Veioze

  • Decoratiuni:
  • 548   1 - 20
Iluminat, Veioze. Colectia SUMMER este o serie de lampi în culori pastelate cu motive florale in stil shabby chic. Seria se recomanda în special pentru camere de zi sau dormitoare.... Detalii »
Categorie: Veioze
Iluminat, Veioze. Colectia Urban este una moderna cu benzi cromate care va fi un ultim finisaj pentru un interior modern. Sticla alba mata distribuie lumina uniform în întreaga camera. Putere maxima/ dulii 1 x 60 W E27 Becuri incluse Nu Tip dulie E27... Detalii »
Categorie: Veioze
Iluminat, Veioze. Veioza Belize Black LED are un design futurist si inaltime reglabila cu ajutorul celor doua telescoape metalice. Avand o intensitate de 220 lumen aceasta veioza emite lumina echivalenta a unui bec de 25W.... Detalii »
Categorie: Veioze
Iluminat, Veioze. Veioza Belize White LED are un design futurist si inaltime reglabila cu ajutorul celor doua telescoape metalice. Avand o intensitate de 220 lumen aceasta veioza emite lumina echivalenta a unui bec de 25W.... Detalii »
Categorie: Veioze
Iluminat, Veioze. Aceasta veioza face parte din colectia Baron o colectie de corpuri de iluminat cu influente clasice. Veioza va aduce un plus de eleganta camerei indiferent daca va fi amplasata in dormitor sau living.... Detalii »
Categorie: Veioze
Iluminat, Veioze. Veioza Pocatello Green va lumina cu succes spatiul de lucru al oricarui birou. Bratul veiozei este mobil iar lumina poate fi directionata acolo unde va fi nevoie.... Detalii »
Categorie: Veioze
Veioze. Luna prinsa-ntre ferestre, privind neputincioasa spre intunericul din odaie. Aprinde-te lampa si alunga inchipuirile din umbra!O eleganta veioza retro, potrivita pentru a lumina discret un living sau holul de la intrare. Piciorul metalic cu... Detalii »
Categorie: Corpuri De Iluminat
Veioze. Stilul industrial este sinonim cu o estetica a epocii masinii. Acoperind prima jumatate a secolului XX, piese de mobila, corpuri de iluminat, accesorii lucrate in metal stau marturie pentru ingeniozitatea inginerilor care le-au creat. Dest... Detalii »
Categorie: Corpuri De Iluminat
Decoratiuni, Lumanari. Lumanare Lavanda parfumata tip veioza - impachetata perfect pentru a putea fi daruita unei persoane dragi. Dimensiuni: inaltimea 15 cm si diametrul 12 cm.... Detalii »
Categorie: Lumanari
Iluminat, Veioze. Veioza Belize Gray LED are un design futurist si inaltime reglabila cu ajutorul celor doua telescoape metalice. Avand o intensitate de 220 lumen aceasta veioza emite lumina echivalenta a unui bec de 25W.... Detalii »
Categorie: Veioze
Iluminat, Veioze. Include si bateriile. La cerere se poate comanda si transformator pentru alimentare la priza.... Detalii »
Categorie: Veioze
Veioze. Degraba sa stingi cand rasare luna plina!Veioza retro cu picior din metal antichizat si abajur confectionat din material textil de soi. Este de nelipsit in orice amenajare de interior vintage. Mai spunem ca piciorul acesta frumos mesterit v... Detalii »
Categorie: Corpuri De Iluminat
Iluminat, Veioze. Veioza  ceramica Culoare: Crem Dimensiuni: 20x20x36 cm... Detalii »
Categorie: Veioze
Iluminat, Veioze. Veioza Pocatello Blue va lumina cu succes spatiul de lucru al oricarui birou. Bratul veiozei este mobil iar lumina poate fi directionata acolo unde va fi nevoie.... Detalii »
Categorie: Veioze
Iluminat, Veioze. Veioza Pocatello White va lumina cu succes spatiul de lucru al oricarui birou. Bratul veiozei este mobil iar lumina poate fi directionata acolo unde va fi nevoie.... Detalii »
Categorie: Veioze
Iluminat, Veioze. Colectia Loop Gray va atrage priviri admirative prin designul extravagant. Banda LED este acoperita cu un material plastic semitransparent iar lumina se distribuie uniform. LED-urile emit o lumina asemanatoare cu lumina naturala.... Detalii »
Categorie: Veioze
Iluminat, Veioze. Colectia TORI se potriveste perfect cu aproape orice camera dându-i un caracter unic. Un aranjament complet clasic ce reprezinta o solutie interesanta pentru camera de zi sau dormitor.... Detalii »
Categorie: Veioze
Veioze. Corpurile de iluminat sunt accesorii de design, care pe langa functionalitatea lor, aceea de a lumina incaperile, aduc un plus de stil si finete incaperii prin designul pe care-l au. Veioza Micky este modul perfect pentru a imbogati designu... Detalii »
Categorie: Iluminat
Accesorii casa. Filosofia Menu este simpla. Colaborarea cu designeri talentati va face ca obiectele sa fie apreciate acum si pentru totdeauna. Menu lucreaza cu persoane creative din lumea arhitecturii si designului pentru a realiza produse de inalta calita... Detalii »
Categorie: Veioze
Iluminat, Veioze.
Categorie: Veioze
  • Decoratiuni:
  • 548   1 - 20