Pilote

  • Decoratiuni:
  • 136   1 - 10
Billerbeck Virgin satin - Pilota din puf si pene de gasca 200x220 cm Billerbeck reprezinta calitate germana la un pret competitiv. Billerbeck produce perne si pilote dupa criterii stiintifice bine stabilite. Produsele sunt create pentru a i... Detalii »
Brand: Billerbeck   Categorie: Pilote
Pilota Billerbeck Adri din puf si pene de gasca 200x220 cm Billerbeck reprezinta calitate germana la un pret competitiv. Billerbeck produce perne si pilote dupa criterii stiintifice bine stabilite. Produsele sunt create pentru a imbunatati ... Detalii »
Brand: Billerbeck   Categorie: Pilote
Pilota Issimo confort 60% puf de gasca 195x215Pilote din materiale naturale - umplutura de puf de gasca din cea mai buna calitate invelis din bumbac luxoase usoare si confortabile fabricate cu atentie la detalii pentru durabilitate si elega... Detalii »
Brand: Issimo Home   Categorie: Pilote
Pilota vara microfibra 200x220 Litere are o fata realizata din microfibra imprimata si o fata din microfibra alba periata (soft touch brushed). Umplutura: microfibra 100 % marca Whitex 200 g/mp. Avantaje tesatura microfibra: delicata- sup... Detalii »
Categorie: Pilote
Pilota vara microfibra 200x220 Litere are o fata realizata din microfibra imprimata si o fata din microfibra alba periata (soft touch brushed). Umplutura: microfibra 100 % marca Whitex 200 g/mp. Avantaje tesatura microfibra: delicata- sup... Detalii »
Categorie: Pilote
Pilota vara microfibra 180x200 Litere are o fata realizata din microfibra imprimata si o fata din microfibra alba periata (soft touch brushed). Umplutura: microfibra 100 % marca Whitex 200 g/mp. Avantaje tesatura microfibra: delicata- supr... Detalii »
Categorie: Pilote
O pilota usoara (Model 1303/01 )si pufoasa confectionata din tesaturi 100% bumbac creponat imprimata cu desene si culori vesele cu panouri de Finessa 100% poliester antialergica va va incalzi in zilele firguroase de iarna. Este disponibi... Detalii »
Categorie: Pilote
Pilota 4 anotimpuri formata din:-o pilota matlasata de vara cu umplutura de 120 g/m². o pilota matlasata de primavara / toamna cu umplutura de 200 g/m² cu scai la colturi.-pot fi cuplate usor pentru o obtine o pilota groasa de iarna. matl... Detalii »
Categorie: Pilote
Pilota vara microfibra 200x220 Feriga are o fata realizata din microfibra imprimata si o fata din microfibra alba periata (soft touch brushed). Umplutura: microfibra 100 % marca Whitex 200 g/mp. Avantaje tesatura microfibra: delicata- supr... Detalii »
Categorie: Pilote
Pilota vara microfibra 200x220 Inimioare are o fata realizata din microfibra imprimata si o fata din microfibra alba periata (soft touch brushed). Umplutura: microfibra 100 % marca Whitex 200 g/mp. Avantaje tesatura microfibra: delicata- ... Detalii »
Categorie: Pilote
  • Decoratiuni:
  • 136   1 - 10