Cutii decorative

  • Decoratiuni:
  • 638   1 - 10
Cutie pentru depozitare (pastrare) dischete demachiante. Cutie depozitare confectionata din ceramica (Sahara) alba. Este ideala pentru organizarea eficienta a dischetelor demachiante. Cutia pentru pastrarea discurilor demachiante este alege... Detalii »
Categorie: Accesorii Pentru Baie
Categorie: Accesorii Pentru Baie
Lenjerie pentru pat dublu de 2 persoane cu 6 piese confectionata din bumbac satinat gros tip finet. Textura materialului este una mata foarte placuta la atingere. Materialul este gros tip finet. Ambalajul este unul elegant in cutie de carto... Detalii »
Categorie: Set Lenjerie Pilota 2 Perne
Rafinate creatii argintate cu design clasic italian, in combinatii elegante sau indraznete cu cristal, piele sau lemn de esenta nobila prind viata in mainile artizanilor talentati din mainile carora ies adevarate piese de colectie. Rame pen... Detalii »
Brand: Valenti   Categorie: Argint
Decoratiuni interioare. Lasa framantarile deoparte, nu ajungi nicaieri inchisa in camera si cu lacrimi in perna... Raspunde chemarii, trece-mi pragul si vei ramane uimita de cate iti pot spune doar adunand laolalta nepretuitele carti. Salamandre, silfii, ondine si... Detalii »
Categorie: Decoratiuni
Lenjerii de pat cu imprimeu digital 3D ¬†fabricate de Ralex Pucioasa ambalate in cutie cadou si cu fete de perna perfect incadrate un produs care corespunde perfect cu imaginea din prezentare. Materialul din care sunt confectionate aceste l... Detalii »
Categorie: Set Lenjerie Pilota 2 Perne
CESTI. Cutie cu 6 cesti si 6 farfurii din ceramica cu bufnita roz... Detalii »
Categorie: Cafea Si Ceai
DEPOZITARE CEAI si CAFEA. Cutie pentru ceai din lemn gri cu bej... Detalii »
Categorie: Cafea Si Ceai
SUVENIRURI. Cutie de chibrituri cu Cluj-Napoca... Detalii »
Categorie: Lifestyle
CUTII. Cutie decorativa rotunda din metal cu lavanda ... Detalii »
Categorie: Depozitare
  • Decoratiuni:
  • 638   1 - 10