Tapet decorativ

  • Decoratiuni:
  • 162   1 - 20
Tapet PVC Artline (cod 1901) va infrumuseta considerabil incaperea in care va fi montat. Este un tapet care da inspiratie spatiului si reuseste sa acapareze atentia celor din jur. Acesta poate fi integrat atat in locuinta personala cat si ... Detalii »
Categorie: Tapet
Tapet PVC Imperial Flori (cod 360825) vine cu un stil imperial de neconfundat. Acest tapet pvc are toate atuurile pentru a decora o locuinta moderna dar si hoteluri sau restaurante de lux. Acest tip de tapet face parte din gama vinilic si ... Detalii »
Categorie: Tapet
Tapet hartie creativ crem inchis (Model NW1554) tapet hartie modern nuante crem Tapetul  se monteaza conform instructiunilor de aplicare a tapetului din hartie: se aplica adeziv atat pe perete cat si pe rola de tapet. Caracteristici Tap... Detalii »
Categorie: Tapet
Tapet hartie creativ negru cu alb (Model NW1556) tapet hartie modern un model veriticala cu forme rotunjite negru cu alb. Tapetul  se monteaza conform instructiunilor de aplicare a tapetului din hartie: se aplica adeziv atat pe perete ... Detalii »
Categorie: Tapet
Tapet hartie modern floral (Model V157603) tapet floral pe un  fond albAcest tapet superlavabil acest lucru insemnand ca poate fi curata cu usurinta cu sapun lichid si o perie moale. In plus acest tip de tapet nu este afectat de lumina s... Detalii »
Categorie: Tapet
Tapet PVC frunze Imperial (cod 360701) vine cu un stil imperial de neconfundat. Acest tapet pvc are toate atuurile pentru a decora o locuinta moderna dar si hoteluri sau restaurante de lux. Acest tip de tapet face parte din gama vinilic si ... Detalii »
Categorie: Tapet
Tapet crem cu gri model floral Elysee (cod 238304) este conceput si realizat pentru a aduce un plus de frumusete si naturalete spatiului in care va fi montant. Se potriveste de minune in locuintele moderne dar si in alte locatii precum: ma... Detalii »
Categorie: Tapet
Tapet PVC Flower Words 64806 - element decorativ care schimba intr-un mod placut aspectul spatiului in care este montat. Este un tapet de calitate superioara cu design si textura care il recomanda ca fiind o alegere foarte buna pentru locu... Detalii »
Categorie: Tapet
Tapet PVC Rosette (cod 220004) are toate atuurile pentru a decora o locuinta moderna. Acest tapet pvc de calitate superioara uimeste prin designul si textura sa. Este o alegere care va infrumuseta orice incapere oricat de neaspectuoasa ar f... Detalii »
Categorie: Tapet
Tapet cu fluturi negri (cod 174107) se integreaza foarte bine intr-o incapere moderna. Acest tapet cu fluturi va transmite incaperii veselie si buna dispozitie. Este fabricat din materiale de foarte buna calitate fiind o buna alegere pentru... Detalii »
Categorie: Tapet
Tapetul decorativ Penelope este un element spectaculos de amenajare, care schimba asteptul vizibil al incaperii, oferindu-i un plus de caracter si creeaza o atmosfera confortabila si placuta. Prin alegerea culorilor si textura adecvata, ace... Detalii »
Categorie: Tapet Modele Florale
Tapet PVC Rosette (cod 219904) are toate atuurile pentru a decora o locuinta moderna. Acest tapet pvc de calitate superioara uimeste prin designul si textura sa. Este o alegere care va infrumuseta orice incapere oricat de neaspectuoasa ar f... Detalii »
Categorie: Tapet
Tapet Maro Abstract modern (310806) este dupa cum sugereaza si denumirea sa un tapet modern care se potriveste de minune si in locatii clasice. Acest tip de tapet poate decora cu succes locuinte personale hoteluri restaurante birouri sau s... Detalii »
Categorie: Tapet
Tapet Opulence Gold Border (Cod: GB096802) este un model demn de casele regale. Acest tip de tapet va transforma orice loc in care va fi montat intr-o locatie distinsa. Acest tip de tapet poate fi utilizat atat in segmentul rezidential cat... Detalii »
Categorie: Tapet
Tapet PVC Artline (cod 1906) va infrumuseta considerabil incaperea in care va fi montat. Este un tapet care da inspiratie spatiului si reuseste sa acapareze atentia celor din jur. Acesta poate fi integrat atat in locuinta personala cat si ... Detalii »
Categorie: Tapet
Tapet PVC vinilic nuante gri Behrens (Model 820103) potrivit atat pentru decorul locuintei personale cat si a altor spatii precum: hoteluri restaurante birouri sau scoli. Este un tapet cu aspect interesant care uimeste prin rezistenta si c... Detalii »
Categorie: Tapet
Tapet Modern rosu cu auriu (110305) este dupa cum sugereaza si denumirea sa un tapet modern care se potriveste de minune si in locatii clasice. Acest tip de tapet poate decora cu succes locuinte personale hoteluri restaurante birouri sau s... Detalii »
Categorie: Tapet
Tapet PVC Mansion baloane (cod 189606) este gandit si proiectat pentru a da viata spatiului in care va fi montat. Cu un design abstract si modern acest tapet este perfect pentru a fi integrat intr-o locuinta cu tenta moderna. Poate fi int... Detalii »
Categorie: Tapet
Tapet Sharp Wall PVC (cod 166001) este un element decorativ spectaculos care schimba intr-un mod placut aspectul spatiului in care este montat. Este un tapet de calitate superioara cu un design interesant si o textura de calitate. Tapetul e... Detalii »
Categorie: Tapet
Tapet PVC Flower Words 132602 - element decorativ care schimba intr-un mod placut aspectul spatiului in care este montat. Este un tapet de calitate superioara cu design si textura care il recomanda ca fiind o alegere foarte buna pentru loc... Detalii »
Categorie: Tapet
  • Decoratiuni:
  • 162   1 - 20