Decoratiuni Urbane

  • Decoratiuni:
  • 53   1 - 10
Alege ceva special pentru design interior. Un autocolant gekkofix cu decor urban de 45X200m, te va ajuta sa redecorezi orice incapere. Incearca un autocolant si vei vedea cum poti schimba ambianta unei incaperi intr-un mod simplu dar elegan... Detalii »
Categorie: Decoruri
Categorie: Decoruri
Categorie: Decoruri
Covoare. Covorul Pari G este perfect pentru camera de joaca sau pentru dormitorul copiilor. Modelul grafic si culorile vii inveselesc atmosfera si dau viata incaperii. Covorul Pari face parte dintr-o colectie ce vorbeste despre puterea imaginatiei s... Detalii »
Categorie: Decoratiuni
Categorie: Decoruri
Iluminat Plafoniere. Aceasta plafoniera cu insertii de cristal arata magnific montata pe orice tavan indiferent ca e dormitor living sau baucatarie. Plafoniera este formata din fasii metalice cromate imbogatite cu cristale din sticla si vor atrage atentia prin ... Detalii »
Categorie: Plafoniere
Lenjerie de pat dubla Renforce (Model RI 1304-03) este o lenjerie de pat Renforce cu un desen geometric ce creeaza un stil urban dormitorului tau. Lenjerie de pat Renforce confectionata cu tesaturi din fibre naturale 100% bumbac im... Detalii »
Categorie: Lenjerii Pat
Brand: Rebel Walls   Categorie: Fototapet
Brand: Rebel Walls   Categorie: Fototapet
Lenjerie pentru pat din bumbac 100% tip tesatura ranforce cu imprimeu 100% identic cu fotografia. Imprimeurile sunt realizate cu ultima tehnologie de printare cu vopsea reactiva necancerigena si antialergica care nu iese din tesatura produs... Detalii »
Categorie: Colectii De Lux Colectia De Lux Cottonbox 1 Persoana Bumbac 100 Ranforce
  • Decoratiuni:
  • 53   1 - 10