Decoratiuni Urbane

  • Decoratiuni:
  • 36   1 - 20
Iluminat, Veioze. Colectia Urban este una moderna cu benzi cromate care va fi un ultim finisaj pentru un interior modern. Sticla alba mata distribuie lumina uniform în întreaga camera. Putere maxima/ dulii 1 x 60 W E27 Becuri incluse Nu Tip dulie E27... Detalii »
Categorie: Veioze
Lampi Birou. Designer: Frandsen Design Corpurile de iluminat sunt accesorii de design, care pe langa functionalitatea lor, aceea de a lumina incaperile, aduc un plus de stil si finete incaperii prin designul pe care-l au. Lampa de birou Urban este modul... Detalii »
Categorie: Iluminat
Marmura Volakas polisata, innobileaza orice suprafata prin stralucirea sa si prin textura bogata in tonalitati mixte de alb cu usoare tuse gri. Nu doar raportul calitate-pret atrage la acest produs, ci si dimensiunile generoase ale placilor... Detalii »
Brand: Piatraonline ro   Categorie: Marmura
Iluminat, Lampadare. Colectia Urban este una moderna cu benzi cromate care va fi un ultim finisaj pentru un interior modern. Sticla alba mata distribuie lumina uniform în întreaga camera. Putere maxima/ dulii 2 x 60 W E27 Becuri incluse Nu Tip dulie E27... Detalii »
Categorie: Lampadare
Iluminat, Lustre. Colectia Urban este una moderna cu benzi cromate care va fi un ultim finisaj pentru un interior modern. Sticla alba mata distribuie lumina uniform în întreaga camera. Putere maxima/ dulii 4 x 60 W E27 Becuri incluse Nu Tip dulie E27... Detalii »
Categorie: Lustre
LIVING & DECO. Colectia: Urban Nature Pattern: Urban Nature Stil: Rustic Material: Portelan Premium... Detalii »
Brand: Villeroy boch   Categorie: Vaze Boluri Decorative
LIVING & DECO. Colectia: Urban Nature Pattern: Urban Nature Stil: Clasic Material: Portelan Premium... Detalii »
Brand: Villeroy boch   Categorie: Vaze Boluri Decorative
Lampadare. Designer:Frandsen Design Corpurile de iluminat sunt accesorii de design, care pe langa functionalitatea lor, aceea de a lumina incaperile, aduc un plus de stil si finete incaperii prin designul pe care-l au. Lampadarul Urban este modul perf... Detalii »
Categorie: Iluminat
Iluminat, Lustre. Colectia Urban este una moderna cu benzi cromate care va fi un ultim finisaj pentru un interior modern. Sticla alba mata distribuie lumina uniform în întreaga camera. Putere maxima/ dulii 2 x 60 W E27 Becuri incluse Nu Tip dulie E27... Detalii »
Categorie: Lustre
Iluminat, Aplice. Colectia Urban este una moderna cu benzi cromate care va fi un ultim finisaj pentru un interior modern. Sticla alba mata distribuie lumina uniform în întreaga camera. Putere maxima/ dulii 1 x 60 W E27 Becuri incluse Nu Tip dulie E27 Adanc... Detalii »
Categorie: Aplice
Iluminat, Lustre. Colectia Urban este una moderna cu benzi cromate care va fi un ultim finisaj pentru un interior modern. Sticla alba mata distribuie lumina uniform în întreaga camera.... Detalii »
Categorie: Lustre
Alege ceva special pentru design interior. Un autocolant gekkofix cu decor urban de 45X200m, te va ajuta sa redecorezi orice incapere. Incearca un autocolant si vei vedea cum poti schimba ambianta unei incaperi intr-un mod simplu dar elegan... Detalii »
Categorie: Decoruri
Categorie: Decoruri
Decoratiuni, Tablouri. Un tablou exclusivist care surprinde urbanismul in forme abstracte si culori indraznete.... Detalii »
Categorie: Tablouri
Covor Modern Lana Noua Zeelanda Esprit Colectia Urbania C-099104... Detalii »
Brand: Esprit   Categorie: Covoare
Lenjerie de pat dubla Renforce (Model RI 1304-03) este o lenjerie de pat Renforce cu un desen geometric ce creeaza un stil urban dormitorului tau. Lenjerie de pat Renforce confectionata cu tesaturi din fibre naturale 100% bumbac im... Detalii »
Categorie: Lenjerii Pat
Covor Modern Lana Noua Zeelanda Esprit Colectia Urbania C-099102... Detalii »
Brand: Esprit   Categorie: Covoare
Brand: Sorema   Categorie: Halate De Baie Si Prosoape
Modern lenjeria paris de la valentini bianco pe stilul urban collection se potriveste stilului modern al dormitorului dumneavoastra confectionata din bumbac 100 lenjeria valentini bianco va aduce... Detalii »
Brand: Valentini Bianco   Categorie: Lenjerii De Pat
Covor Modern Lana Noua Zeelanda Esprit Colectia Urbania C-099103... Detalii »
Brand: Esprit   Categorie: Covoare
  • Decoratiuni:
  • 36   1 - 20