Decoratiuni din portelan

  • Decoratiuni:
  • 315   1 - 10
STATUETE si MACHETE. Papusa din portelan 30 cm... Detalii »
Categorie: Accente Decorative
Living, Decoratiuni, Servirea Mesei, Living > Decoratiuni, Decoratiuni > Vase Decorative, Decoratiuni > Accente de culoare, Decoratiuni > Lumanari & Sfesnice, Servirea Mesei > Decoratiuni Masa. Suportul se remarca prin aspectul estetic, atractiv si modern in acelasi timp. Este o decoratiune in stil danez ce se distinge prin linii simple si design minimalist.... Detalii »
Categorie: Decoratiuni
STATUETE si MACHETE. Papusa portelan Lory 45 cm... Detalii »
Categorie: Accente Decorative
CEAINICE. Cutie cu ceainic si cana din portelan cu bujori 14x14x15 cm... Detalii »
Categorie: Cafea Si Ceai
VASE. Frapiera din portelan si metal... Detalii »
Categorie: Accente Decorative
Bucatarie, Servirea Mesei, Bucatarie > Cafea si Ceai, Bucatarie > Cafea si Ceai > Latiere. White Basics Bisou este o colectie de portelan versatila si accesibila. White Basics Bisou este mereu o alegere ideala datorita designului care se preteaza atât mesei festive, cât si pentru servirea mesei în fiecare zi.... Detalii »
Categorie: Decoratiuni
Bucatarie, Servirea Mesei, Bucatarie > Vesela & Servire, Bucatarie > Vesela & Servire > Farfurii, Bucatarie > Vesela & Servire > Farfurii > Farfurii pentru Cina. White Basics Bisou este o colectie de portelan versatila si accesibila. White Basics Bisou este mereu o alegere ideala datorita designului care se preteaza atât mesei festive, cât si pentru servirea mesei în fiecare zi.... Detalii »
Categorie: Decoratiuni
Bucatarie, Bucatarie > Vesela & Servire > Platouri si Tavi. White Basics Breeze este o colectie de portelan versatila si accesibila. White Basics este mereu o alegere ideala datorita designului care se preteaza atât mesei festive, cât si pentru servirea mesei în fiecare zi.... Detalii »
Categorie: Decoratiuni
Servirea Mesei, Bucatarie > Vesela & Servire > Platouri si Tavi. White Basics Breeze este o colectie de portelan versatila si accesibila. White Basics este mereu o alegere ideala datorita designului care se preteaza atât mesei festive, cât si pentru servirea mesei în fiecare zi.... Detalii »
Categorie: Decoratiuni
Bucatarie, Servirea Mesei, Bucatarie > Vesela & Servire, Bucatarie > Torturi si Prajituri, Bucatarie > Vesela & Servire > Platouri si Tavi, Bucatarie > Torturi si Prajituri > Platouri Prajituri, Bucatarie > Torturi si Prajituri > Suporturi Prajituri. Colectia East Meets West are un design modern, fiind excelenta pentru utilizarea zilnica dar si pentru ocaziile formale.... Detalii »
Categorie: Decoratiuni
  • Decoratiuni:
  • 315   1 - 10