Zaharnite

  • Decoratiuni:
  • 29   1 - 10
Zaharnita KING Hoff 3723 Cu un design elegant, capac si lingurita incluse. Materiale: Otel inoxidabil. Detalii produs: Capacitate: 560 ml. Instructiuni de utilizare: Se poate curata in masina de spalat vase. ... Detalii »
Brand: King Hoff   Categorie: Recipiente Pentru Depozitare Recipiente Pentru Alimente
Zaharnita KING Hoff 3732 Cu un design elegant, capac si lingurita incluse. Finisaj satinat. Materiale: Otel inoxidabil. Detalii produs: Capacitate: 460 ml. Instructiuni de utilizare: Se poate curata in masina de... Detalii »
Brand: King Hoff   Categorie: Recipiente Pentru Depozitare Recipiente Pentru Alimente
PACHETE. Pachet cadou Chic cu ceainic. zaharnita. ceasca si tava... Detalii »
Categorie: Lifestyle
Zaharnita Lace Platinum. Inspirata de corsajele viu colorate din colectiile de rochii de mireasa ale designerului New York-ez, Vera Wang, colectia Lace Platinum se caracterizeaza printr-o eleganta surprinzatoare. Colectia este decorata cu... Detalii »
Brand: Vera Wang   Categorie: Porțelan
Cu Renaissance Gold compania aduce un omagiu patrimoniului si stilului clasic Wedgwood apreciat peste tot in lume si revenind pregnant intre tendintele de design si consum al ultimilor ani. Combinand motive elegante din designul de interior... Detalii »
Brand: Wedgwood   Categorie: Porțelan
Vibranta si plina de viata, colectia Polka Rose este unul dintre modelele vintage care au facut brandul Royal Albert faimos in intreaga lume. Tineresti si exuberante, modelele din colectie sunt fermecator de la moda imbracate in portelan de... Detalii »
Brand: Royal Albert   Categorie: Porțelan
Colectia ESMERALDA este opulenta si pretioasa, este o interpretare contemporana declarativa a doua game decorative moderne, Optic si Grafic foarte des utilizate in decoratiunile interioare cu personalitate. Borduri pline si pretioase de aur... Detalii »
Brand: Jl Coquet   Categorie: Porțelan
Realizata in doua variante de culoare White si Ivoire, Colectia Georgia este suprema declaratie de rafinament a marcii JLCoquet. Aceasta colectie cu o alura clasica, deosebit de feminina ofera celui mai fin si pretios portelan din lume un p... Detalii »
Brand: Jl Coquet   Categorie: Porțelan
In colectia SAMOA JLCOQUET a strans laolalta toate atuurile pentru care este atat de apreciat international: portelan de un alb perfect, alaturat unei game cromatice deosebi de variate, la care se adauga formele inovatoare ale pieselor si r... Detalii »
Brand: Jl Coquet   Categorie: Porțelan
Colectia CHARDONS cu variantele sale Chardons Gold & Chardons Platinum este o frumoasa si puternica demonstratie de rafinament francez cu usoare influente extrem orientale. Motivul asiatic al Sferei de aur se declina spectaculos pe form... Detalii »
Brand: Jl Coquet   Categorie: Porțelan
  • Decoratiuni:
  • 29   1 - 10