Piatra naturala

  • Decoratiuni:
  • 311   1 - 20
Cel mai bun pret la piatra naturala decorativa Ardezie Kavala! Totul are la baza un mai mare avantaj, atunci cand opteaza pentru piatra naturala Kavala ca element de constructie sau amenajare este culoarea sa superba de gri cristal. Excepti... Detalii »
Brand: Piatraonline ro   Categorie: Piatra Naturala Decorativa ardezie Kavala
Pavaje exterioare, alei pietonale sau proiecte publice toate pot utiliza aceasta piatra naturala denumita Ardezie Kavala Hand Cut Roman Pattern cu finisaj natur si grosime de 3-4cm, acesta piatra naturala induce adesea senzatia de antic sau... Detalii »
Brand: Piatraonline ro   Categorie: Piatra Naturala Decorativa Ardezie Kavala
Lichidare STOC - Mozaic Marmura Light Beige Polisata 3.2 x 15 cm. In aceleasi linii precum un produs prezentat anterior placile de Mozaic Light Beige pastreaza caracteristici care fac onoare produsului si il fac vrednic de a intra in catalo... Detalii »
Brand: Piatraonline ro   Categorie: Mozaic Piatra Naturala mozaicuri Polisate
Si farmecul meridional, si eleganta unui aspect vintage: le poti avea pe amandoua. Foloseste ardezia Kavala in casa si gradina ta. Aspectul antichizat impreuna cu laturile cioplite neregulat recomanda acest produs pentru insuflarea unui sti... Detalii »
Brand: Piatraonline ro   Categorie: Piatra Naturala Poligonala
Unora le poate parea un capriciu, tu stii cel mai bine ca nu e. Ai nevoie de ea! Ardezia este o piatra naturala deosebit de rezistenta, fapt care o face ideala pentru pavarea gradinilor si a aleilor pietonale, pe domeniu public sau privat, ... Detalii »
Brand: Piatraonline ro   Categorie: Piatra Naturala Poligonala
Piatra naturala decorativa Ardezie Kavala cu latimea de 5cm x Lungimi Libera, consituie un produs cu o dimensiune perfecta pentru placari verticale la interior sau exterior. Putand fi comparata ca rezistenta cu granitul, piatra naturala Ard... Detalii »
Brand: Piatraonline ro   Categorie: Piatra Naturala Decorativa Ardezie Kavala
Piatra naturala decorativa travertin Latte scapitat are culoarea specifica unei bauturi pe care multi o prefera. Relaxant si usor de montat, travertinul Latte scapitat se adreseaza tuturor celor interesati sa adauge o imagine minunata proie... Detalii »
Brand: Piatraonline ro   Categorie: Piatra Naturala Decorativa travertin Latte
Mozaic Marmura Thassos Tumbled (Antichizat) 3D pentru amenajari moderne interioare. Marmura Thassos folosita pentru a creea acest produs este atent selectionata pentru a livra un produs premium. Constructiile de mare si mica anvergura recur... Detalii »
Brand: Piatraonline ro   Categorie: Mozaic Piatra Naturala mozaicuri Antichizate
Un produs exclusivist si exceptional de frumos un mozaic liniar ce combina marmura scapitata cu cea polisata intr-o plasa de 15x30cm la grosimea de 1.2cm. Livrarea se face la cutii... Detalii »
Brand: Piatraonline ro   Categorie: Mozaic Piatra Naturala mozaicuri Speciale
Bucura-te de o piatra naturala decorativa uimitoare definita prin colorit si prin dinamica, panelul din ardezie Sahara arata superb si se monteaza rapid, avand un pret extraordinar!... Detalii »
Brand: Piatraonline ro   Categorie: Piatra Naturala Decorativa piatra Naturala Paneluri
NOU! Travertin Silver Scapitat la 7.5cm, placarea cu piatra naturala schimba 100% ambientul, in functie de culoarea dominanta a pietrei. De exemplu, travertinul Silver scapitat este un produs caracterizat prin constanta sa in culoare chiar ... Detalii »
Brand: Piatraonline ro   Categorie: Piatra Naturala Decorativa travertin Silver
Marmura Thassos insemna simplitatea unui stil de mare clasa. Poligonala Thassos Antique reprezinta solutia perfecta de placare cu tenta rustic-mediteraneeana. Cand vine vorba de placari exterioare sau interioare cu piatra naturala in casa s... Detalii »
Brand: Piatraonline ro   Categorie: Piatra Naturala Poligonala
Marmura Thassos Rock Face cand e folosita la pereti, are nevoie, evident, si de coltare, incepand cu anul acesta avem disponibile si coltare, bucati de marmura poligonala Rock Face Thassos taiate in interior la 90 de grade pentru a imbina l... Detalii »
Brand: Piatraonline ro   Categorie: Piatra Naturala Poligonala
Piatra naturala garanteaza un aspect unic in fiecare coltisor. Aceste coltare executate din marmura poligonala Pepem ce sunt taiate in interior la 90 de grade pentru a imbina la unghi drept zidurile placate cu marmura de acelasi fel. Marmur... Detalii »
Brand: Piatraonline ro   Categorie: Piatra Naturala Poligonala
Piatra ornamentala si rezistenta locuintelor din satele meditaraneene. De natura metamorfica, deci foarte rezistenta, piatra naturala Rusty Brown este una dintre solutiile perfecte pentru decoratiunile cu tenta rustic-mediteraneeana.... Detalii »
Brand: Piatraonline ro   Categorie: Piatra Naturala Poligonala
Cu o rezistenta deosebita Piatra naturala poligonala Rosu Vidin-Small constitue alegerea perfecta in fata conditiilor climatice aspre mai ales a ciclurilor inghet/dezghet. Ambalare: grosime aprox 1-2.5 cm (aprox. 20-25 buc/mp la paleti de 2... Detalii »
Brand: Piatraonline ro   Categorie: Piatra Naturala Poligonala
Piatra naturala decorativa, Ardezie Rhodos 3cm cu lungime libera, reprezinta o simbioza pe care putine materiale din aceasta zona o poate sustine cu credibilitate si aplomb. Indiferent de natura proiectului, indiferent de caracterul spatiul... Detalii »
Brand: Piatraonline ro   Categorie: Piatra Naturala Decorativa ardezie Rhodos
Caramida Aparenta traditionala nu doar sugereaza durabilitate si stabilitate, ci chiar este rezistenta. Intr-o lume aflata in continua miscare, intr-o lume a tendintelor care se schimba zilnic, vor exista mereu unele elemente imuabile. In m... Detalii »
Brand: Piatraonline ro   Categorie: Piatra Naturala Decorativa caramida Aparenta
Mozaic Travertin Classic Polisat 2.3x2.3 cm - Aspectul polisat al travertinului Classic nu poate fi egalat decat de competitorul sau marmura. Acest produs ales in combinatie cu o larga varietate de pardoseli din travertin creeaza un aspect ... Detalii »
Brand: Piatraonline ro   Categorie: Mozaic Piatra Naturala mozaicuri Polisate
Mozaic Travertin Classic Scapitat 4.8 x 4.8 cm acum la o promotie fenomenala. Apeland la cea mai uzuala si preferata forma mozaicala – patratul – acest produs reflecta tendinte arhitecturale antice si moderne deopotriva. Dimensiune plas... Detalii »
Brand: Piatraonline ro   Categorie: Mozaic Piatra Naturala mozaicuri Scapitate
  • Decoratiuni:
  • 311   1 - 20