Decoratiuni din cristal

  • Decoratiuni:
  • 264   1 - 10
Perdea de dus Cristal Clear cu 12 gauri (carligele- agatatorile se comercializeaza separat) A se spala la programul pentru materiale delicate A nu se usca automat A se calca la temperatura mica A nu se curata chimic... Detalii »
Categorie: Perdele De Dus Si Accesorii
LARISSA. Corp de iluminat elegant, design clasic cu accente vintage, structură metalică finisată negru cu detalii din metal turnat, decorată cu pandative din cristal negru și coliere de perle negre. Potrivit pentru living, hol, camere de hotel... Detalii »
Brand: Redo   Categorie: Suspensii
LARISSA. Corp de iluminat elegant, design clasic cu accente vintage, structură metalică finisată negru cu detalii din metal turnat, decorată cu pandative din cristal negru și coliere de perle negre. Potrivit pentru living, hol, dormitor sau ca... Detalii »
Brand: Redo   Categorie: Aplice
INDO. Lampadarul Eglo INDO are structură de metal cu finisaj nichel satinat, abajur textil cu folie de cristal și elemente decorative, echipat cu dulie de tip E27. Este potrivit pentru iluminatul ambiental în living, dormitor sau camere de... Detalii »
Categorie: Lampadare
Lampa Interior Metal/ Acril Cristal Koty Design Colectia Lustre Decorino Luce 8608... Detalii »
Brand: Decorino   Categorie: Lampi
Lampa Interior Plastic/ Acril Cristal/ Metal Koty Design Colectia Plafoniere Decorino Luce 4588... Detalii »
Brand: Decorino   Categorie: Lampi
Lampa Interior Metal+Sticla/ Sticla Cristal Koty Design Colectia Plafoniere Decorino Luce 3940... Detalii »
Brand: Decorino   Categorie: Lampi
Iluminat Plafoniere. Aceasta plafoniera Spindle Chrome este incarcata de detalii intrigante. Moderna plafoniera are o platforma cromada si dispune de onamente din sticla mata si transparenta in varful carora atarna globuri de cristal. Plafoniera vine cu o tel... Detalii »
Categorie: Plafoniere
Iluminat Plafoniere.
Categorie: Plafoniere
De generatii intregi decoratiunile pentru bradul de Craciun realizate din cristal sau cele placate cu argint au fost alegerile ideale pentru a marca cea mai frumoasa sarbatoare a anului. Pe cat de delicate si pretioase sunt pe atat de puter... Detalii »
Categorie: Cristal
  • Decoratiuni:
  • 264   1 - 10