Cuiere decorative

  • Decoratiuni:
  • 60   1 - 20
Cod Produs: CUI1 Produs NOU Furnizor: Germania Livrare: 1-14 zile in functie de stoc - in toata tara Descriere Produs: Culoare: Negru Material: Metal Numar carlige: 6 Dimensiuni cuier: Lungime:48 cm Grosime: 3 cm Inaltime: 23/3 Alte specifi... Detalii »
Brand: Emobili   Categorie: Obiecte Decorative
Dimensiuni cuier: Inaltime: 174 cm; Diametru baza: 38 cm.... Detalii »
Categorie: Cuiere
Dimensiuni cuier: Inaltime: 180 cm; Diametru baza: 28 cm.... Detalii »
Categorie: Cuiere
Dimensiu cuier: Inaltime cuier: 180 cm; Latime cuier: 47 cm; Baza: 28 -47 cm.... Detalii »
Categorie: Cuiere
Dimensiuni cuier:  Inaltime cuier: 179 cm; Diametru baza: 38 cm.... Detalii »
Categorie: Cuiere
Cuier metalic HM W38 vopsit negru metalizat. Echipat cu 3 agatatori si 3 agatatori suplimentare metalice Dimensiuni cuier: Inaltime: 175 cmDiamtru: 48 cm... Detalii »
Categorie: Cuiere
Dimensiuni cuier: Inaltime cuier: 176 cm; Diametru baza: 30 cm.... Detalii »
Categorie: Cuiere
Dimensiuni cuier: Inaltime cuier: 185 cm; Baza patrata: 26 cm.... Detalii »
Categorie: Cuiere
Dimensiuni cuier: Inaltime cuier: 183 cm; Baza patrata: 26 cm ... Detalii »
Categorie: Cuiere
Cuier metalic vopsit potrivit atat unui birou sau unui spatiu de locuit cuierul metalic W11 te intampina langa usa cu 8 agatatori vopsite unde iti poti agata geanta jacketa esarfa sau palaria de care vrei sa scapi imediat ce intrii pe usa.... Detalii »
Categorie: Cuiere
Cuierul pom metalic are un design simplu si elegant. Acest tip de cuier este ideal pentru o folosire inteligenta a spatiului in incaperile in care impartirea acestuia este foarte importanta. El este un accesoriu usor de integrat atat in bir... Detalii »
Categorie: Cuiere
Cuier metalic cu suport pentru umbrela prevazut cu 10 agatatori. Cuier vopsit in camp electrostatic cu un design clasic fiind un accesoriu usor de integrat atat in birouri cat si in spatii publice. Dimensiuni cuier: Inaltime: 181 cm; Diame... Detalii »
Categorie: Cuiere
Dimensiuni cuier: Inaltime cuier: 180 cm; Diametru baza: 30 cm ... Detalii »
Categorie: Cuiere
Dimensiuni cuier: Inaltime: 181 cm; Diametru baza: 30 cm; ... Detalii »
Categorie: Cuiere
Dimensiuni cuier lemn: Inaltime cuier: 179 cm; Diametru baza: 38 cm; Garantie: 2 ani... Detalii »
Categorie: Cuiere
Dimensiuni cuier: Inaltime cuier: 180 cm; Diametru baza: 36 cm.... Detalii »
Categorie: Cuiere
Cuier metalic negru HM W20 Potrivit atat unui birou sau unui spatiu de locuit cuierul metalic negru HM W20 te intampina langa usa cu 15 agatatori metalice unde iti poti agata geanta jacketa esarfa sau palaria de care vrei sa scapi imediat c... Detalii »
Categorie: Cuiere
Modelul Cuier metalic Saturn este un cuier vopsit in camp electrostatic cu un design clasic fiind un accesoriu usor de integrat atat in birouri cat si in spatii publice. Cuierul este disponibil in variantele de culori: negru si albDimensiun... Detalii »
Categorie: Cuiere
Potrivit atat unui birou sau unui spatiu de locuit cuierul metalic negru te intampina cu 6 brate unde iti poti agata geanta jacketa esarfa sau palaria de care vrei sa scapi imediat ce intrii pe usa iar baza triunghiulara este utila in agata... Detalii »
Categorie: Cuiere
Decoratiuni, Cuiere. Cuier din lemn alb cu fundita palarie si mustata - cu 3 agatatoare pentru haine. Dimensiunile cuierului: 15x40 cm.... Detalii »
Categorie: Cuiere
  • Decoratiuni:
  • 60   1 - 20