Cuverturi

  • Decoratiuni:
  • 278   1 - 10
Cuverturi Adolescenti. Cuvertura de tip jaquard. Cuvertura moderna pentru orice tip de dormitor; design geometric in albastru; mov si verde pe baza deschisa. Compozitie: 65% bumbac; 35% poliester * pernele din imagine sunt cu titlu de prezentare si se vand separa... Detalii »
Brand: Reig Marti   Categorie: Cuverturi
Cuverturi Adolescenti. Cuvertura de pat; de tip jaquard; pentru dormitoare elegante sau clasice. Compozitie: 74% poliester; 26% bumbac. * pernele din imagine sunt cu titlu de prezentare si se vand separat.... Detalii »
Brand: Reig Marti   Categorie: Cuverturi
Cuverturi Adolescenti. Cuvertura de pat; de tip jaquard; pentru dormitoare moderne Compozitie: 100% poliester * pernele din imagine sunt cu titlu de prezentare si se vand separat.... Detalii »
Brand: Reig Marti   Categorie: Cuverturi
Cuverturi Premium. Produs de Reig Marti (Spania) Cuvertura de pat; matlasata; cu doua fete reversibile; diverse dimensiuni. Compozitie 72% poliester; 20% bumbac si 8% acrilic. Greutate 360 gr/mp... Detalii »
Brand: Reig Marti   Categorie: Cuverturi
Cuverturi. Cuvertura de pat moderna; usor de intretinut; model deosebit! Cuvertura de tip jaquard; calitate garantata. Produs in Spania de catre Reig Marti.... Detalii »
Brand: Reig Marti   Categorie: Cuverturi
OFERTE SPECIALE. Lichidare de stoc: dimensiune 190 cm x 270 cm. culoare albastru; reversibil.... Detalii »
Brand: Reig Marti   Categorie: Decoratiuni
Cuverturi de pat ajustabile. Cuvertura de pat pentru copii; matlasata. Se foloseste pentru pat cu saltea de 90 cm latime. Compozitie fata material: 75% poliester si 25% bumbac. Compozitie spate material: 100% bumbac ( partea matlasata )... Detalii »
Brand: Reig Marti   Categorie: Camera Copilului
Setul de LUX este format din lenjerie pentru pat matrimonial cu 3 piese din bumbac ranforce 100% si cuvertura matlasata pentru pat matrimonial din acelasi material si acelasi imprimeu ca si lenjeria. Cuvertura este matlasata poate fi folosi... Detalii »
Categorie: Colectii De Lux Colectia De Lux Cottonbox Bumbac 100 Ranforce
Cuvertura de lux JADO HOME COLLECTION. Pachetul contine: Cuvertura: 240 x 260 cm 2 fete de perna: 50 x 70 cm 1 fata de perna: 45 x 45 cm ..... Detalii »
Categorie: Colectii De Lux Colectia De Lux Jado Cuverturi Jado
Cuverturi de pat. Set format din cuvertura si fata de perna pentru pat de copil. Imprimeul vesel si textura matlasata vor transforma de buna seama infatisarea dormitorului, invitand copilul intr-o lume de poveste.Setul contine o cuvertura de pat de dimensiun... Detalii »
Categorie: Lenjerii Si Cuverturi
  • Decoratiuni:
  • 278   1 - 10