Decoratiuni Urbane

  • Decoratiuni:
  • 52   1 - 10
Alege ceva special pentru design interior. Un autocolant gekkofix cu decor urban de 45X200m, te va ajuta sa redecorezi orice incapere. Incearca un autocolant si vei vedea cum poti schimba ambianta unei incaperi intr-un mod simplu dar elegan... Detalii »
Categorie: Decoruri
Categorie: Decoruri
Categorie: Decoruri
Categorie: Decoruri
Iluminat Plafoniere. Aceasta plafoniera cu insertii de cristal arata magnific montata pe orice tavan indiferent ca e dormitor living sau baucatarie. Plafoniera este formata din fasii metalice cromate imbogatite cu cristale din sticla si vor atrage atentia prin ... Detalii »
Categorie: Plafoniere
Decoratiuni Tablouri. Un tablou exclusivist care surprinde urbanismul in forme abstracte si culori indraznete.... Detalii »
Categorie: Tablouri
Lenjerie de pat dubla Renforce (Model RI 1304-03) este o lenjerie de pat Renforce cu un desen geometric ce creeaza un stil urban dormitorului tau. Lenjerie de pat Renforce confectionata cu tesaturi din fibre naturale 100% bumbac im... Detalii »
Categorie: Lenjerii Pat
Covoare. Covorul Pari G este perfect pentru camera de joaca sau pentru dormitorul copiilor. Modelul grafic si culorile vii inveselesc atmosfera si dau viata incaperii. Covorul Pari face parte dintr-o colectie ce vorbeste despre puterea imaginatiei s... Detalii »
Categorie: Decoratiuni
Lenjeriile de pat Clasy se caracterizeaza printr-un raport pret calitate foarte bun si designuri placute compatibile cu gusturile europenilor. Clasy fabrica lenjerii de pat la preturi mai accesibile mentinand principiul calitatii. Calitatea... Detalii »
Brand: Clasy   Categorie: Lenjerii De Pat Din Bumbac Ranforce
Issimo Valencia - Halat baie din bumbac si bambus- compozitie 40% bumbac si 60% bambus- croaiala lejera- tip kimono- fara glugaEste un halat usor comod si elegant.-8699073909963 Culoare: Roz Producator: Issimo Home Marime: L-pentru_halate:F... Detalii »
Brand: Issimo Home   Categorie: Halate Baie
  • Decoratiuni:
  • 52   1 - 10