Termometre decorative

  • Decoratiuni:
  • 17   1 - 10
Termometru pentru friptura KingHoff 3698 Pentru controlarea exacta a temperaturii din interiorul fripturilor. Materiale: Otel inoxidabil. Detalii produs: Temperatura: 50 - 100°C; Dimensiuni: Ø 6 x 14.5 cm.... Detalii »
Brand: King Hoff   Categorie: Ustensile Pentru Bucatarie Alte Ustensile
Termometru pentru gatit Kinghoff 1148 Termometru pentru gatit cu maner confortabil. Potrivit pentru prepararea conservelor, gemurilor, sosului caramel. Rezistent la apa. Materiale: Sticla si otel inoxidabil de inalta calitate.... Detalii »
Brand: King Hoff   Categorie: Ustensile Pentru Bucatarie Alte Ustensile
ALTELE. Magnet far cu termometru din polirasina alb cu albastru... Detalii »
Categorie: Accente Decorative
ALTELE. Termometru retro de interior din cupru si sticla... Detalii »
Categorie: Lifestyle
ALTELE. Magnet barca cu termometru din polirasina alb cu albastru... Detalii »
Categorie: Accente Decorative
ALTELE. Magnet peste cu termometru din polirasina alba cu albastru... Detalii »
Categorie: Accente Decorative
ALTELE. Magnet ancora cu termometru din polirasina alb cu albastru... Detalii »
Categorie: Accente Decorative
Bucatarie, Servirea Mesei, Gradina > Picnic&More, Bucatarie > Bar & Wine, Bucatarie > Gadgeturi de Bucatarie, Bucatarie > Bar & Wine > Accesorii pentru Vin, Bucatarie > Gadgeturi de Bucatarie > Timere si Termometre. Scala este o gama de gadget-uri si timere pentru bucatarie, care îndeplinesc cele mai exigente cerinte ale bucatarilor profesionisti. Design-ul solid de înalta calitate din otel inoxidabil Cromargan® 18/10 este complet stabil si de lunga... Detalii »
Categorie: Decoratiuni
Bucatarie, Bucatarie > Gadgeturi de Bucatarie, Bucatarie > Gadgeturi de Bucatarie > Timere si Termometre. Scala este o gama de gadget-uri si timere pentru bucatarie, care îndeplinesc cele mai exigente cerinte ale bucatarilor profesionisti. Design-ul solid de înalta calitate din otel inoxidabil Cromargan® 18/10 este complet stabil si de lunga... Detalii »
Categorie: Decoratiuni
Bucatarie, Bucatarie > Gadgeturi de Bucatarie, Bucatarie > Gadgeturi de Bucatarie > Timere si Termometre. Vitalis este o gama de gadget-uri si timere pentru bucatarie, care îndeplinesc cele mai exigente cerinte ale bucatarilor profesionisti. Design-ul solid de înalta calitate din otel inoxidabil Cromargan® 18/10 este complet stabil si de lun... Detalii »
Categorie: Decoratiuni
  • Decoratiuni:
  • 17   1 - 10