Tablouri decorative

  • Decoratiuni:
  • 378   1 - 10
Bazar. Tablou retro, tiparit pe panza de bumbac 100%, rezistenta la umiditate sitratata cu lac special pentru a creste rezistenta la zgarieturi. Imprimaredigitala folosind cerneala speciala, ecologica, care dureaza peste 20 de ani. Panzaeste intin... Detalii »
Categorie: Tablouri
Postere vintage. Tabloul reprezinta o copie fidela a posterului vintage Cognac Gautier creat de artistul italian Leonetto Cappiello in anii de inceput ai secolului XX.Tiparit pe panza de bumbac 100%, rezistenta la umiditate si tratata cu lac special pentru ... Detalii »
Categorie: Tablouri
Postere vintage. Tabloul reprezinta o copie fidela a posterului vintage Quinquina Dubonnet creat de artistul francez Jules Chéret, supranumit si maestrul posterului. Tiparit pe panza de bumbac 100%, rezistenta la umiditate si tratata cu lac special pentru... Detalii »
Categorie: Tablouri
Postere vintage. Despre Martini nu mai este nimic de adaugat, poate doar sa nu uitati maslina. Aceasta reproducere vintage reprezinta un adaos de nelipsit oricarui living decorat cu tema continentala. Tiparit pe panza de bumbac 100%, rezistenta la umiditate... Detalii »
Categorie: Tablouri
Postere vintage. Tabloul reprezinta o copie fidela a posterului Restaurant Besson creat de artistul Noel Fontanet in anii '20 ai secolului trecut.Tiparit pe panza de bumbac 100%, rezistenta la umiditate si tratata cu lac special pentru a creste rezistenta l... Detalii »
Categorie: Tablouri
Decoratiuni > Mini-Decoratiuni. Tabloul Dream... se remarca prin aspectul estetic, atractiv si modern in acelasi timp... Detalii »
Categorie: Decoratiuni
Postere vintage. Tabloul reprezinta o copie fidela a posterului vintage Le Thermogène creat de artistul italian Leonetto Cappiello in anii de inceput ai secolului XX.Tiparit pe panza de bumbac 100%, rezistenta la umiditate si tratata cu lac special pentru ... Detalii »
Categorie: Tablouri
Postere vintage. Tabloul reprezinta o copie fidela a posterului Frigor, Chocolat Cailler creat de artistul italian Leonetto Cappiello in anii '20.Tiparit pe panza de bumbac 100%, rezistenta la umiditate si tratata cu lac special pentru a creste rezistenta l... Detalii »
Categorie: Tablouri
Decoratiuni > Mini-Decoratiuni. Tabloul Drink coffee... se remarca prin aspectul estetic, atractiv si modern in acelasi timp.... Detalii »
Categorie: Decoratiuni
Bazar. Varful de lance al renumitului creator de postere Leonetto Cappiello, reproducerea tablou vintage Contratto reprezinta o pata de culoare care da personalitate oricarui decor interior retro. Aceasta reproducere de poster vintage este ideala ... Detalii »
Categorie: Tablouri
  • Decoratiuni:
  • 378   1 - 10