Cutii decorative

  • Decoratiuni:
  • 267   1 - 20
CUTII. Cutie valiza retro din lemn maro 58x35 cm... Detalii »
Categorie: Depozitare
CUTII. Cutie in forma de inima din textil si carton rosu 20x20x7 cm... Detalii »
Categorie: Depozitare
SUPORTURI si CUTII DE BIJUTERII. Cutie de bijuterii cu oglinda din lemn 26x10x43.5 cm... Detalii »
Categorie: Cadouri Pentru Ea
CUTII. Cutie decorativa rotunda din metal cu flori 12 cm... Detalii »
Categorie: Depozitare
Decoratiuni, Cosuri decorative. Set de trei cutii vintage metalice cu capac cu model floral si cu briosa. Cutiile metalice pot fi folosite pentru depozitare pentru decor sau chiar pentru servirea biscuitilor sau a snacks-urilor. Dimensiunile cutiilor metalice sunt: 22x2... Detalii »
Categorie: Cosuri Decorative
Cutia de bijuterii xian black este confectionata din lemn si piele ecologica si este potrivita pentru siguranta bijuteriilor dumneavoastra de asemenea aceasta poate fi un cadou perfect indifere... Detalii »
Brand: Exotique   Categorie: Decoratiuni Si Mobilier
CUTII. Cutie depozitare tip carte 32x30x5.9 cm... Detalii »
Categorie: Depozitare
CUTII. Cutiuta decorativa rotunda din metal negru 5 cm... Detalii »
Categorie: Depozitare
Brand: Demcom   Categorie: Obiecte Decorative
Decoratiuni, Casete pentru ceai. Cutia de depozitare din lemn pentru pliculete de ceai este dreptunghiulara si are inscriptionat mesajul Sweet Home inconjurat de o frumoasa danteluta sculptata in lemn. Dimensiunile acesteia sunt: 24x15x7 cm si sunt ideale pentru depozitare... Detalii »
Categorie: Casete Pentru Ceai
Categorie: Accesorii Pentru Baie
Cutia de bijuterii nanjing yvore este confectionata din lemn si piele ecologica si este potrivita pentru siguranta bijuteriilor dumneavoastra de asemenea aceasta este poate fi un cadou perfect indif... Detalii »
Brand: Exotique   Categorie: Decoratiuni Si Mobilier
Amenajare baie, Pahare periute dinti, suporturi, cutii. Cutie pentru vata AWD MOCCA AWD02190983, material ceramic. Un articol pentru baie util, cu design modern, ce completeaza frumos baia impreuna cu celelalte accesorii din gama.... Detalii »
Brand: Awd   Categorie: Amenajari Casa
CUTII. Cutie tip carte din lemn si textil 17x5x23 cm... Detalii »
Categorie: Depozitare
CUTII. Cutiuta rotunda pentru pilule din metal argintiu 4 cm... Detalii »
Categorie: Depozitare
CUTII. Cutiuta decorativa inima din inox 8x7.5 cm... Detalii »
Categorie: Depozitare
Decoratiuni. Filosofia Menu este simpla. Colaborarea cu designeri talentati va face ca obiectele sa fie apreciate acum si pentru totdeauna. Menu lucreaza cu persoane creative din lumea arhitecturii si designului pentru a realiza produse de inalta calita... Detalii »
Categorie: Living
Servirea Mesei. Bloomingville imbina designul specific danez cu trendurile Nordice al momentului. Colectiile sunt proiectate si create pentru a mentine vie imaginea unei case mereu in schimbare. Impartaseste stilul tau! Spune povestea ta! Schimba atmosfera... Detalii »
Categorie: Cutii Cosuri
Decoratiuni, Casete pentru ceai. Cutie din lemn pentru depozitarea oricarui lucru dorit. Produsul este inscriptionat cu Home Sweet Home. Dimensiunile cutiei din lemn sunt: 12 5x12 5x8 5 cm.... Detalii »
Categorie: Casete Pentru Ceai
Cutie metalica pentru biscuiti cu capac, dimensiuni 22 x 14 x 13 cm  marca Nuova R2S Italia. Poate fi folosita pentru stocarea biscuitilor si a fursecurilor.Cutia metalica este in sine frumos colorata cu un design deosebit si poate fi o id... Detalii »
Brand: Nuova R2s   Categorie: Decoratiuni Bucatarie
  • Decoratiuni:
  • 267   1 - 20