Seturi decorative

  • Decoratiuni:
  • 2336   1 - 20
Brand: Viners   Categorie: Pentru Bucatarie
DORMITOR. Set de pat Royal Textile Sleeptime, Owl Look Grey, bumbac, 220 x 140/200/240Produsul este importat de la, Royal Textile, cel mai mare distribuitor de produse  în materie textilă din Europa.Dimensiuni:- Cearceaf de pilota 220 x 140/200/... Detalii »
Brand: Dreamhouse Bedding   Categorie: Seturi De Pat
Brand: Viners   Categorie: Pentru Bucatarie
DORMITOR. Set de pat Royal Textile Sleeptime, I Love You Black, micropercal, 220 x 140/200/240Avand in vedere ca jumatate din viata o petrecem in dormitor, este important sa alegem un produs de calitate atunci cand decidem sa investim intr-o lenjeri... Detalii »
Brand: Sleeptime   Categorie: Seturi De Pat
Setul de valize decorative pastel compus din 3 valize decorative in marimi diferite, te va ajuta sa realizezi un colt decorativ in culori calde inspirate din stilul retro romantic. Un accesoriu decorativ exceptional cu multe functionalitati... Detalii »
Categorie: Cutii Si Cufere Decorative
Set de gentute cu imprimeu Kawaii inspirat din cultura japoneza. Setul compus din 2 valize in marimi diferite, culoare alb-negru, poate fi utilizat ca gentuta pentru gradinita sau obiect decorativ si practic in camera copiilor. Produsul est... Detalii »
Categorie: Cutii Si Cufere Decorative
Set recipiente pentru condimente KING Hoff 4011 Setul este format din 16 recipiente pentru condimente si un suport rotativ metalic, plus etichete pentru denumirile condimentelor. Materiale: Suportul: otel inoxidabil;... Detalii »
Brand: King Hoff   Categorie: Recipiente Pentru Condimente
BUCATARIE. Culoare: Transparent Material: Sticla + inox... Detalii »
Brand: Kinghoff   Categorie: Condimente Oliviere
SET de LUX: Patura LUX + Lenjerie pat matrimonial din bumbac 100% poplin Paris Spring Pink cod HP15... Detalii »
Categorie: Seturi Lenjerii De Lux
Decoratiuni, Cosuri decorative. Set de trei cutii vintage metalice cu capac cu model floral si cu briosa. Cutiile metalice pot fi folosite pentru depozitare pentru decor sau chiar pentru servirea biscuitilor sau a snacks-urilor. Dimensiunile cutiilor metalice sunt: 22x2... Detalii »
Categorie: Cosuri Decorative
Un sticker decorativ este un autocolant ce se lipeste pe perete si este decupat in formele dorite. Avantajele unui autocolant de perete sunt multiple: modele variate, aplicare usoara, dezlipire fara sa se strice peretele si preturi mai avan... Detalii »
Categorie: Stickere Decoratiuni Pereti
Daca aveti nevoie de o pata de culoare, atunci aplicarea unui sticker decorativ este solutia. Va propunem cu sticker decorativ New York care va aduce un plus de eleganta si rafinament incaperii unde este aplicat. Incercati! Se comercializea... Detalii »
Categorie: Stickere Decoratiuni Pereti
DORMITOR. Set de pat Royal Textile Sleeptime, COT Orchidee Pink, bumbac, 220 x 140/200/240Produsul este importat de la, Royal Textile, cel mai mare distribuitor de produse  în materie textilă din Europa.Dimensiuni:- Cearceaf de pilota 220 x 140/... Detalii »
Brand: Sleeptime   Categorie: Seturi De Pat
Setul de valize decorative retro compus din 3 valize decorative in marimi diferite, te va ajuta sa realizezi un colt decorativ in culori calde inspirate din stilul retro romantic. Un accesoriu decorativ exceptional cu multe functionalitati ... Detalii »
Categorie: Cutii Si Cufere Decorative
Setul de valize Casablanca este inspirat din stilul de design marocan si sunt destinate realizarii unor decoruri de evenimente tematice sau realizarea unoror decoruri cu iz marocan in locuinte. Setul este compus din 3 valize decorative in m... Detalii »
Categorie: Cutii Si Cufere Decorative
Set 10 x Spot Led 6W cu lumina rece echivalentul unui led cu lumina incandescenta de 50W. Este un spot led cu integrare perfecta in toate tipurile de decor asigurand un iluminat puternic la un consum minim de energie electrica. Spre deosebi... Detalii »
Categorie: Spot Led
Set 10 x Spot Led 6W cu lumina calda echivalentul unui led cu lumina incandescenta de 50W. Este un spot led cu integrare perfecta in toate tipurile de decor asigurand un iluminat puternic la un consum minim de energie electrica. Spre deose... Detalii »
Categorie: Spot Led
Set 6 Becuri Led E14 consum de 4W echivalent a 35W al becurilor cu lumina incandescenta. Spre deosebire de becurile economice tip halogen led-urile emit o culoare calda apropiata de lumina produsa de clasicul bec incadescent. Consuma curen... Detalii »
Categorie: Bec Led
BOLURI. Set doua boluri With Love din ceramica bej... Detalii »
Categorie: Made With Love
Bucatarie. Set format din 5 spatule/raclete din lemn pentru intins clatite; dimensiuni 18x18 cm; provenienta Italia... Detalii »
Brand: Italia   Categorie: Ustensile Si Alte Accesorii
  • Decoratiuni:
  • 2336   1 - 20