentru un decor creativ in gradina sau casa dumneavoastra. Cosurile poti fi folosite pentru depozitarea lucrurilor in bucatarie in dressing in camara sau chi... Detalii »
Categorie: Cosuri Decorative
Articole bucatarie, Cani. Set Mary Rose de 2 cani albe din ceramica cu trandafiri. Fiecare cana are 350 ml fiind perfecte pentru un ceai cald o cafea sau o ciocolata calda. Setul este ambalat intr-o cutie cu model floral pentru cadou cu fundita verde.... Detalii »
Categorie: Cani
Nunți și evenimente, Articole candybar. Fructiera din portelan alb pe picior pentru bucatarie sau candy bar ideala pentru servirea fructelor prajiturelelor dulciurilor servirea unei tarte sau a unui tort. Dimensiunile fructierei sunt: diametrul 25 cm si inaltimea 10 cm.... Detalii »
Categorie: Articole Candybar
Polonic gama ABILITY fabricata din nylon alimentar rezistent la la o temperatura de maxim 180ºC, culoare bordo , se poate curata in masina de spalat vase, lungime totala 296mm... Detalii »
Brand: Tramontina   Categorie: Ustensile Bucatarie
Spumiera gama ABILITY fabricata din nylon alimentar rezistent la la o temperatura de maxim 180ºC, culoare bordo , se poate curata in masina de spalat vase, lungime totala 299mm... Detalii »
Brand: Tramontina   Categorie: Ustensile Bucatarie
Pensula din silicon KING Hoff 4624 Din silicon de inalta calitate, rezistent la temperaturi intre -40 si 260 °C, nu absoarbe mirosuri sau lichide. Cu suprafata anti-aderenta. Usor de curatat. Materiale: Silicon si maner din... Detalii »
Brand: King Hoff   Categorie: Ustensile
Tel din silicon KING Hoff 4627 Din silicon de inalta calitate, rezistent la temperaturi intre -40 si 260 °C, nu absoarbe mirosuri sau lichide. Cu suprafata anti-aderenta. Usor de curatat. Materiale: Silicon si maner din... Detalii »
Brand: King Hoff   Categorie: Ustensile
Notite pentru bucatarie... Detalii »
Brand: Stickere   Categorie: Stickere Perete Pentru Creta
Articole bucatarie, Farfurii. Farfurie pentru supa 23 cm Pastel... Detalii »
Categorie: Farfurii
Articole bucatarie, Farfurii. Farfurie intinsa Pastel 28 cm... Detalii »
Categorie: Farfurii
Articole bucatarie, Borcane si recipiente. Recipient din sticla cu capac din lemn – ideal pentru pastrarea alimentelor. Dimensiunile recipientului sunt: inaltimea 7 cm lungimea 12 5 cm si latimea 10 cm.... Detalii »
Categorie: Borcane Si Recipiente
  • Decoratiuni:
  • 1973   1 - 20