Marmura decorativa

  • Decoratiuni:
  • 186   1 - 20
Marmura Volakas, polisata, poate da viata spatiului tau datorita texturii sale bogate in tonalitati mixte de alb cu tuse gri, imprecise. Chiar si cu un buget redus poti conferi oricarui ambient un design elegant si de mare actualitate. Obti... Detalii »
Brand: Piatraonline ro   Categorie: Marmura
Acum butonii nu se poarta doar la mansete, ci moda amenajarilor a adus ”butonii” si la pardoseli, pereti sau blaturi. Micile patrate de marmura Maron Emperador se pot potrivi aproape la toate culorile de marmura, mai ales daca au grosim... Detalii »
Brand: Piatraonline ro   Categorie: Marmura
Marmura Maron Emperador cu venatura sa bogata in tonalitati deschise de alb bej si auriu completata de stralucirea obtinuta prin finisajul polisat adauga impresia de eleganta si rafinament oricarui interior. Modelul isi gaseste frecvent uti... Detalii »
Brand: Piatraonline ro   Categorie: Marmura
Lichidare STOC - Mozaic Marmura Light Beige Polisata 3.2 x 15 cm. In aceleasi linii precum un produs prezentat anterior placile de Mozaic Light Beige pastreaza caracteristici care fac onoare produsului si il fac vrednic de a intra in catalo... Detalii »
Brand: Piatraonline ro   Categorie: Mozaic Piatra Naturala mozaicuri Polisate
Un produs ce are la baza motivul romanesc din Bucovina, executat din Marmura Burdur Beige si Maron Emperador la dimensiunea de 12x36cm, produsul se comercializeaza la bucata cu livrare nationala indiferent de cantitate.... Detalii »
Brand: Piatraonline ro   Categorie: Baghete Si Profile
Bordura Decorativa B54 din Marmura Light Beige si Marmura Light Emperador se caracterizeaza prin duplicitatea calitatilor specifice fiecarei piese de marmura. Dimensiunea acestei borduri este 7x30.5 cm.... Detalii »
Brand: Piatraonline ro   Categorie: Baghete Si Profile
O marmura placuta cu o venatura distincta de culoare deschisa Marmura Tundra Grey polisata imbina luxul clasic cu stilul formal auster pe o textura neuniforma in tonuri de gri variate. Marmura de calitate excelenta vine taiata in placi cu d... Detalii »
Brand: Piatraonline ro   Categorie: Marmura
Un produs exclusivist si exceptional de frumos un mozaic liniar ce combina marmura scapitata cu cea polisata intr-o plasa de 15x30cm la grosimea de 1.2cm. Livrarea se face la cutii... Detalii »
Brand: Piatraonline ro   Categorie: Mozaic Piatra Naturala mozaicuri Speciale
Alege ceva special pentru design interior. Un autocolant d-c-fix imitatie marmura culoare alb cu negru de 45cmX15m, te va ajuta sa redecorezi orice incapere. Incearca un autocolant si vei vedea cum poti schimba ambianta unei incaperi intr-u... Detalii »
Categorie: Marmura
Alege ceva special pentru design interior. Un autocolant d-c-fix imitatie marmura culoare alb cu gri albastrui de 90cmX15m, te va ajuta sa redecorezi orice incapere. Incearca un autocolant si vei vedea cum poti schimba ambianta unei incaper... Detalii »
Categorie: Marmura
Alege ceva special pentru design interior. Un autocolant gekkofix imitatie marmura culoare alb cu crem de 67.5cmX15m, te va ajuta sa redecorezi orice incapere. Incearca un autocolant si vei vedea cum poti schimba ambianta unei incaperi intr... Detalii »
Categorie: Marmura
Living. Bloomingville imbina designul specific danez cu trendurile Nordice al momentului. Colectiile sunt proiectate si create pentru a mentine vie imaginea unei case mereu in schimbare. Impartaseste stilul tau! Spune povestea ta! Schimba atmosfera... Detalii »
Categorie: Accesorii Casa
NOU! Acum aveti disponibila si plinta pentru Marmura Volakas polisata, plintele sunt folosite cu precadere pentru a ajuta la curatarea/intretinerea pardoseliilor.... Detalii »
Brand: Piatraonline ro   Categorie: Baghete Si Profile
Marmura Sunny Dream Light French Pattern acum cu finisaj antichizat asigura impresia autentica de uzura si creeaza un design curat si aerisit. Marmura Sunny Dream Light French Pattern vine intr-o multitudine de dimensiuni care incurajeaza c... Detalii »
Brand: Piatraonline ro   Categorie: Marmura
NOU! Va prezentam un produs nou - Marmura la cel mai bun pret! Marmura Black Mini French Pattern Antichizat 1cm perfecta pentru placari interioare sau exterioare. Livrarea se face in doar 24/48h oriunde in tara. Produsul se comercializeaza ... Detalii »
Brand: Piatraonline ro   Categorie: Marmura
Marmura Thassos insemna simplitatea unui stil de mare clasa. Poligonala Thassos Antique reprezinta solutia perfecta de placare cu tenta rustic-mediteraneeana. Cand vine vorba de placari exterioare sau interioare cu piatra naturala in casa s... Detalii »
Brand: Piatraonline ro   Categorie: Piatra Naturala Poligonala
Marmura Thassos Rock Face cand e folosita la pereti, are nevoie, evident, si de coltare, incepand cu anul acesta avem disponibile si coltare, bucati de marmura poligonala Rock Face Thassos taiate in interior la 90 de grade pentru a imbina l... Detalii »
Brand: Piatraonline ro   Categorie: Piatra Naturala Poligonala
Piatra naturala garanteaza un aspect unic in fiecare coltisor. Aceste coltare executate din marmura poligonala Pepem ce sunt taiate in interior la 90 de grade pentru a imbina la unghi drept zidurile placate cu marmura de acelasi fel. Marmur... Detalii »
Brand: Piatraonline ro   Categorie: Piatra Naturala Poligonala
Mozaic Marmura Thassos Tumbled (Antichizat) 3D pentru amenajari moderne interioare. Marmura Thassos folosita pentru a creea acest produs este atent selectionata pentru a livra un produs premium. Constructiile de mare si mica anvergura recur... Detalii »
Brand: Piatraonline ro   Categorie: Mozaic Piatra Naturala mozaicuri Antichizate
Originara din Spania si avand o calitate recunoscuta international Marmura Maron Emperador aduce acele accente clasice si versatile usor de integrat intr-o multitudine de stiluri fara varsta. Piatra naturala dura marmura de culoare maro inc... Detalii »
Brand: Piatraonline ro   Categorie: Marmura
  • Decoratiuni:
  • 186   1 - 20