Decoratiuni Retro

  • Decoratiuni:
  • 659   1 - 10
Postere vintage. Explorati lumea cu posterele de calatorie vintage ale Retro Boutique! Mai mult decat orice alta creatie grafica de acest tip, posterele de calatorie trezesc simtul de aventura si fascineaza privitorul cu bogatia lor cromatica.Poster de cala... Detalii »
Categorie: Tablouri
Ceasuri. Saluri, pelerine si palarii de soare, toate de-a valma la trecerea verii prin orele apusului de august. Glasuri zglobii se sting treptat in alergarea lor vioaie printr-un timp ce s-ar dori stat in loc. Vine toamna?Cuier de perete cu ornic i... Detalii »
Categorie: Decoratiuni
Perdele. Nici ca se putea o perdea mai potrivita pentru dispozitii solare. Cand va simtiti in verva, plina de energie - in diminetile de duminica, de pilda - veti gasi ca perdeaua Way Summer cultiva de minune aceasta stare. Cu al sau imprimeu floral... Detalii »
Categorie: Perdele Si Draperii
Suport si perie pentru toaleta Metaform REBECCA, finisaj fier forjat, ceramica alba, mata. Accesoriile de baie din gama Rebecca se definesc printr-un design vintage si accente originale, rafinate. Terminatiile rotunjite, curbate 'imblanzesc... Detalii »
Brand: Metaform   Categorie: Amenajari Casa
Suport sapun (savoniera) Metaform REBECCA, finisaj fier forjat, ceramica alba, mata. Accesoriile de baie din gama Rebecca se definesc printr-un design vintage si accente originale, rafinate. Terminatiile rotunjite, curbate 'imblanzesc' meta... Detalii »
Brand: Metaform   Categorie: Amenajari Casa
RAME FOTO si TABLOURI. Tablou retro fata cu umbrela... Detalii »
Categorie: Util Si Deco
Servicii confectionare. Pretul afisat reprezinta manopera pe metru liniar si include urmatoarele:croitul draperieicusutul draperieicalcatul draperieiineleleDraperia astfel confectionata┬áse poate monta doar pe galerie.Termen de executie: 5 - 7 zile lucratoareFacto... Detalii »
Categorie: Perdele Si Draperii
Lampadare. Nu-i un paianejen si nici creatura din alte lumi, chiar de pare fragil pe picioarele-i subtiri. Sa nu te insele, el sade in echilibru mai tot timpul, iar atunci cand il lasam, lumineaza placut acest colt retro atat de drag noua.Designul vin... Detalii »
Categorie: Corpuri De Iluminat
Veioze. Luna prinsa-ntre ferestre, privind neputincioasa spre intunericul din odaie. Aprinde-te lampa si alunga inchipuirile din umbra!O inedita veioza vintage, potrivita pentru a lumina discret un living sau holul de la intrare.┬áSau, pentru lectu... Detalii »
Categorie: Corpuri De Iluminat
Lampadare. Stilul industrial este sinonim cu o estetica a epocii masinii. Acoperind prima jumatate a secolului XX, piese de mobila, corpuri de iluminat, accesorii lucrate in metal stau marturie pentru ingeniozitatea inginerilor care le-au creat. Desti... Detalii »
Categorie: Corpuri De Iluminat
  • Decoratiuni:
  • 659   1 - 10