Zaharnite

  • Decoratiuni:
  • 29   1 - 10
Colectia pentru Ceai Butterfly Bloom reproduce o compozitie eclectica de modele florale vibrante, inspirata de stilul de viata si gustul secolului 18. Elita feminina britanica, isi petrecea dupa amiezele in Gradina de Ceai in intalniri lung... Detalii »
Brand: Wedgwood   Categorie: Porțelan
Wedgwood marcheaza 250 de ani de existenta, experienta si succes, printr-o colectie opulenta si extravaganta – ANTHEMION BLUE -  care are puterea de a transforma orice moment al masei intr-un adevarat festiv al luxului. O incursiune in a... Detalii »
Brand: Wedgwood   Categorie: Porțelan
Cu Renaissance Gold compania aduce un omagiu patrimoniului si stilului clasic Wedgwood apreciat peste tot in lume si revenind pregnant intre tendintele de design si consum al ultimilor ani. Combinand motive elegante din designul de interior... Detalii »
Brand: Wedgwood   Categorie: Porțelan
In colectia SAMOA JLCOQUET a strans laolalta toate atuurile pentru care este atat de apreciat international: portelan de un alb perfect, alaturat unei game cromatice deosebi de variate, la care se adauga formele inovatoare ale pieselor si r... Detalii »
Brand: Jl Coquet   Categorie: Porțelan
Zaharnita Lace Platinum. Inspirata de corsajele viu colorate din colectiile de rochii de mireasa ale designerului New York-ez, Vera Wang, colectia Lace Platinum se caracterizeaza printr-o eleganta surprinzatoare. Colectia este decorata cu... Detalii »
Brand: Vera Wang   Categorie: Porțelan
Creat in variante de culoare Satin White, Gold, Gold/Platinum Stripe si Tundra colectia HEMISPHERE este una dintre cele mai avangardiste colectii JLCoquet. Pe langa formele simple, perfect adaptate stilului contemporan minimalist si utiliza... Detalii »
Brand: Jl Coquet   Categorie: Porțelan
Zaharnita Lace Gold. Inspirata de corsajele viu colorate din colectiile de rochii de mireasa ale designerului New York-ez, Vera Wang, colectia Lace Gold sau Platinum se caracterizeaza printr-o eleganta surprinzatoare. Colectia este decorat... Detalii »
Brand: Vera Wang   Categorie: Porțelan
Bucatarie, Servirea Mesei, Bucatarie > Cafea si Ceai, Bucatarie > Cafea si Ceai > Accesorii Ceai, Bucatarie > Cafea si Ceai > Zaharnite si Dozatoare. Zaharnita Barista WMF va inspira iubitorii artei culinare si pe toti cei care înteleg importanta echipamentului de foarte buna calitate. Este realizata din Cromargan®, si aluminiu foarte rezistent si usor de întretinut, cu o suprafata ma... Detalii »
Categorie: Decoratiuni
Zaharnita KING Hoff 3723 Cu un design elegant, capac si lingurita incluse. Materiale: Otel inoxidabil. Detalii produs: Capacitate: 560 ml. Instructiuni de utilizare: Se poate curata in masina de spalat vase. ... Detalii »
Brand: King Hoff   Categorie: Recipiente Pentru Depozitare Recipiente Pentru Alimente
Zaharnita KING Hoff 3732 Cu un design elegant, capac si lingurita incluse. Finisaj satinat. Materiale: Otel inoxidabil. Detalii produs: Capacitate: 460 ml. Instructiuni de utilizare: Se poate curata in masina de... Detalii »
Brand: King Hoff   Categorie: Recipiente Pentru Depozitare Recipiente Pentru Alimente
  • Decoratiuni:
  • 29   1 - 10