Lustre

  • Decoratiuni:
  • 1133   1 - 10
FLOWERS GREEN. Lustră/Plafonieră cu 3 brațe reglabile, structură din metal și lemn vopsit în alb-verde, LED ready. Recomandată pentru iluminatul camerelor de copii, grădinițelor, al zonelor de lucru sau al spațiilor de joacă destinate celor mic... Detalii »
Brand: Nowodvorski   Categorie: Lustre şi Candelabre Plafoniere
FLOWERS GREEN. Lustră/Plafonieră cu 5 brațe reglabile, structură din metal și lemn vopsit în alb-verde, LED ready. Recomandată pentru iluminatul camerelor de copii, grădinițelor, al zonelor de lucru sau al spațiilor de joacă destinate celor mic... Detalii »
Brand: Nowodvorski   Categorie: Lustre şi Candelabre Plafoniere
Iluminat Lustre.
Categorie: Lustre
Iluminat, Candelabre. Corpurile de iluminat sunt accesorii de design, care pe langa functionalitatea lor, aceea de a lumina incaperile, aduc un plus de stil si finete incaperii prin designul pe care-l au. Lustra Beethoven este modul perfect pentru a imbogati des... Detalii »
Categorie: Decoratiuni
Lustre, Iluminat, Candelabre. Corpurile de iluminat sunt accesorii de design, care pe langa functionalitatea lor, aceea de a lumina incaperile, aduc un plus de stil si finete incaperii prin designul pe care-l au. Lustra Sogno este modul perfect pentru a imbogati designu... Detalii »
Categorie: Decoratiuni
Lustre & Plafoniere. Lustra cu Structura din metal de culoare alb. Dimensiuni: Diametru 55 cm-130 cm / h 54 cm.Putere maxima: 60W. Culori: alb. Bec: 5xE27, care nu este inclus in pretul afisat. Termen de livrare: 1-2 saptamani.... Detalii »
Categorie: Decoratiuni
Lustre & Plafoniere. Lustra cu Structura din metal de culoare alb. Dimensiuni: Diametru 55 cm-130 cm / h 54 cm.Putere maxima: 60W. Culori: alb. Bec: 3xE27, care nu este inclus in pretul afisat. Termen de livrare: 1-2 saptamani.... Detalii »
Categorie: Decoratiuni
Pentru copii. Lustra cu Structura din metal si placaj de culoare alb si roz. Dimensiuni: Diametru 55 cm / h 55 cm.Putere maxima: 60W. Culori: alb/roz. Bec: 3xE14, care nu este inclus in pretul afisat. Termen de livrare: 1-2 saptamani.... Detalii »
Categorie: Decoratiuni
Lustre & Plafoniere. Lustra cu Structura din metal. Dimensiuni: H 90 cm / L 165 cm Putere maxima: 60W Culori: alb. Bec: 1xE27, care nu este inclus in pretul afisat Termen de livrare: 1-2 saptamani.... Detalii »
Categorie: Decoratiuni
Lustre & Plafoniere. Lustra cu Structura din metal. Dimensiuni: H 90 cm / L 165 cm Putere maxima: 60W Culori: negru si auriu Bec: 1xE27, care nu este inclus in pretul afisat Termen de livrare: 1-2 saptamani.... Detalii »
Categorie: Decoratiuni
  • Decoratiuni:
  • 1133   1 - 10