Decoratiuni Urbane

  • Decoratiuni:
  • 226   1 - 20
Iluminat, Veioze. Colectia Urban este una moderna cu benzi cromate care va fi un ultim finisaj pentru un interior modern. Sticla alba mata distribuie lumina uniform în întreaga camera. Putere maxima/ dulii 1 x 60 W E27 Becuri incluse Nu Tip dulie E27... Detalii »
Categorie: Veioze
Lampadare. Designer:Frandsen Design Corpurile de iluminat sunt accesorii de design, care pe langa functionalitatea lor, aceea de a lumina incaperile, aduc un plus de stil si finete incaperii prin designul pe care-l au. Lampadarul Urban este modul perf... Detalii »
Categorie: Iluminat
Lampi Birou. Designer: Frandsen Design Corpurile de iluminat sunt accesorii de design, care pe langa functionalitatea lor, aceea de a lumina incaperile, aduc un plus de stil si finete incaperii prin designul pe care-l au. Lampa de birou Urban este modul... Detalii »
Categorie: Iluminat
Marmura Volakas polisata, innobileaza orice suprafata prin stralucirea sa si prin textura bogata in tonalitati mixte de alb cu usoare tuse gri. Nu doar raportul calitate-pret atrage la acest produs, ci si dimensiunile generoase ale placilor... Detalii »
Brand: Piatraonline ro   Categorie: Marmura
Iluminat, Lustre. Colectia Urban este una moderna cu benzi cromate care va fi un ultim finisaj pentru un interior modern. Sticla alba mata distribuie lumina uniform în întreaga camera. Putere maxima/ dulii 4 x 60 W E27 Becuri incluse Nu Tip dulie E27... Detalii »
Categorie: Lustre
Iluminat, Lustre. Colectia Urban este una moderna cu benzi cromate care va fi un ultim finisaj pentru un interior modern. Sticla alba mata distribuie lumina uniform în întreaga camera.... Detalii »
Categorie: Lustre
Iluminat, Lampadare. Colectia Urban este una moderna cu benzi cromate care va fi un ultim finisaj pentru un interior modern. Sticla alba mata distribuie lumina uniform în întreaga camera. Putere maxima/ dulii 2 x 60 W E27 Becuri incluse Nu Tip dulie E27... Detalii »
Categorie: Lampadare
Iluminat, Lustre. Colectia Urban este una moderna cu benzi cromate care va fi un ultim finisaj pentru un interior modern. Sticla alba mata distribuie lumina uniform în întreaga camera. Putere maxima/ dulii 2 x 60 W E27 Becuri incluse Nu Tip dulie E27... Detalii »
Categorie: Lustre
Iluminat, Aplice. Colectia Urban este una moderna cu benzi cromate care va fi un ultim finisaj pentru un interior modern. Sticla alba mata distribuie lumina uniform în întreaga camera. Putere maxima/ dulii 1 x 60 W E27 Becuri incluse Nu Tip dulie E27 Adanc... Detalii »
Categorie: Aplice
Alege ceva special pentru design interior. Un autocolant gekkofix cu decor urban de 45X200m, te va ajuta sa redecorezi orice incapere. Incearca un autocolant si vei vedea cum poti schimba ambianta unei incaperi intr-un mod simplu dar elegan... Detalii »
Categorie: Decoruri
Decoratiuni, Tablouri. Un tablou exclusivist care surprinde urbanismul in forme abstracte si culori indraznete.... Detalii »
Categorie: Tablouri
Covor Modern Lana Noua Zeelanda Esprit Colectia Urbania C-099104... Detalii »
Brand: Esprit   Categorie: Covoare
Categorie: Decoruri
Spalarea la temperatura de 95 gr C reduce sansa de supravietuire a acarienilor si a bacteriilor la minim. Avantajele pilotelor Minet:- fata de microfibra- delicate- suprafata neteda- climat optim pentru piele- senzatie racoroasa placuta asu... Detalii »
Brand: Minetconf   Categorie: Pilote
Covor Modern Lana Noua Zeelanda Esprit Colectia Urbania C-099103... Detalii »
Brand: Esprit   Categorie: Covoare
Covor Modern Lana Noua Zeelanda Esprit Colectia Urbania C-099102... Detalii »
Brand: Esprit   Categorie: Covoare
Lenjeriile de pat Clasy se caracterizeaza printr-un raport pret calitate foarte bun si designuri placute compatibile cu gusturile europenilor. Clasy fabrica lenjerii de pat la preturi mai accesibile mentinand principiul calitatii. Calitatea... Detalii »
Brand: Clasy   Categorie: Lenjerii De Pat Din Bumbac Ranforce
Lenjerie de pat dubla Renforce (Model RI 1304-03) este o lenjerie de pat Renforce cu un desen geometric ce creeaza un stil urban dormitorului tau. Lenjerie de pat Renforce confectionata cu tesaturi din fibre naturale 100% bumbac im... Detalii »
Categorie: Lenjerii Pat
Modern lenjeria paris de la valentini bianco pe stilul urban collection se potriveste stilului modern al dormitorului dumneavoastra confectionata din bumbac 100 lenjeria valentini bianco va aduce... Detalii »
Brand: Valentini Bianco   Categorie: Lenjerii De Pat
Covor Modern Lana Noua Zeelanda Esprit Colectia Urbania C-099101... Detalii »
Brand: Esprit   Categorie: Covoare
  • Decoratiuni:
  • 226   1 - 20