Oglinzi decorative

  • Decoratiuni:
  • 174   1 - 10
Oglinda cosmetica Clear prevazuta cu ventuze are un efect de marire de pana la 5 ori. Cadou pentru pentru orice femeie. Oglinda cosmetica este un ajutor deloc de neglijat in machiajul si ingrijirea zilnica a oricarei femei. Incearca!... Detalii »
Categorie: Accesorii Pentru Baie
Oglinda cosmetica culoare rosie prevazuta cu ventuze are un efect de marire de pana la cinci ori. Un produs care poate deveni oricand un cadou ideal pentru orice femeie. Oglinda cosmetica este un ajutor deloc de neglijat in machiajul si ing... Detalii »
Categorie: Lichidare De Stoc Reduceri 30 75
Oglinda cosmetica culoare turcoaz prevazuta cu ventuze are un efect de marire de pana la cinci ori. Un produs care poate deveni oricand un cadou ideal pentru orice femeie. Oglinda cosmetica este un ajutor deloc de neglijat in machiajul si i... Detalii »
Categorie: Accesorii Pentru Baie
Oglinda cosmetica culoare verde prevazuta cu ventuze are un efect de marire de pana la cinci ori. Un produs care poate deveni oricand un cadou ideal pentru orice femeie. Oglinda cosmetica este un ajutor deloc de neglijat in machiajul si ing... Detalii »
Categorie: Accesorii Pentru Baie
Oglinzi. Oglinda Deco este un produs de exceptie, premium, conferind aceste calitati oricarei incaperi din casa dumneavoastra. Material/Finisaj: poliuretan / gri si auriu antichizat Dimensiuni: 85 cm x 112 cm x 5 cm Dimensiuni oglinda fara rama: 71 ... Detalii »
Categorie: Decoratiuni
Oglinzi. Oglinda Classic este un produs de exceptie, premium, conferind aceste calitati oricarei incaperi din casa dumneavoastra. Material/Finisaj: poliuretan si sticla / auriu antichizat Dimensiuni: Diametrul de 112 cm. Dimensiuni oglinda fara rama... Detalii »
Categorie: Decoratiuni
OGLINZI. Oglinda Antique White 30x44.5 cm... Detalii »
Categorie: Util Si Deco
..... Detalii »
Categorie: Deco Rame Foto
Oglinzi. Oglinda Alboran este un produs de exceptie, premium, conferind aceste calitati oricarei incaperi din casa dumneavoastra. Material/Finisaj: poliuretan si sticla / gri antichizat Dimensiuni: 86 cm x 180 cm x 7 cm Dimensiuni oglinda fara rama:... Detalii »
Categorie: Decoratiuni
Oglinzi. Oglinda Flama este un produs de exceptie, premium, conferind aceste calitati oricarei incaperi din casa dumneavoastra. Material/Finisaj: poliuretan / gri antichizat Dimensiuni: 66 cm x 114 cm x 5 cm Dimensiuni oglinda fara rama: 48 cm x 82 ... Detalii »
Categorie: Decoratiuni
  • Decoratiuni:
  • 174   1 - 10