Suporturi decorative

  • Decoratiuni:
  • 905   1 - 20
Utile in baie, Suporturi prosoape baie, Rafturi si etajere baie, Amenajare baie, Articole amenajare baie. Etajera cu trei rafturi si suport de prosoape din otel cromat. Dimensiune 70x18x39cm. Etajera si suport prosoape intr-un singur accesoriu de baie. Sistem de prindere cu gauri, mascade de capace cromate. Produs din otel cromat, material ce a... Detalii »
Brand: Awd   Categorie: Amenajari Casa
Suportul de umerase HM  WU22 prezinta o tripla functionalitate – acea de suport umerase pentru hainele dumneavoastra cea de cuier prin cele 6 agatatori cromate si suport pentru umbrele. Acest lucru alaturi de aspectul minimalist ofera... Detalii »
Categorie: Cuiere
Utile in baie, Suporturi prosoape baie, Rafturi si etajere baie, Amenajare baie, Articole amenajare baie. Etajera cu doua rafturi si suport de prosoape din otel cromat. Dimensiune 45x26x54. Etajera si suport prosoape intr-un singur accesoriu de baie. Sistem de prindere cu gauri, fiind suficiente doar doua puncte de prindere. Produs din otel cro... Detalii »
Brand: Awd   Categorie: Amenajari Casa
Nunți și evenimente, Articole candybar. Suport din sticla pentru prajituri.... Detalii »
Categorie: Articole Candybar
Suport de haine metalic este alegerea potrivita pentru cei care nu dispun de un hol foarte mare. Acest suport de haine va moderniza locul in care va fi pozitionat datorita aspectului sau simplu-modern. Poate fi pus si in dormitor impactul d... Detalii »
Categorie: Cuiere
Portmantoul HM WU7 are un design modern elegant cu linii drepte/ curbate din otel cromat si un finisaje din lemn de culoarea lemnului sau wenge. Cu ajutorul accesoriilor camera unde va fi amplasat va fi completa astfel vei putea crea un s... Detalii »
Categorie: Cuiere
Decoratiuni, Suporturi chei. Suport din lemn pentru chei... Detalii »
Categorie: Suporturi Chei
Set recipiente pentru condimente KING Hoff 4011 Setul este format din 16 recipiente pentru condimente si un suport rotativ metalic, plus etichete pentru denumirile condimentelor. Materiale: Suportul: otel inoxidabil;... Detalii »
Brand: King Hoff   Categorie: Recipiente Pentru Condimente
Perie WC cu suport hartie KING Hoff 3221 Suportul este fabricat din otel inoxidabil, finisare lucioasa, cu recipient interior din plastic pentru o curatare mai usoara. Materiale: Otel inoxidabil si plastic. Detalii produs:... Detalii »
Brand: King Hoff   Categorie: Produse Pentru Baie
Suport haine pentru umerase si raft pentru pantofi. Din otel cromat si plastic. Stender haine reglabil in inaltime si latime. Dimensiuni stender: 88÷139/44/95÷170 cm... Detalii »
Categorie: Cuiere
Suport din silicon KING Hoff 4636 Din silicon de inalta calitate, rezistent la temperaturi intre -40 si 260 °C, nu absoarbe mirosuri sau lichide. Cu suprafata anti-aderenta. Usor de curatat. Materiale: Silicon. Detalii... Detalii »
Brand: King Hoff   Categorie: Ustensile
Perie WC cu suport din inox KING Hoff 3220 Suportul este fabricat din otel inoxidabil, finisare lucioasa, cu recipient interior din plastic pentru o curatare mai usoara. Materiale: Otel inoxidabil si plastic. Detalii produs... Detalii »
Brand: King Hoff   Categorie: Produse Pentru Baie
Masa si Servire. Suport pliculete ceai folosite, pentru servire, din portelan; dimensiuni 12.5x10 cm... Detalii »
Brand: Germania w   Categorie: Masa Si Servire
Decoratiuni. Bloomingville imbina designul specific danez cu trendurile Nordice al momentului. Colectiile sunt proiectate si create pentru a mentine vie imaginea unei case mereu in schimbare. Impartaseste stilul tau! Spune povestea ta! Schimba atmosfera... Detalii »
Categorie: Living
Living. Filosofia Menu este simpla. Colaborarea cu designeri talentati va face ca obiectele sa fie apreciate acum si pentru totdeauna. Menu lucreaza cu persoane creative din lumea arhitecturii si designului pentru a realiza produse de inalta calita... Detalii »
Categorie: Gradina
Suporturi prosoape baie, Amenajare baie, Accesorii pentru baie, Black Friday, Accesorii baie. Suport simplu, fix pentru prosop baie Metaform Enjoy Colour, insertii culoare verde acid, finisaj crom lucios, design modern. Sistem fix, cu prindere pe perete, in doua puncte. Lungime: 34,5 cm Garantie: 5 ani.... Detalii »
Brand: Metaform   Categorie: Amenajari Casa
Set recipiente pentru condimente KING Hoff 4007 Setul este format din 16 recipiente pentru condimente si un suport rotativ metalic, plus etichete pentru denumirile condimentelor. Materiale: Suportul: otel inoxidabil;... Detalii »
Brand: King Hoff   Categorie: Recipiente Pentru Condimente
Suportul de umerase HM WU 23 prezinta o tripla functionalitate – acea de suport umerase pentru hainele dumneavoastra cea de cuier prin cele 4 agatatori cromate si cea de spatiu de depozitare datorita celor doua rafturi de la baza lui. ... Detalii »
Categorie: Cuiere
Stilul simplu functional al suportului de umerase HM WU21 dovedeste ca design-ul de produse poate fi elegant si functional in acelasi timp. Realizat dintr-un cadru suport din lemn de bambus cu o bara dtot din lemn cu o lungime de 86.4 cm... Detalii »
Categorie: Cuiere
Living. Bloomingville imbina designul specific danez cu trendurile Nordice al momentului. Colectiile sunt proiectate si create pentru a mentine vie imaginea unei case mereu in schimbare. Impartaseste stilul tau! Spune povestea ta! Schimba atmosfera... Detalii »
Categorie: Accesorii Casa
  • Decoratiuni:
  • 905   1 - 20