Decoratiuni Belle Epoque

  • Decoratiuni:
  • 12   1 - 12
Postere vintage. Tabloul reprezinta o copie fidela a posterului vintage 'Cognac Gautier' creat de artistul italian Leonetto Cappiello in anii de inceput ai secolului XX. Tiparit pe panza de bumbac 100%, rezistenta la umiditate si tratata cu lac special pent... Detalii »
Categorie: Tablouri
Postere vintage. Despre Martini nu mai este nimic de adaugat, poate doar sa nu uitati maslina. Aceasta reproducere vintage reprezinta un adaos de nelipsit oricarui living decorat cu tema 'continentala'. Tiparit pe panza de bumbac 100%, rezistenta la umidita... Detalii »
Categorie: Tablouri
Bazar. Varful de lance al renumitului creator de postere Leonetto Cappiello, reproducerea tablou vintage 'Contratto' reprezinta o pata de culoare care da personalitate oricarui decor interior retro. Aceasta reproducere de poster vintage este ideal... Detalii »
Categorie: Tablouri
Postere vintage. Tabloul reprezinta o copie fidela a posterului 'Restaurant Besson' creat de artistul Noel Fontanet in anii '20 ai secolului trecut. Tiparit pe panza de bumbac 100%, rezistenta la umiditate si tratata cu lac special pentru a creste rezistent... Detalii »
Categorie: Tablouri
Postere vintage. Tabloul reprezinta o copie fidela a posterului vintage 'Quinquina Dubonnet' creat de artistul francez Jules Chéret, supranumit si 'maestrul posterului'. Tiparit pe panza de bumbac 100%, rezistenta la umiditate si tratata cu lac special pe... Detalii »
Categorie: Tablouri
Postere vintage. Tabloul reprezinta o copie fidela a posterului 'Frigor, Chocolat Cailler' creat de artistul italian Leonetto Cappiello in anii '20. Tiparit pe panza de bumbac 100%, rezistenta la umiditate si tratata cu lac special pentru a creste rezistent... Detalii »
Categorie: Tablouri
Bazar. 'La Victoria Arduino' este numele uneia din primele generatii de espresoare. Aceasta reproducere de poster reprezinta asadar cadoul vintage perfect pentru iubitorii cafelei. Aceasta reproducere de poster vintage este ideala ca accent de cul... Detalii »
Categorie: Tablouri
Postere vintage. Tabloul reprezinta o copie fidela a posterului vintage 'Cirio' creat de artistul italian Leonetto Cappiello in anii de inceput ai secolului XX. Tiparit pe panza de bumbac 100%, rezistenta la umiditate si tratata cu lac special pentru a cres... Detalii »
Categorie: Tablouri
Postere vintage. Tabloul reprezinta o copie fidela a posterului vintage 'Le Thermogène' creat de artistul italian Leonetto Cappiello in anii de inceput ai secolului XX. Tiparit pe panza de bumbac 100%, rezistenta la umiditate si tratata cu lac special pent... Detalii »
Categorie: Tablouri
Postere vintage. Tabloul reprezinta o copie fidela a posterului vintage 'Cordial Campari'. Aceasta reproducere de poster vintage este ideala ca accent de culoare intr-un living decorat simplu. De asemenea, reprezinta un element de nelipsit in decorurile de ... Detalii »
Categorie: Tablouri
Postere vintage. Cafea sau ciocolata din 1897 Voisins produc la Lyon unele din cele mai rafinate delicatese. Marturie a vechimii, aceasta reproducere de poster atrage atentia prin contrastul rafinat si prin contururile simple. Tiparit pe panza de bumbac 100... Detalii »
Categorie: Tablouri
Postere vintage. O minunata reproducere de poster Art Nouveau reclama din 1906 la berea 'Birra Italia'. Un cadou deosebit atat pentru nostalgicii Belle Époque, cat si pentru cei care doresc sa-si amenajeze un interior retro deosebit. Tiparit pe panza de bu... Detalii »
Categorie: Tablouri
  • Decoratiuni:
  • 12   1 - 12