Pardoseli

  • Decoratiuni:
  • 30   1 - 20
Marmura Volakas, polisata, poate da viata spatiului tau datorita texturii sale bogate in tonalitati mixte de alb cu tuse gri, imprecise. Chiar si cu un buget redus poti conferi oricarui ambient un design elegant si de mare actualitate. Obti... Detalii »
Brand: Piatraonline ro   Categorie: Marmura
Acum butonii nu se poarta doar la mansete, ci moda amenajarilor a adus ”butonii” si la pardoseli, pereti sau blaturi. Micile patrate de marmura Maron Emperador se pot potrivi aproape la toate culorile de marmura, mai ales daca au grosim... Detalii »
Brand: Piatraonline ro   Categorie: Marmura
NOU! Acum aveti disponibila si plinta pentru Marmura Volakas polisata, plintele sunt folosite cu precadere pentru a ajuta la curatarea/intretinerea pardoseliilor.... Detalii »
Brand: Piatraonline ro   Categorie: Baghete Si Profile
Mozaic Travertin Classic Polisat 2.3x2.3 cm - Aspectul polisat al travertinului Classic nu poate fi egalat decat de competitorul sau marmura. Acest produs ales in combinatie cu o larga varietate de pardoseli din travertin creeaza un aspect ... Detalii »
Brand: Piatraonline ro   Categorie: Mozaic Piatra Naturala mozaicuri Polisate
Mozaicul din Travertin Silver induce starea de relaxare in orice spatiu, dincolo de aspectul sau placut. Mozaicul din travertin Silver polisat este usor de montat, placile venind deja montate pe plase cu dimensiunea de 30.5 x 30.5 cm. Acea... Detalii »
Brand: Piatraonline ro   Categorie: Mozaic Piatra Naturala mozaicuri Polisate
Oriunde ar fi utilizata, ardezia multicolara, cu suprafata natur, devine personajul prinicipal in orice amenajare interioara sau exterioara. Baie, bucatarie, sufragerie, hol, birou, sala de asteptare reprezinta cateva din spatiile in care a... Detalii »
Brand: Piatraonline ro   Categorie: Ardezie
Acum butonii nu se poarta doar la mansete, ci moda amenajarilor a adus ”butonii” si la pardoseli, pereti sau blaturi. Micile patrate de marmura alba Volakas se pot potrivi aproape la toate culorile de marmura, mai ales daca au grosimea ... Detalii »
Brand: Piatraonline ro   Categorie: Marmura
Comanda acum Ardezie Silver, cu finisaj periat, ce reprezinta una dintre cel mai des intalnite solutii pentru realizarea de pardoseli (baie, bucatarie, sufragerie, piscina), datorita aderentei sale mari. Culoarea in tonuri blande de gri si ... Detalii »
Brand: Piatraonline ro   Categorie: Ardezie
In culori pamantii variate, aceste placi de ardezie Multicolora, antichizata, creeaza o atmosfera calda si linistitoare in cadrul oricarei amenajari interioare: baie, bucatarie, sufragerie, birou, hol etc. Utilizata la placarea pe verticala... Detalii »
Brand: Piatraonline ro   Categorie: Ardezie
Amenajarile interioare sau exterioare bazate pe un design modern folosesc ardezia neagra Antracit Natur, pentru nota sa simpla, provocatoare. Minimalimul implicit rezultat din placarea cu ardezie se preteaza folosirii in bai sau bucatarii (... Detalii »
Brand: Piatraonline ro   Categorie: Ardezie
Mozaic Travertin Classic Tumbled 1.5cm x Lungimi Libere este un produs nou in portofoliul nostru de mozaicuri acest mozaic poate fi folosit cu succes la interior pentru placarea bailor caditelor de dus holurilor pardoselilor de bai etc) pan... Detalii »
Brand: Piatraonline ro   Categorie: Mozaic Piatra Naturala mozaicuri Antichizate
Previne alunecarea, miscarea si formarea de cute a covoarelor, covoraselor si mochetelor Adaptat pentru incalzirea din pardoseala In permanenta elastic Durabil, usor de intretinut Nu contine plumb, cadmiu si coloranti AZO Folositi doar pe s... Detalii »
Categorie: Covoare Ieftine
Acum butonii nu se poarta doar la masete, ci moda amenajarilor a adus ”butonii” si la pardoseli, pereti sau blaturi. Micile patrate de marmura neagra se pot potrivi aproape la toate culorile de marmura, mai ales daca au grosimea de 2 cm... Detalii »
Brand: Piatraonline ro   Categorie: Baghete Si Profile Marmura
Bagheta M13 din Marmura Burdur Beige (Botticcino) completeaza in mod fericit aspectul clasic al marmurei decorative Burdur Bej. Bagheta poate inchide, delimita placari de pardoseli sau de pereti, interiori si exteriori, pastrandu-le totodat... Detalii »
Brand: Piatraonline ro   Categorie: Baghete Si Profile
Hidroizolatie flexibila impermeabila sub placari de gresie si faianta. Asigura sistem de hidroizolare flexibila pe baza de dispersie fluida sub placari ceramice la interior. Protejeaza suprafetele sensibile la umezeala cum ar fi tencuieli p... Detalii »
Brand: Weber Saint Gobain Romania   Categorie: Accesorii Piatra Naturala
Poate erai in cautarea unor placi cu o venatura mai aparte. Placile de travertin Silver Cross Cut cu finisaj mat ar fi una dintre multe solutii oferite de PIATRAONLINE. Acest tip de travertin, reda fidel culorile deosebite ale pamantului, s... Detalii »
Brand: Piatraonline ro   Categorie: Travertin Silver Travertin
Placarea cu travertin reuseste prin farmecul acestei pietre naturale sa individualizeze toate spatiile, din indiferent ce zona ar fi: publica sau privata. Eleganta si rezistenta, plinta din Travertin Classic Cross Cut Mat se potriveste perf... Detalii »
Brand: Piatraonline ro   Categorie: Baghete Si Profile
Sapa de egalizare Weber D10 se utilizeaza pentru nivelarea si finisarea pardoselilor din beton si a sapelor existente in locuinte peste suprafeţele de beton sau peste suprafeţele prefabricate. Se recomanda aplicarea unui strat de amorsaj ... Detalii »
Brand: Weber Saint Gobain Romania   Categorie: Accesorii Piatra Naturala
Amejarile interioare inseamna atentia la detaliu. Detaliu pentru asortare, pentru armonie. Plinta din limestone Vratza polisata destinata tuturor placarilor cu acelasi gen de piatra naturala sau cu materiale asemanatoare ca textura si culoa... Detalii »
Brand: Piatraonline ro   Categorie: Baghete Si Profile
Bagheta din Marmura Light Emperador la dimensiunea de 4x30.5 cm are o culoare identica cu mozaicurile sau pardoselile din Marmura Light Emperador din portofoliul nostru asfel se armonizeaza intr-un mod natural si deosebit cu lucrarile inter... Detalii »
Brand: Piatraonline ro   Categorie: Baghete Si Profile
  • Decoratiuni:
  • 30   1 - 20