Recipiente

  • Decoratiuni:
  • 424   1 - 20
Set recipiente pentru condimente KING Hoff 4011 Setul este format din 16 recipiente pentru condimente si un suport rotativ metalic, plus etichete pentru denumirile condimentelor. Materiale: Suportul: otel inoxidabil;... Detalii »
Brand: King Hoff   Categorie: Recipiente Pentru Condimente
Articole bucatarie, Borcane si recipiente. Recipient din sticla cu capac si lingurita din lemn - ideal pentru pastrarea alimentelor. Dimensiunile recipientului sunt: inaltimea 7 cm lungimea 12 5 cm si latimea 10 cm.... Detalii »
Categorie: Borcane Si Recipiente
Set recipiente pentru condimente KING Hoff 4007 Setul este format din 16 recipiente pentru condimente si un suport rotativ metalic, plus etichete pentru denumirile condimentelor. Materiale: Suportul: otel inoxidabil;... Detalii »
Brand: King Hoff   Categorie: Recipiente Pentru Condimente
Articole bucatarie, Borcane si recipiente. Recipient din sticla cu capac din lemn – ideal pentru pastrarea alimentelor. Dimensiunile recipientului sunt: inaltimea 7 cm lungimea 12 5 cm si latimea 10 cm.... Detalii »
Categorie: Borcane Si Recipiente
Set recipiente pentru condimente KING Hoff 4005 Setul este format din 12 recipiente pentru condimente si un suport rotativ metalic, plus etichete pentru denumirile condimentelor. Materiale: Suportul: otel inoxidabil;... Detalii »
Brand: King Hoff   Categorie: Recipiente Pentru Condimente
Set recipiente pentru condimente KING Hoff 4006 Setul este format din 16 recipiente pentru condimente si un suport rotativ metalic, plus etichete pentru denumirile condimentelor. Materiale: Suportul: otel inoxidabil;... Detalii »
Brand: King Hoff   Categorie: Recipiente Pentru Condimente
Set recipiente pentru condimente KING Hoff 4008 Setul este format din 12 recipiente pentru condimente si un suport rotativ metalic, plus etichete pentru denumirile condimentelor. Materiale: Suportul: otel inoxidabil;... Detalii »
Brand: King Hoff   Categorie: Recipiente Pentru Condimente
Accesorii casa. Bloomingville imbina designul specific danez cu trendurile Nordice al momentului. Colectiile sunt proiectate si create pentru a mentine vie imaginea unei case mereu in schimbare. Impartaseste stilul tau! Spune povestea ta! Schimba atmosfera... Detalii »
Categorie: Bucataria Din Copenhaga
Articole bucatarie, Borcane si recipiente. Recipient cu capac si lingurita din ceramica pentru depozitarea zaharului. Dimensiuni: inaltimea 8 cm si diametrul 7 cm.... Detalii »
Categorie: Borcane Si Recipiente
Set recipiente pentru condimente KING Hoff 4010 Setul este format din 12 recipiente pentru condimente si un suport rotativ metalic, plus etichete pentru denumirile condimentelor. Materiale: Suportul: otel inoxidabil;... Detalii »
Brand: King Hoff   Categorie: Recipiente Pentru Condimente
Articole bucatarie, Cani. Set Harmonia cu 4 recipiente din ceramica pentru sare piper ulei si otet cu tava din lemn.  ... Detalii »
Categorie: Cani
Set 3 recipiente pentru alimente KING Hoff 4049 Set din 3 recipiente din inox cu capac transparent inchis ermetic, cu mecanism din inox. Ideale pentru pastrat alimentele proaspete sau pentru pastrat condimente. Materiale: Otel... Detalii »
Brand: King Hoff   Categorie: Recipiente Pentru Alimente
Masa si Servire. Tavita din piatra decupata (diametru interior 6 cm) pentru 2 recipiente rotunde de diam cca 5.5 cm; dimensiuni 15 x 8 cm, h=0.7 cm... Detalii »
Brand: Germania a   Categorie: Masa Si Servire
Articole bucatarie, Borcane si recipiente. Recipient din ceramica pentru depozitare Coffee Harmonia cu capac de lemn. Dimensiunile recipientului sunt: inaltimea 13 5 cm si diametrul 10 cm.... Detalii »
Categorie: Borcane Si Recipiente
Articole bucatarie, Tavite si suporti. Tava din lemn cu 3 recipiente dreptunghiulare din sticla pentru bucatarie pentru servirea fructelor a dulciurilor a snacks-urilor. Dimensiunile tavei din lemn: 15x34x2 cm. Dimensiunile recipientelor din sticla: 10x13x6 cm.... Detalii »
Categorie: Tavite Si Suporti
Articole bucatarie, Tavite si suporti. Tava din lemn pentru bucatarie cu doua recipiente din sticla pentru servirea snacks-urilor a dulciurilor sau a fructelor. Dimensiunile tavei din lemn: 11x21x2 cm. Dimensiunile recipientelor din sticla: D9 cm si H6 cm.... Detalii »
Categorie: Tavite Si Suporti
Articole bucatarie, Tavite si suporti. Tava rotunda din lemn cu trei recipiente din sticla - perfecta pentru servirea dulciurilor a snacks-urilor a fructelor a deserturilor si a altor preparate. Dimensiuni: diametrul tavei 21 cm iar recipientele din sticla au diametru 8 cm si in... Detalii »
Categorie: Tavite Si Suporti
Articole bucatarie, Tavite si suporti. Tava din lemn cu 2 recipiente din sticla - perfecta pentru bucataria dumneavoastra. Recipientele din sticla sunt ideale pentru fructe dulciuri alune sau chiar pentru servirea sosurilor. Dimensiunile tavei din lemn: 23x14x 2cm. Dimensiunile ... Detalii »
Categorie: Tavite Si Suporti
Articole bucatarie, Borcane si recipiente. Depozitor cu baza de lemn si capac din sticla pentru o pastrare mai buna a alimentelor. Dimensiuni: diametrul 25 cm si inaltimea 11 cm.  ... Detalii »
Categorie: Borcane Si Recipiente
Bufet si prezentare. Set 12 recipiente sticla cu capac, ideale pentru deserturi, capacitate 220 ml; provenienta Germania... Detalii »
Brand: Germania a   Categorie: Bufet Si Prezentare
  • Decoratiuni:
  • 424   1 - 20