Termometre decorative

  • Decoratiuni:
  • 17   1 - 10
ALTELE. Magnet barca cu termometru din polirasina alb cu albastru... Detalii »
Categorie: Accente Decorative
ALTELE. Magnet peste cu termometru din polirasina alba cu albastru... Detalii »
Categorie: Accente Decorative
Decoratiuni, Decoratiuni > Elemente Decorative. Termometrul se remarca prin aspectul estetic, atractiv si modern in acelasi timp.... Detalii »
Categorie: Decoratiuni
Bucatarie, Bucatarie > Gadgeturi de Bucatarie, Bucatarie > Gadgeturi de Bucatarie > Timere si Termometre. Designer: WMF Studio Fondata în anul 1853, compania WMF ofera momente gastronomice perfecte. Ustensilele de bucatarie “Made in Germany” au fost onorate în timp cu cele mai prestigioase premii de design, functionalitatea fiind de aseme... Detalii »
Categorie: Decoratiuni
Termometru pentru friptura KingHoff 3698 Pentru controlarea exacta a temperaturii din interiorul fripturilor. Materiale: Otel inoxidabil. Detalii produs: Temperatura: 50 - 100°C; Dimensiuni: Ø 6 x 14.5 cm.... Detalii »
Brand: King Hoff   Categorie: Ustensile Pentru Bucatarie Alte Ustensile
ALTELE. Magnet far cu termometru din polirasina alb cu albastru... Detalii »
Categorie: Accente Decorative
ALTELE. Termometru retro de interior din cupru si sticla... Detalii »
Categorie: Lifestyle
ALTELE. Magnet ancora cu termometru din polirasina alb cu albastru... Detalii »
Categorie: Accente Decorative
Bucatarie, Servirea Mesei, Gradina > Picnic&More, Bucatarie > Bar & Wine, Bucatarie > Gadgeturi de Bucatarie, Bucatarie > Bar & Wine > Accesorii pentru Vin, Bucatarie > Gadgeturi de Bucatarie > Timere si Termometre. Scala este o gama de gadget-uri si timere pentru bucatarie, care îndeplinesc cele mai exigente cerinte ale bucatarilor profesionisti. Design-ul solid de înalta calitate din otel inoxidabil Cromargan® 18/10 este complet stabil si de lunga... Detalii »
Categorie: Decoratiuni
Bucatarie, Bucatarie > Gadgeturi de Bucatarie, Bucatarie > Gadgeturi de Bucatarie > Timere si Termometre. Fondata în anul 1853, compania WMF ofera momente gastronomice perfecte. Ustensilele de bucatarie “Made in Germany” au fost onorate în timp cu cele mai prestigioase premii de design, functionalitatea fiind de asemenea esentiala.... Detalii »
Categorie: Decoratiuni
  • Decoratiuni:
  • 17   1 - 10