Decoratiuni Paste

  • Decoratiuni:
  • 398   1 - 10
PASTERI. Plafoniera Eglo PASTERI are structură de metal cu finisaj nichel satinat și abajur din textil gri mat, echipată cu bec LED. Este potrivită pentru iluminatul dormitor, birouri sau camere de hotel.... Detalii »
Categorie: Plafoniere
PASTERI. Veioza/Lampa Eglo PASTERI are structură de metal cu finisaj nichel satinat, abajur din material textil de culoare roșu mat (marsala) la exterior și alb pe interior, echipată cu variator touch dimmer. Este ideală pentru iluminatul am... Detalii »
Categorie: Veioze
PASTERI. Veioza/Lampa Eglo PASTERI are structură de metal cu finisaj nichel satinat, abajur din material textil de culoare beige-brun mat (taupe) la exterior și alb la interior, echipată cu variator touch dimmer. Este ideală pentru iluminat... Detalii »
Categorie: Veioze
PASTERI. Suspensia Eglo PASTERI are structură de metal cu finisaj nichel satinat, abajur din textil maro-antracit mat la exterior și alb la interior, echipată cu dulie de tip E27. Este potrivită pentru iluminatul în living, dining sau hot... Detalii »
Categorie: Suspensii
PASTERI. Veioza Eglo PASTERI are structură de metal cu finisaj nichel satinat, abajur din textil maro-antracit mat la exterior și alb la interior pe suport PVC și întrerupător pe fir. Este ideală pentru iluminatul ambiental în dormitor sau ... Detalii »
Categorie: Veioze
Cottonissima Wild Fields v3 lila Lenjerie de pat creponata 1 persoanaLenjeriile fabricate cu tesatura crepe din fibra naturala 100% bumbac de calitate cu imprimeuri florale delicate in nuante pastelate sau intense motive geometrice indrazne... Detalii »
Brand: Cottonissima   Categorie: Lenjerii De Pat 1 Persoana
PASTERI. Aplica de perete Eglo PASTERI are structură de metal cu finisaj nichel satinat, abajur din textil roșu mat (marsala) la exterior și alb la interior, echipată cu dulie de tip E27. Este potrivită pentru iluminatul în dormitor sau came... Detalii »
Categorie: Aplice
PASTERI. Suspensia Eglo PASTERI are structură de metal cu finisaj nichel satinat, abajur din textil beige-brun mat (taupe) la exterior și alb la interior, echipată cu dulii de tip E27. Este potrivită pentru iluminatul în living, dining sau... Detalii »
Categorie: Suspensii
PASTERI. Plafoniera Eglo PASTERI are structură de metal cu finisaj nichel satinat și abajur din textil beige-brun mat (taupe), echipată cu bec LED. Este potrivită pentru iluminatul dormitor, birouri sau camere de hotel.... Detalii »
Categorie: Plafoniere
PASTERI. Veioza Eglo PASTERI are structură de metal cu finisaj nichel satinat, abajur din textil beige-brun mat (taupe) la exterior și alb la interior pe suport PVC și întrerupător pe fir. Este ideală pentru iluminatul ambiental în dormito... Detalii »
Categorie: Veioze
  • Decoratiuni:
  • 398   1 - 10