Decoratiuni Belle Epoque

  • Decoratiuni:
  • 13   1 - 10
Postere vintage. Tabloul reprezinta o copie fidela a posterului vintage Cognac Gautier creat de artistul italian Leonetto Cappiello in anii de inceput ai secolului XX.Tiparit pe panza de bumbac 100%, rezistenta la umiditate si tratata cu lac special pentru ... Detalii »
Categorie: Tablouri
Postere vintage. Tabloul reprezinta o copie fidela a posterului vintage Quinquina Dubonnet creat de artistul francez Jules Chéret, supranumit si maestrul posterului. Tiparit pe panza de bumbac 100%, rezistenta la umiditate si tratata cu lac special pentru... Detalii »
Categorie: Tablouri
Postere vintage. Despre Martini nu mai este nimic de adaugat, poate doar sa nu uitati maslina. Aceasta reproducere vintage reprezinta un adaos de nelipsit oricarui living decorat cu tema continentala. Tiparit pe panza de bumbac 100%, rezistenta la umiditate... Detalii »
Categorie: Tablouri
Postere vintage. Tabloul reprezinta o copie fidela a posterului Restaurant Besson creat de artistul Noel Fontanet in anii '20 ai secolului trecut.Tiparit pe panza de bumbac 100%, rezistenta la umiditate si tratata cu lac special pentru a creste rezistenta l... Detalii »
Categorie: Tablouri
Postere vintage. Tabloul reprezinta o copie fidela a posterului vintage Le Thermogène creat de artistul italian Leonetto Cappiello in anii de inceput ai secolului XX.Tiparit pe panza de bumbac 100%, rezistenta la umiditate si tratata cu lac special pentru ... Detalii »
Categorie: Tablouri
Postere vintage. Tabloul reprezinta o copie fidela a posterului Frigor, Chocolat Cailler creat de artistul italian Leonetto Cappiello in anii '20.Tiparit pe panza de bumbac 100%, rezistenta la umiditate si tratata cu lac special pentru a creste rezistenta l... Detalii »
Categorie: Tablouri
Bazar. Varful de lance al renumitului creator de postere Leonetto Cappiello, reproducerea tablou vintage Contratto reprezinta o pata de culoare care da personalitate oricarui decor interior retro. Aceasta reproducere de poster vintage este ideala ... Detalii »
Categorie: Tablouri
Postere vintage. Tabloul reprezinta o copie fidela a posterului vintage Cirio creat de artistul italian Leonetto Cappiello in anii de inceput ai secolului XX.Tiparit pe panza de bumbac 100%, rezistenta la umiditate si tratata cu lac special pentru a creste ... Detalii »
Categorie: Tablouri
Bazar. La Victoria Arduino este numele uneia din primele generatii de espresoare. Aceasta reproducere de poster reprezinta asadar cadoul vintage perfect pentru iubitorii cafelei.Aceasta reproducere de poster vintage este ideala ca accent de culoar... Detalii »
Categorie: Tablouri
Postere vintage. O minunata reproducere de poster Art Nouveau - reclama din 1906 la berea Birra Italia. Un cadou deosebit atat pentru nostalgicii Belle Époque, cat si pentru cei care doresc sa-si amenajeze un interior retro deosebit.Tiparit pe panza de bum... Detalii »
Categorie: Tablouri
  • Decoratiuni:
  • 13   1 - 10