Corpuri de iluminat

  • Decoratiuni:
  • 3519   1 - 20
Iluminat, Veioze. Colectia SUMMER este o serie de lampi în culori pastelate cu motive florale in stil shabby chic. Seria se recomanda în special pentru camere de zi sau dormitoare.... Detalii »
Categorie: Veioze
Iluminat, Veioze. Colectia Urban este una moderna cu benzi cromate care va fi un ultim finisaj pentru un interior modern. Sticla alba mata distribuie lumina uniform în întreaga camera. Putere maxima/ dulii 1 x 60 W E27 Becuri incluse Nu Tip dulie E27... Detalii »
Categorie: Veioze
Iluminat, Lampadare.
Categorie: Lampadare
Iluminat, Veioze. Veioza Belize Black LED are un design futurist si inaltime reglabila cu ajutorul celor doua telescoape metalice. Avand o intensitate de 220 lumen aceasta veioza emite lumina echivalenta a unui bec de 25W.... Detalii »
Categorie: Veioze
Iluminat, Lampadare. Acest lampadar imbina intr-un mod placut lemnul si materialul textil. Va fi un partener de nadejde in serile in care nu te poti desparti de cartea preferata.... Detalii »
Categorie: Lampadare
Iluminat, Veioze. Veioza Belize White LED are un design futurist si inaltime reglabila cu ajutorul celor doua telescoape metalice. Avand o intensitate de 220 lumen aceasta veioza emite lumina echivalenta a unui bec de 25W.... Detalii »
Categorie: Veioze
Iluminat, Candelabre. Candelabrul Cecile V impresioneaza prin simplitate pastrandu-si totodata designul modernist. Datorita diametrului generos poate fi montat in livinguri spatioase. Inaltimea poate fi ajustata intr-o anumita limita.... Detalii »
Categorie: Candelabre
Iluminat, Lampadare.
Categorie: Lampadare
Iluminat, Lampadare.
Categorie: Lampadare
Iluminat, Lampadare. Un lampadar simplu dar modern ce va atrage priviri admirative. Across este o colectie completa de corpuri de iluminat.... Detalii »
Categorie: Lampadare
Iluminat, Lampadare. Coltul de lectura nu va mai arata la fel daca alegeti sa il accesorizati cu acest lampadar modern. Poate fi asezat cu succes si in living.... Detalii »
Categorie: Lampadare
Iluminat, Lampadare. Acest lampadar va fi o prezenta de efect in coltul de lectura sau in oricare alt colt al casei tale.... Detalii »
Categorie: Lampadare
Iluminat, Lampadare. Acest lampadar va fi partenerul tau de nadejde in serile in care vrei sa afli ce s-a mai intamplat cu personajul din cartea ta favorita.... Detalii »
Categorie: Lampadare
Iluminat, Veioze. Aceasta veioza face parte din colectia Baron o colectie de corpuri de iluminat cu influente clasice. Veioza va aduce un plus de eleganta camerei indiferent daca va fi amplasata in dormitor sau living.... Detalii »
Categorie: Veioze
Iluminat, Veioze. Veioza Pocatello Green va lumina cu succes spatiul de lucru al oricarui birou. Bratul veiozei este mobil iar lumina poate fi directionata acolo unde va fi nevoie.... Detalii »
Categorie: Veioze
Lampa Interior Hartie Koty Design Colectia Plafoniere Decorino Luce 4893... Detalii »
Brand: Decorino   Categorie: Lampi
Lampa Interior Hartie Koty Design Colectia Plafoniere Decorino Luce 4725... Detalii »
Brand: Decorino   Categorie: Lampi
Lampa Interior Metal+Sticla/ Sticla Cristal Koty Design Colectia Plafoniere Decorino Luce 3882... Detalii »
Brand: Decorino   Categorie: Lampi
Lampadare. Designer:Frandsen Design Corpurile de iluminat sunt accesorii de design, care pe langa functionalitatea lor, aceea de a lumina incaperile, aduc un plus de stil si finete incaperii prin designul pe care-l au. Lampadarul Urban este modul perf... Detalii »
Categorie: Iluminat
Veioze. Luna prinsa-ntre ferestre, privind neputincioasa spre intunericul din odaie. Aprinde-te lampa si alunga inchipuirile din umbra!O eleganta veioza retro, potrivita pentru a lumina discret un living sau holul de la intrare. Piciorul metalic cu... Detalii »
Categorie: Corpuri De Iluminat
  • Decoratiuni:
  • 3519   1 - 20