Decoratiuni Extravagante

  • Decoratiuni:
  • 62   1 - 10
GENIO. Corp de iluminat modern şi extravagant potrivit pentru living sau dormitor. Dispersor din acril transparent sub formă de bec.... Detalii »
Brand: Redo   Categorie: Aplice
Iluminat Lustre. Lustra Swivel White va iesi cu siguranta in evidenta prin designul extravagant. Se pot combina mai multe lustre de culori diferite pentru a crea un efect vizual spectaculos.... Detalii »
Categorie: Lustre
Cu colectia PASHMINA, WEDGWOOD face o adevarata demonstratie de autenticitate si reprezinta un exercitiu de admiratie pentru uriasa arhiva in care se gasesc toate modelele realizate din 1759 pana astazi si alte sute de modele si imprimeuri.... Detalii »
Brand: Wedgwood   Categorie: Porțelan
JOY. Corp de iluminat extravagant potrivit pentru living sau dormitor. Culoare disponibilă: alb lucios.... Detalii »
Brand: Redo   Categorie: Veioze
NOVA. Corp de iluminat extravagant potrivit pentru living/sufragerie şi pentru încăperile înalte. Culoare disponibilă: alb mat.... Detalii »
Brand: Redo   Categorie: Suspensii
MAKO. Corp de iluminat extravagant potrivit pentru bucătărie, birou şi pentru încăperile cu plafon înalt. Culori disponibile: alb mat, negru mat.... Detalii »
Brand: Redo   Categorie: Birou Suspensii
Iluminat Lustre. Lustra Swivel Black III va iesi cu siguranta in evidenta prin designul extravagant si culoarea aurie din interiorul abajurului. Lungimea este masurata din extremitatile abajururilor.... Detalii »
Categorie: Lustre
Iluminat Lustre. Lustra Swivel Black va iesi cu siguranta in evidenta prin designul extravagant si culoarea aurie din interiorul abajurului. Se pot combina mai multe lustre de culori diferite pentru a crea un efect vizual spectaculos.... Detalii »
Categorie: Lustre
Iluminat Lustre. Lustra Swivel Graphite va iesi cu siguranta in evidenta prin designul extravagant. Se pot combina mai multe lustre de culori diferite pentru a crea un efect vizual spectaculos.... Detalii »
Categorie: Lustre
Inspirata din stilul neoclasic arhitectural, Palladian cuprinde un amestec de oglindire si de reflectie cu glazuri de culoare in nuante de cupru si accente calde de portocaliu. Colectia este realizata din cel mai pretios portelan englezesc ... Detalii »
Brand: Wedgwood   Categorie: Porțelan
  • Decoratiuni:
  • 62   1 - 10