Decoratiuni Retro

  • Decoratiuni:
  • 509   1 - 20
CUTII. Cutie valiza retro din lemn maro 58x35 cm... Detalii »
Categorie: Depozitare
OGLINZI. Oglinda retro din polirasina argintiu cu negru... Detalii »
Categorie: Util Si Deco
Articole bucatarie, Boluri. Bol Retro Pink din ceramica pentru salate cereale sau pentru servirea altor preparate. Dimensiuni: diametrul 16 cm si inaltimea 8 cm.... Detalii »
Categorie: Boluri
Ceasuri vintage. L-as pune intr-o camera de domnisoara, intre rochii cu volane. Ceas de perete avand cadranul decorat cu motive florale. Ceasul isi gaseste cel mai bine locul intr-un decor shabby chic sau cottage, alaturi de o veioza retro. Decoratia ceasul... Detalii »
Categorie: Ceasuri De Perete
SFESNICE. Sfesnic retro din lemn maro si alb 50 cm... Detalii »
Categorie: Iluminat
BAIE. Etajera Culoare: Bronz Garantie: 24 luni... Detalii »
Brand: Casablanca   Categorie: Accesorii Pentru Lavoar
Veioze. Luna prinsa-ntre ferestre, privind neputincioasa spre intunericul din odaie. Aprinde-te lampa si alunga inchipuirile din umbra!O eleganta veioza retro, potrivita pentru a lumina discret un living sau holul de la intrare. Piciorul metalic cu... Detalii »
Categorie: Corpuri De Iluminat
Marmura Volakas polisata, innobileaza orice suprafata prin stralucirea sa si prin textura bogata in tonalitati mixte de alb cu usoare tuse gri. Nu doar raportul calitate-pret atrage la acest produs, ci si dimensiunile generoase ale placilor... Detalii »
Brand: Piatraonline ro   Categorie: Marmura
Baterii sanitare, Promotii, Baterii sanitare, Pachete complete pentru dus. Pachet promotional format din: Coloana de dus LAVEO Retro Antique Brass PLO-50OX + Baterie lavoar CasaBlanca RETRO BRE2 + Baterie dus CasaBlanca RETRO BRE77 Garantie: 2 ani pentru coloana de dus 5 ani pentru bateriile sanitare... Detalii »
Brand: Laveo   Categorie: Amenajari Casa
Amenajare baie, Pahare periute dinti, suporturi, cutii. Suport pahar de baie CasaBlanca RETRO ACR03, design retro/vintage. Sistem de prindere intr-un singur punct, pe perete. Suport finisaj bronz, pahar ceramic. Garantie: 2 ani pentru defectele de fabricatie.... Detalii »
Brand: Casablanca   Categorie: Amenajari Casa
STROPITORI. Stropitoare retro din metal gri 28 cm... Detalii »
Categorie: Flori Si Ghivece
BAIE. Forma: Cazi de mijloc Material: Compozit Culoare: Alb Garantie: 120 luni... Detalii »
Brand: Besco   Categorie: Cazi De Baie Simple
Lampadare. Vremuri cu fast si-au spus povestile sub candelabre grele din cristal. Dintr-o clipa in alta vreun chip cu zulufi te-astepti sa rasara de dupa draperiile grele de catifea, purtand un zambet cochet. Si chiar de nu mai sunt astazi, glasuri si... Detalii »
Categorie: Corpuri De Iluminat
Veioze. Stilul industrial este sinonim cu o estetica a epocii masinii. Acoperind prima jumatate a secolului XX, piese de mobila, corpuri de iluminat, accesorii lucrate in metal stau marturie pentru ingeniozitatea inginerilor care le-au creat. Dest... Detalii »
Categorie: Corpuri De Iluminat
Perne. Se foi ce se foi si, nemaiputand rabda, se ridica spunand: 'Grozave vesminte are aceasta masa, atata doar ca supa nu-i pe masura lor!'. Perna pentru scaun, menita sa sporeasca placerea dejunului sau a cinei. Este egal potrivita pentru scaun... Detalii »
Categorie: Perne Decorative
Bazar. Posterele sunt imprimate pe hartie fotografica de cea maibuna calitate, folosind tehnologie offset sau digitala pe hartie litho de 300gr. Tiparite la rezolutii mari pentru a pastra detaliile lucrarii originale,posterele sunt montate apoi in... Detalii »
Categorie: Tablouri
Postere vintage. Posterele sunt imprimate pe hartie fotografica de cea maibuna calitate, folosind tehnologie offset sau digitala pe hartie litho de 300gr. Tiparite la rezolutii mari pentru a pastra detaliile lucrarii originale,posterele sunt montate apoi in... Detalii »
Categorie: Tablouri
Veioze. Degraba sa stingi cand rasare luna plina!Veioza retro cu picior din metal antichizat si abajur confectionat din material textil de soi. Este de nelipsit in orice amenajare de interior vintage. Mai spunem ca piciorul acesta frumos mesterit v... Detalii »
Categorie: Corpuri De Iluminat
Articole bucatarie, Boluri. Bol Retro Blue din ceramica pentru salate cereale sau pentru servirea altor preparate. Dimensiunile bolului sunt: diametrul 16 cm si inaltimea 8 cm.... Detalii »
Categorie: Boluri
Amenajare baie, Suporturi pentru hartie igienica, Accesorii pentru baie. Suport pentru rola de hartie igienica Metaform REBECCA, design retro/vintage, finisaj fier forjat. Accesoriile de baie din gama Rebecca se definesc printr-un design vintage si accente originale, rafinate. Terminatiile rotunjite, curbate 'im... Detalii »
Brand: Metaform   Categorie: Amenajari Casa
  • Decoratiuni:
  • 509   1 - 20