Borcane decorative

  • Decoratiuni:
  • 98   1 - 20
Nunți și evenimente, Articole candybar. Surprinde-ti prietenii intr-un mod placut. Acest borcan cu capac si pai are capacitate de 480ml si este perfect reutilizabil. Cu siguranta limonada va avea mai mult succes daca va fi servita in acest mod inedit. Acest produs este disponibil... Detalii »
Categorie: Articole Candybar
Articole bucatarie, Borcane si recipiente. Borcan din sticla cu capac pentru bucatarie sau pentru decor. Borcanul poate fi folosit pentru depozitarea boabelor de cafea a zaharului a condimentelor a bomboanelor sau a altor alimente chiar si pentru depozitarea creioanelor colorate sau... Detalii »
Categorie: Borcane Si Recipiente
Articole bucatarie, Borcane si recipiente. Borcan din sticla cu capac din pluta pentru bucatarie sau pentru decor cu textul Home Sweet Home. Borcanul poate fi folosit pentru depozitarea boabelor de cafea a zaharului a condimentelor a bomboanelor sau a altor alimente. Dimensiuni: 10x... Detalii »
Categorie: Borcane Si Recipiente
Pahare. Carafa/borcan din sticla cu toarta pentru limonada, inscriptie County Fair, capacitate utila 435 ml (capacitate totala 488 ml) - se comanda la multiplu de 12 buc... Detalii »
Brand: Germania abs   Categorie: Pahare Sticla
Pahare. Carafa/borcan din sticla cu toarta pentru limonada, fara inscriptie, capacitate utila 435 ml (capacitate totala 488 ml)... Detalii »
Brand: Spania   Categorie: Pahare Sticla
Articole bucatarie, Borcane si recipiente. Borcan Large... Detalii »
Categorie: Borcane Si Recipiente
Articole bucatarie, Borcane si recipiente. Borcan Small... Detalii »
Categorie: Borcane Si Recipiente
Articole bucatarie, Borcane si recipiente. Borcan din sticla cu capac si striatii pentru depozitare sau pentru decor. Borcanul poate fi folosit pentru servirea prajiturelelor sau a dulciurilor pentru depozitarea boabelor de cafea a zaharului a condimentelor sau a altor alimente. Dim... Detalii »
Categorie: Borcane Si Recipiente
Articole bucatarie, Borcane si recipiente. Borcan Medium... Detalii »
Categorie: Borcane Si Recipiente
Articole bucatarie, Borcane si recipiente. Borcan din sticla cu capac pentru bucatarie. Borcanul poate fi folosit pentru depozitarea boabelor de cafea a zaharului a condimentelor a bomboanelor sau a altor alimente. Dimensiunile borcanului sunt: 6×11 5 cm.... Detalii »
Categorie: Borcane Si Recipiente
Articole bucatarie, Borcane si recipiente. Borcanas din sticla cu inimioara si capac turcoaz pentru depozitarea condimentelor bomboanelor a boabelor de cafea sau a altor alimente. Dimensiuni: 13x11x11 cm.... Detalii »
Categorie: Borcane Si Recipiente
Articole bucatarie, Borcane si recipiente. Borcan din sticla cu capac din pluta pentru bucatarie sau pentru decor cu textul Home Sweet Home. Borcanul poate fi folosit pentru depozitarea boabelor de cafea a zaharului a condimentelor a bomboanelor sau a altor alimente.... Detalii »
Categorie: Borcane Si Recipiente
Articole bucatarie, Borcane si recipiente. Borcan din sticla cu capac din pluta pentru bucatarie sau pentru decor cu textul Home Sweet Home. Borcanul poate fi folosit pentru depozitarea boabelor de cafea a zaharului a condimentelor a bomboanelor sau a altor alimente chiar si pentru ... Detalii »
Categorie: Borcane Si Recipiente
Articole bucatarie, Borcane si recipiente. Borcanul din sticla cu capac are capacitatea de 370 ml. Borcanul poate fi folosit pentru depozitarea bomboanelor a boabelor de cafea sau a condimentelor.... Detalii »
Categorie: Borcane Si Recipiente
WMF. Design: Sebastian BergnenPremiu de design: Design Plus DESCRIERE: Fondata in anul 1853, compania WMF ofera momente gastronomice perfecte. Ustensilele de bucatarie Made in Germany au fost onorate in timp cu cele mai prestigioase premii de de... Detalii »
Categorie: Accesorii Casa
WMF. Design: Herbert Pfeifer Colectie: Farm DESCRIERE: Fondata in anul 1853, compania WMF ofera momente gastronomice perfecte. Ustensilele de bucatarie Made in Germany au fost onorate in timp cu cele mai prestigioase premii de design, functional... Detalii »
Categorie: Accesorii Casa
Articole bucatarie, Borcane si recipiente. Borcan din sticla cu capac pentru bucatarie sau pentru decor. Borcanul poate fi folosit pentru depozitarea boabelor de cafea a zaharului a condimentelor a bomboanelor sau a altor alimente. Dimensiunile borcanului sunt: 7 8×15 cm... Detalii »
Categorie: Borcane Si Recipiente
Articole bucatarie, Borcane si recipiente. Borcanul din sticla cu capac are capacitatea de 1000 ml. Borcanul poate fi folosit pentru depozitarea bomboanelor a boabelor de cafea sau a condimentelor.... Detalii »
Categorie: Borcane Si Recipiente
WMF. Design: Herbert Pfeifer DESCRIERE: Fondata in anul 1853, compania WMF ofera momente gastronomice perfecte. Ustensilele de bucatarie Made in Germany au fost onorate in timp cu cele mai prestigioase premii de design, functionalitatea fiind de... Detalii »
Categorie: Accesorii Casa
Spring Inspiration. Bloomingville imbina designul specific danez cu trendurile Nordice al momentului. Colectiile sunt proiectate si create pentru a mentine vie imaginea unei case mereu in schimbare. Impartaseste stilul tau! Spune povestea ta! Schimba atmosfera... Detalii »
Categorie: Accesorii Casa
  • Decoratiuni:
  • 98   1 - 20