Decoratiuni metalice

  • Decoratiuni:
  • 3025   1 - 20
Cod Produs: CUI1 Produs NOU Furnizor: Germania Livrare: 1-14 zile in functie de stoc - in toata tara Descriere Produs: Culoare: Negru Material: Metal Numar carlige: 6 Dimensiuni cuier: Lungime:48 cm Grosime: 3 cm Inaltime: 23/3 Alte specifi... Detalii »
Brand: Emobili   Categorie: Obiecte Decorative
Rafturi si etajere baie, Amenajare baie, Articole amenajare baie. Etajera de baie din metal cromat cu 3 rafturi. Dimensiune 40x32x86cm. Este un accesoriu practic, cele 3 polite ofera un spatiu generos de depozitare. Se poate folosi pentru prosoape, obiecte de intretinere si igiena personala, produse de cu... Detalii »
Brand: Awd   Categorie: Amenajari Casa
Suport de haine metalic este alegerea potrivita pentru cei care nu dispun de un hol foarte mare. Acest suport de haine va moderniza locul in care va fi pozitionat datorita aspectului sau simplu-modern. Poate fi pus si in dormitor impactul d... Detalii »
Categorie: Cuiere
Decoratiuni, Cosuri decorative. Set de trei cutii vintage metalice cu capac cu model floral si cu briosa. Cutiile metalice pot fi folosite pentru depozitare pentru decor sau chiar pentru servirea biscuitilor sau a snacks-urilor. Dimensiunile cutiilor metalice sunt: 22x2... Detalii »
Categorie: Cosuri Decorative
Portmantoul este un suport pentru haine util pentru aranjarea hainelor pe umeras atunci cand nu vrei sa le pui in dulapul de haine. Nu mai trebuie sa iti pui camasa sacoul geaca sau orice alt obiect vestimentar pe scaun sau sa-l arunci prin... Detalii »
Categorie: Cuiere
Dimensiuni cuier:  Inaltime cuier: 179 cm; Diametru baza: 38 cm.... Detalii »
Categorie: Cuiere
Cuier metalic HM W38 vopsit negru metalizat. Echipat cu 3 agatatori si 3 agatatori suplimentare metalice Dimensiuni cuier: Inaltime: 175 cmDiamtru: 48 cm... Detalii »
Categorie: Cuiere
Cuier metalic vopsit potrivit atat unui birou sau unui spatiu de locuit cuierul metalic W11 te intampina langa usa cu 8 agatatori vopsite unde iti poti agata geanta jacketa esarfa sau palaria de care vrei sa scapi imediat ce intrii pe usa.... Detalii »
Categorie: Cuiere
Descriere: Simplu dar versatil, cuierul George se integreaza perfect in holul dumneavoastra oferindu-i o nota de eleganta. Stiul scandinav imbina elementele naturale cu cele moderne si creeaza un puternic efect vizual. Astfel ca, interiorul... Detalii »
Categorie: Cuiere
Covor Cu Fir Lung Lana Brink And Campman Colectia Metal C-051802... Detalii »
Brand: Brink campman   Categorie: Covoare
Lampa Interior Metal+Sticla/ Sticla Cristal Koty Design Colectia Plafoniere Decorino Luce 3882... Detalii »
Brand: Decorino   Categorie: Lampi
Cuierul pom metalic are un design simplu si elegant. Acest tip de cuier este ideal pentru o folosire inteligenta a spatiului in incaperile in care impartirea acestuia este foarte importanta. El este un accesoriu usor de integrat atat in bir... Detalii »
Categorie: Cuiere
Descriere: Simplu dar versatil, cuierul Vinson se integreaza perfect in holul dumneavoastra oferindu-i o nota de eleganta. Stiul scandinav imbina elementele naturale cu cele moderne si creeaza un puternic efect vizual. Astfel ca, interiorul... Detalii »
Categorie: Cuiere
Veioze. Luna prinsa-ntre ferestre, privind neputincioasa spre intunericul din odaie. Aprinde-te lampa si alunga inchipuirile din umbra!O eleganta veioza retro, potrivita pentru a lumina discret un living sau holul de la intrare. Piciorul metalic cu... Detalii »
Categorie: Corpuri De Iluminat
Iluminat, Iluminat baie.
Categorie: Iluminat Baie
Covor Cu Fir Lung Lana Brink And Campman Colectia Metal C-051808... Detalii »
Brand: Brink campman   Categorie: Covoare
Covor Cu Fir Lung Lana Brink And Campman Colectia Metal C-051807... Detalii »
Brand: Brink campman   Categorie: Covoare
Covor Cu Fir Lung Lana Brink And Campman Colectia Metal C-051803... Detalii »
Brand: Brink campman   Categorie: Covoare
Lampa Baie Metal+Sticla Koty Design Colectia Aplice Decorino Luce 5843... Detalii »
Brand: Decorino   Categorie: Lampi
Lampa Baie Metal+Sticla/ Metal Koty Design Colectia Aplice Decorino Luce 5808... Detalii »
Brand: Decorino   Categorie: Lampi
  • Decoratiuni:
  • 3025   1 - 20