Decoratiuni Retro

  • Decoratiuni:
  • 559   1 - 20
Etajera patrata cu un design in stil retro & vintage, reprezinta un suport ideal de prezentare a produselor de patiserie, prajituri, toruri sau cupcakes la mese festive sau candy bar-uri. Etajera din sticla cu model in stil clasic vintage, ... Detalii »
Categorie: Etajere Prajituri Si Torturi
CUTII. Cutie valiza retro din lemn maro 58x35 cm... Detalii »
Categorie: Depozitare
Dispenser de limonada, volum de 5L, din sticla dura cu striatii in stil retro, este ideal pentru servirea de bauturi racoritoare sau limonada intr-un decor in aer liber sau petreceri tip nunta, botez, gardern party sau evenimente tematice. ... Detalii »
Categorie: Dispenser Limonada
OGLINZI. Oglinda retro din polirasina argintiu cu negru... Detalii »
Categorie: Util Si Deco
Setul de valize decorative pastel compus din 3 valize decorative in marimi diferite, te va ajuta sa realizezi un colt decorativ in culori calde inspirate din stilul retro romantic. Un accesoriu decorativ exceptional cu multe functionalitati... Detalii »
Categorie: Cutii Si Cufere Decorative
Dispenser de limonada in design retro, din sticla securizata, capacitate 8L. Produsul reprezinta o achizitie de top pentru evenimente tematice, nunta, botez, petreceri in aer liber sau corporate. Dispenser-ul poate fi utilizat pentru o gama... Detalii »
Categorie: Dispenser Limonada
Suportul de dispenser este un produs aditional pentru toate modelele de dispenser retro marca Kinler cu rol de sustinere si inaltare a produsului pe masa de prezentare. Suportul este confectionat din fier forjat, culoarea neagra. Inaltime: ... Detalii »
Categorie: Dispenser Limonada
Dispenser de limonada stantat, in stil retro, reprezinta o alegere inspirata pentru servirea bauturilor racoritoare pe timpul sezonului cald, in cadrul petrecerilor in aer liber, evenimente tematice, nunta sau botez. Borcanul de limonada ar... Detalii »
Categorie: Dispenser Limonada
Borcanul halba limonada in stil retro vintage, destinat servirii bauturilor racoritoare. Borcanul de limonada reprezinta un element de decor tematic in cadrul-ul unui candy bar sau limonade bar organizat la o nunta, botez sau petrecere in a... Detalii »
Categorie: Pahare Si Halbe
Setul de valize decorative retro compus din 3 valize decorative in marimi diferite, te va ajuta sa realizezi un colt decorativ in culori calde inspirate din stilul retro romantic. Un accesoriu decorativ exceptional cu multe functionalitati ... Detalii »
Categorie: Cutii Si Cufere Decorative
Cosul cu maner din otel galvanizat este un produs recomandat in realizarea unui aranjament de masa in decor vintage garden. Produsul poate fi utilizat ca si cos de paine, suport pentru tacamuri si sosuri in restaurante, pub-uri sau baruri. ... Detalii »
Categorie: Decoratiuni Bucatarie
Caracteristici produs: Vesela emailata o recomandam pentru realizarea unor prezentari tip concept. Ideal in prezentarea preparatelor culinare intr-un decor retro rustic reinterpretat in maniera contemporana. Produs recomandat in servirea ga... Detalii »
Categorie: Pahare Si Halbe
Un pahar senzational care combina design-ul retro-vintage n relief cu spiritul modern conferit de culoarea metalica gri carbune. Perfect pentru servirea apei, a b uturilor r coritoare sau cocktailurilor acest pahar este realizat din sticla ... Detalii »
Categorie: Pahare Si Halbe
Amenajare baie, Pahare periute dinti, suporturi, cutii. Suport pahar de baie CasaBlanca RETRO ACR03, design retro/vintage. Sistem de prindere intr-un singur punct, pe perete. Suport finisaj bronz, pahar ceramic. Garantie: 2 ani pentru defectele de fabricatie.... Detalii »
Brand: Casablanca   Categorie: Amenajari Casa
Borcanul halba in stil retro vintage este destinat servirii bauturilor racoritoare si reprezinta un element de decor tematic in cadrul-ul unui candy bar sau limonade bar organizat la o nunta, botez sau petrecere in aer liber. Borcanul vinta... Detalii »
Categorie: Pahare Si Halbe
Dispenser de limonada in design retro, culoare roz pal, din sticla securizata, capacitate 5L. Produsul reprezinta o achizitie de top pentru evenimente tematice, nunta, botez, petreceri in aer liber sau corporate. Dispenser-ul poate fi utili... Detalii »
Categorie: Dispenser Limonada
Dispenser de limonada in design retro, culoare rosie, din sticla securizata, capacitate 5L. Produsul reprezinta o achizitie de top pentru evenimente tematice, nunta, botez, petreceri in aer liber sau corporate. Dispenser-ul poate fi utiliza... Detalii »
Categorie: Dispenser Limonada
Adauga o nota de eleganta la masa ta cu paharul retro gold Ideal pentru servirea apei, a bauturilor racoritoare sau a cocktailurilor. Designul retro-vintage este n contrast excelent cu modernismul creat de finisaj lor metalic auriu. Fabrica... Detalii »
Categorie: Pahare Si Halbe
Mini recipientul de bauturi Kilner completeaza perfect decorul unei mese festive fiind recomandat in stocarea si servirea bauturilor spirtoase sau racoritoare. Prevazut cu un robinet rezistent, usor de utilizat si un suport retro de prezent... Detalii »
Categorie: Dispenser Limonada
BAIE. Forma: Cazi de mijloc Material: Compozit Culoare: Alb Garantie: 120 luni... Detalii »
Brand: Besco   Categorie: Cazi De Baie Simple
  • Decoratiuni:
  • 559   1 - 20