Decoratiuni metalice

  • Decoratiuni:
  • 1480   1 - 20
Rafturi si etajere baie, Amenajare baie, Articole amenajare baie. Etajera de baie din metal cromat cu 3 rafturi. Dimensiune 40x32x86cm. Este un accesoriu practic, cele 3 polite ofera un spatiu generos de depozitare. Se poate folosi pentru prosoape, obiecte de intretinere si igiena personala, produse de cu... Detalii »
Brand: Awd   Categorie: Amenajari Casa
Cod Produs: CUI1 Produs NOU Furnizor: Germania Livrare: 1-14 zile in functie de stoc - in toata tara Descriere Produs: Culoare: Negru Material: Metal Numar carlige: 6 Dimensiuni cuier: Lungime:48 cm Grosime: 3 cm Inaltime: 23/3 Alte specifi... Detalii »
Brand: Emobili   Categorie: Obiecte Decorative
ABAJURURI si VEIOZE. Veioza cu picior din metal cu abajur textil bej 25x46 cm... Detalii »
Categorie: Iluminat
Decoratiuni, Cosuri decorative. Set de trei cutii vintage metalice cu capac cu model floral si cu briosa. Cutiile metalice pot fi folosite pentru depozitare pentru decor sau chiar pentru servirea biscuitilor sau a snacks-urilor. Dimensiunile cutiilor metalice sunt: 22x2... Detalii »
Categorie: Cosuri Decorative
Portmantoul este un suport pentru haine util pentru aranjarea hainelor pe umeras atunci cand nu vrei sa le pui in dulapul de haine. Nu mai trebuie sa iti pui camasa sacoul geaca sau orice alt obiect vestimentar pe scaun sau sa-l arunci prin... Detalii »
Categorie: Cuiere
Suport de haine metalic este alegerea potrivita pentru cei care nu dispun de un hol foarte mare. Acest suport de haine va moderniza locul in care va fi pozitionat datorita aspectului sau simplu-modern. Poate fi pus si in dormitor impactul d... Detalii »
Categorie: Cuiere
ABAJURURI si VEIOZE. Veioza din metal si textil gri 45 cm... Detalii »
Categorie: Iluminat
Brand: Demcom   Categorie: Obiecte Decorative
Dimensiuni cuier:  Inaltime cuier: 179 cm; Diametru baza: 38 cm.... Detalii »
Categorie: Cuiere
Cuier metalic HM W38 vopsit negru metalizat. Echipat cu 3 agatatori si 3 agatatori suplimentare metalice Dimensiuni cuier: Inaltime: 175 cmDiamtru: 48 cm... Detalii »
Categorie: Cuiere
CEAINICE. Ceainic din metal emailat gri 1.5 l... Detalii »
Categorie: Cafea Si Ceai
FELINARE. Felinar din metal argintiu si sticla 26x23x41 cm... Detalii »
Categorie: Iluminat
STROPITORI. Stropitoare din metal cu lavanda 14 cm... Detalii »
Categorie: Flori Si Ghivece
CARAFE si ULCIOARE. Carafa rustica din metal emailat vernil 2.5 l... Detalii »
Categorie: Servirea Mesei
CUTII. Cutie decorativa rotunda din metal cu flori 12 cm... Detalii »
Categorie: Depozitare
TAVI. Tava din lemn si metal maro 41 cm... Detalii »
Categorie: Servirea Mesei
Iluminat, Iluminat baie.
Categorie: Iluminat Baie
Cuier metalic negru HM W20 Potrivit atat unui birou sau unui spatiu de locuit cuierul metalic negru HM W20 te intampina langa usa cu 15 agatatori metalice unde iti poti agata geanta jacketa esarfa sau palaria de care vrei sa scapi imediat c... Detalii »
Categorie: Cuiere
Cuier metalic vopsit potrivit atat unui birou sau unui spatiu de locuit cuierul metalic W11 te intampina langa usa cu 8 agatatori vopsite unde iti poti agata geanta jacketa esarfa sau palaria de care vrei sa scapi imediat ce intrii pe usa.... Detalii »
Categorie: Cuiere
STATUETE si MACHETE. Macheta bicicleta din metal portocaliu... Detalii »
Categorie: Accente Decorative
  • Decoratiuni:
  • 1480   1 - 20