Pilote

  • Decoratiuni:
  • 142   1 - 10
O pilota usoara (Model 1303/01 )si pufoasa confectionata din tesaturi 100% bumbac creponat imprimata cu desene si culori vesele cu panouri de Finessa 100% poliester antialergica va va incalzi in zilele firguroase de iarna. Este disponibi... Detalii »
Categorie: Pilote
Pilota 4 anotimpuri formata din:-o pilota matlasata de vara cu umplutura de 120 g/m². o pilota matlasata de primavara / toamna cu umplutura de 200 g/m² cu scai la colturi.-pot fi cuplate usor pentru o obtine o pilota groasa de iarna. matl... Detalii »
Categorie: Pilote
Pilota vara microfibra 200x220 Inimioare are o fata realizata din microfibra imprimata si o fata din microfibra alba periata (soft touch brushed). Umplutura: microfibra 100 % marca Whitex 200 g/mp. Avantaje tesatura microfibra: delicata- ... Detalii »
Categorie: Pilote
Pilote. O pilota cu caracteristici termice deosebite; pentru un somn linistit! Compozitie interior: 90% puf de rata si 10% pene de rata. Compozitie exterior: 100% bumbac Greutate: 250 gr/m2... Detalii »
Brand: Reig Marti   Categorie: Dormitor
Pilota Billerbeck 4 anotimpuri din puf si pene de gasca 200x220 cm Billerbeck reprezinta calitate germana la un pret competitiv. Billerbeck produce perne si pilote dupa criterii stiintifice bine stabilite. Produsele sunt create pentru a imb... Detalii »
Brand: Billerbeck   Categorie: Pilote
Pilota Billerbeck Aniko din puf si pene de gasca 200x220 cm Billerbeck reprezinta calitate germana la un pret competitiv. Billerbeck produce perne si pilote dupa criterii stiintifice bine stabilite. Produsele sunt create pentru a imbunatati... Detalii »
Brand: Billerbeck   Categorie: Pilote
Pilota Issimo confort 60% puf de gasca 195x215Pilote din materiale naturale - umplutura de puf de gasca din cea mai buna calitate invelis din bumbac luxoase usoare si confortabile fabricate cu atentie la detalii pentru durabilitate si elega... Detalii »
Brand: Issimo Home   Categorie: Pilote
Accesorii, Accesorii > Pilote. DESCRIEREColecţia Classic este o colectie tradiţionala cu umplutura de gâsca. Materialul exterior de inalta calitate este fabricat din bumbac 100%, foarte rezistent cu 185 g/m2. Pilota este fabricata prin metode traditionale pentru perso... Detalii »
Categorie: Decoratiuni
Va oferim o gama variata de pilote matlasate cu panouri de Finessa 100% poliester antialergic siliconat si tesaturi din bumbac 100% *cu grosimi de 400gr./mp pentru Toamna-Iarna *cu grosimi de 200gr./mp pentru Primavara- vara *pilote 4 Anot... Detalii »
Categorie: Pilote
Va oferim o gama variata de pilote matlasate cu panouri de Finessa 100% poliester antialergic siliconat si tesaturi din bumbac 100%; *cu grosimi de 400gr./mp pentru Toamna-Iarna *cu grosimi de 200gr./mp pentru Primavara- vara *pilote 4 Ano... Detalii »
Categorie: Pilote
  • Decoratiuni:
  • 142   1 - 10