Tablouri

  • Decoratiuni:
  • 828   1 - 20
Decoratiuni, Tablouri. Un tablou abstract pictat manual in tonuri de albastru verde si gri ce va aduce un upgrade de stil in casa ta.... Detalii »
Categorie: Tablouri
Decoratiuni, Tablouri. Tablou Canvas Morning Coffee. Tabloul este pe cadru de lemn. Un cadou perfect pentru iubitorii de cafea. Dimensiunile tabloului sunt: 30x90 cm.... Detalii »
Categorie: Tablouri
Tablouri. Tabloul este o decoratiune importanta pentru orice interior deoarece infrumuseteaza si aduce un plus de stil si eleganta. Lasa peretii sa vorbeasca prin piese unice si originale! Dimensiuni: Dimensiune totala: 130 x 100 cm Dimensiuni piese:... Detalii »
Categorie: Tablouri Framed Art
Postere vintage. Tabloul reprezinta o copie fidela a posterului vintage 'Cognac Gautier' creat de artistul italian Leonetto Cappiello in anii de inceput ai secolului XX. Tiparit pe panza de bumbac 100%, rezistenta la umiditate si tratata cu lac special pent... Detalii »
Categorie: Tablouri
Decoratiuni, Tablouri. Tonurile deschise in contrast cu intunecimea noptii creaza un impact vizual de efect.... Detalii »
Categorie: Tablouri
Tablouri. Tabloul este o decoratiune importanta pentru orice interior deoarece infrumuseteaza si aduce un plus de stil si eleganta. Lasa peretii sa vorbeasca prin piese unice si originale! Dimensiuni: Dimensiune totala: 180 x 150 cm 240 x 200 cmnTabl... Detalii »
Categorie: Tablouri Framed Art
Decoratiuni, Tablouri. Tablou canvas cu inscriptie I Love My Family pe cadru de lemn. Dimensiunile tabloului sunt: 28x28 cm.... Detalii »
Categorie: Tablouri
Decoratiuni, Tablouri. Tablou canvas blue bath pe cadru de lemn. Dimensiunile tabloului sunt 28x28 cm.... Detalii »
Categorie: Tablouri
Decoratiuni, Tablouri. Tablouri pe cadru de lemn cu mesaje diferite: Home Sweet Home Home is made of Love Live Laugh Love si Love your Family. Dimensiunile tablourilor sunt : 20x20 cm.... Detalii »
Categorie: Tablouri
Decoratiuni, Tablouri. Adaugati un strop de culoare decorului contemporan cu acest tablou pictat manual in nunate de galben si tonuri de gri.... Detalii »
Categorie: Tablouri
Decoratiuni, Tablouri. Adauga un plus de romantism si farmec in dormitor sau living cu acest tablou floral pictat manual.... Detalii »
Categorie: Tablouri
Bazar. Pete de ulei pe salopeta, chipiu de mecanic si bocanci, un garaj si uitatura piezisa. Urmeaz-ti calea, e-un automobil si comisarul de la Siguranta. Decoratiune de perete ce aduce un plus de prospetime si vitalitate in orice interior. Ideal ... Detalii »
Categorie: Tablouri
Bazar. Posterele sunt imprimate pe hartie fotografica de cea maibuna calitate, folosind tehnologie offset sau digitala pe hartie litho de 300gr. Tiparite la rezolutii mari pentru a pastra detaliile lucrarii originale,posterele sunt montate apoi in... Detalii »
Categorie: Tablouri
Reproduceri. Tablou canvas, reproducere dupa o lucrare a pictorului Hans Zatzka, tiparit pe panza de bumbac 100% rezistenta la umiditate si tratata cu lac special pentru a creste rezistenta la zgarieturi. Imprimare este realizata digital folosind cernea... Detalii »
Categorie: Tablouri
Decoratiuni, Tablouri. Tablou Canvas cu ursuletul Teddy pe cadru de lemn. Acesta este un tablou perfect pentru iubitorii de ursuleti si animale. Dimensiunile tabloului sunt: 28x28 cm.... Detalii »
Categorie: Tablouri
Decoratiuni, Tablouri. Tablou Canvas Truffles pe cadru de lemn - un cadou ideal pentru iubitorii de dulciuri si prajiturele. Dimensiunile tabloului sunt: 28x28 cm.... Detalii »
Categorie: Tablouri
Decoratiuni, Tablouri. Tablou Canvas blue car pe cadru de lemn - un cadou ideal pentru iubitorii de masini. Dimensiunile tabloului sunt: 50x50 cm.... Detalii »
Categorie: Tablouri
Decoratiuni, Tablouri. Transflroma orice perete gol intr-un cadru plutitor cu acest tablou abstract pictat manual.... Detalii »
Categorie: Tablouri
Decoratiuni, Tablouri. Creati un design de impact cu acest tablou pictat manual. Acest tablou vertical se potriveste intre piesele de mobilier sau oriunde.... Detalii »
Categorie: Tablouri
Decoratiuni, Tablouri. Acest tablou pictat manual intruchipeaza doi fluturi in culori vibrante cu finisaje glossy pentru o prezentare uimitoare.... Detalii »
Categorie: Tablouri
  • Decoratiuni:
  • 828   1 - 20