Pahare

  • Decoratiuni:
  • 235   1 - 20
Articole bucatarie, Pahare. Dupa o zi lunga nimic nu merge mai bine decat un pahar de tarie. Dar wiskey-ul tau preferat merita ceva mai mult decat un pahar clasic de lapte sau suc. Indiferent daca ai sau nu un bar acasa ar trebui sa detii macar un set de pahare pentru... Detalii »
Categorie: Pahare
Nunți și evenimente, Pahare miri si nasi. Pahare sampanie model deosebit cu flori pictate manual cu vopsea speciala pentru sticla auriu si rosu.... Detalii »
Categorie: Pahare Miri Si Nasi
Nunți și evenimente, Pahare miri si nasi. Pahare sampanie model deosebit pictate cu vopsea speciala pentru sticla auriu si negru accesorizate cu fundita satin si cristale in montura.... Detalii »
Categorie: Pahare Miri Si Nasi
Amenajare baie, Pahare periute dinti, suporturi, cutii. Pahar-suport pentru periute de dinti Metaform AFRA, polirasina, aspect piatra. Accesoriile pentru baie din gama AFRA se disting prin linii clasice, nuante inspirate din natura, fiind ideale pentru a completa decorul unei bai elegante, in ca... Detalii »
Brand: Metaform   Categorie: Amenajari Casa
Amenajare baie, Pahare periute dinti, suporturi, cutii, Accesorii pentru baie. Pahar baie AWD TULIP, material ceramic.Un articol pentru baie util, cu design modern, ce completeaza frumos baia impreuna cu celelalte accesorii din gama.... Detalii »
Brand: Awd   Categorie: Amenajari Casa
Nunți și evenimente, Pahare miri si nasi. Pahare sampanie vintage decorate cu tehnica decoupage finalizat cu un strat de lac protector accesorizate cu dantela crem si accesorii cu perle.... Detalii »
Categorie: Pahare Miri Si Nasi
Amenajare baie, Pahare periute dinti, suporturi, cutii. Pahar-suport pentru periute de dinti Metaform HORUS, culoare gri, ciment, aspect piatra. Accesoriile pentru baie din gama Horus se disting prin linii clasice, nuante inspirate din natura, fiind ideale pentru a completa decorul unei bai eleg... Detalii »
Brand: Metaform   Categorie: Amenajari Casa
Amenajare baie, Pahare periute dinti, suporturi, cutii. Pahar-suport pentru periute de dinti Metaform AFRA, culoare gri inchis, polirasina, aspect piatra. Accesoriile pentru baie din gama AFRA se disting prin linii clasice, nuante inspirate din natura, fiind ideale pentru a completa decorul unei... Detalii »
Brand: Metaform   Categorie: Amenajari Casa
Amenajare baie, Pahare periute dinti, suporturi, cutii. Suport pahar de baie CasaBlanca DELUXE 091030. Un articol pentru baie practic, util, cu design clasic. Finisaj suport crom lucios, pahar ceramica. Sistem de prindere cu o singura gaura, pe perete. Garantie: 2 ani pentru defecte de fabricati... Detalii »
Brand: Casablanca   Categorie: Amenajari Casa
Articole bucatarie, Pahare. Paharul de sticla este inalt si simplu si are 500 ml. Paharul este perfect atat pentru un smoothie un cocktail un fresh de portocale cat si pentru bauturi racoritoare.... Detalii »
Categorie: Pahare
Articole bucatarie, Pahare. Paharul din sticla este simplu si are 250 ml. Paharul este perfect atat pentru un fresh de portocale suc de mere sau alte fructe bauturi racoritoare cat si pentru cele calde.... Detalii »
Categorie: Pahare
Nunți și evenimente, Pahare miri si nasi. Pahare sampanie vintage rose decorate cu tehnica decoupage finalizat cu un strat de lac protector accesorizate cu fundita satin crem.... Detalii »
Categorie: Pahare Miri Si Nasi
Nunți și evenimente, Articole candybar. Set 4 borcane cu pai pentru bauturi racoritoare. Impresioneaza-ti prietenii veniti in vizita cu acest set inedit.... Detalii »
Categorie: Articole Candybar
Amenajare baie, Pahare periute dinti, suporturi, cutii. Pahar-suport pentru periute de dinti Metaform HORUS, culoare beige, ciment, aspect piatra. Accesoriile pentru baie din gama Horus se disting prin linii clasice, nuante inspirate din natura, fiind ideale pentru a completa decorul unei bai el... Detalii »
Brand: Metaform   Categorie: Amenajari Casa
Amenajare baie, Pahare periute dinti, suporturi, cutii, Accesorii pentru baie. Pahar baie AWD GRAFFIO, material ceramic. Un articol pentru baie util, cu design modern, ce completeaza frumos baia impreuna cu celelalte accesorii din gama... Detalii »
Brand: Awd   Categorie: Amenajari Casa
Amenajare baie, Pahare periute dinti, suporturi, cutii, Accesorii pentru baie. Pahar baie AWD VENTO, material ceramic. Un articol pentru baie util, cu design modern, ce completeaza frumos baia impreuna cu celelalte accesorii din gama.... Detalii »
Brand: Awd   Categorie: Amenajari Casa
Amenajare baie, Pahare periute dinti, suporturi, cutii. Pahar pentru periute de dinti AWD VENTO, ceramica. Un articol pentru baie util, cu design modern, ce completeaza frumos baia impreuna cu celelalte accesorii din gama.... Detalii »
Brand: Awd   Categorie: Amenajari Casa
Amenajare baie, Pahare periute dinti, suporturi, cutii, Accesorii pentru baie. Pahar baie AWD ROCK, material polirasina. Un articol pentru baie util, cu design modern, ce completeaza frumos baia impreuna cu celelalte accesorii din gama... Detalii »
Brand: Awd   Categorie: Amenajari Casa
Amenajare baie, Pahare periute dinti, suporturi, cutii. Suport pahar de baie CasaBlanca ELLA B89, ABS. Un articol de baie util, compact, cu design modern. Sistem de prindere intr-o singura gaura, pe perete. Suport cu finisaj crom lucios, pahar sticla. Garantie: 2 ani pentru defecte de fabricatie... Detalii »
Brand: Casablanca   Categorie: Amenajari Casa
Amenajare baie, Pahare periute dinti, suporturi, cutii. Suport pahar de baie CasaBlanca FACILE 091001. Un articol pentru baie cu design modern, suport cu finisaj crom lucios, pahar sticla. Sistem de prindere intr-o singura gaura, pe perete. Garantie: 2 ani pentru defecte de fabricatie... Detalii »
Brand: Casablanca   Categorie: Amenajari Casa
  • Decoratiuni:
  • 235   1 - 20