Aplice

  • Decoratiuni:
  • 2432   1 - 10
Iluminat Aplice.
Categorie: Aplice
Iluminat Iluminat baie.
Categorie: Iluminat Baie
Iluminat Iluminat camera copilului.
Categorie: Iluminat Camera Copilului
Iluminat Aplice.
Categorie: Aplice
Aplice, Iluminat, Iluminat > Noutati. Aplica Elegance 386025301 este modul perfect pentru a imbogati designul casei,in zone precum dormitorul, holul,biroul si livingul dumneavoastra. Modelul sau unic ofera o nota de eleganta datorita procesului complex de realizare din material... Detalii »
Categorie: Decoratiuni
Aplice, Iluminat. Corpurile de iluminat sunt accesorii de design, care pe langa functionalitatea lor, aceea de a lumina incaperile, aduc un plus de stil si finete incaperii prin designul pe care-l au. Aplica Mapa Bianco este modul perfect pentru a imbogati d... Detalii »
Categorie: Decoratiuni
Brand: Mw light   Categorie: Aplice
Aplici. Aplica cu Structura din metal de culoare alba antichizat. Dimensiuni: Diametru 34 cm / L 45 cm Putere maxima: 60W Culori: alb antichizat. Bec: 1xE27, care nu este inclus in pretul afisat Termen de livrare: 1-2 saptamani.... Detalii »
Categorie: Decoratiuni
Aplici. Aplica cu Structura de metal industrial. Dimensiuni: h 35 cm Putere maxima: 60W Culori: graphite. Bec: 1xE27, care nu este inclus in pretul afisat Termen de livrare: 1-2 saptamani... Detalii »
Categorie: Decoratiuni
Aplici. Aplica cu Structura de metal industrial. Dimensiuni: h 35 cm Putere maxima: 60W Culori: concrete. Bec: 1xE27, care nu este inclus in pretul afisat Termen de livrare: 1-2 saptamani... Detalii »
Categorie: Decoratiuni
  • Decoratiuni:
  • 2432   1 - 10