Spoturi luminoase

  • Decoratiuni:
  • 236   1 - 10
Lampa Interior Metal+Sticla Koty Design Colectia Spoturi Decorino Luce 6060... Detalii »
Brand: Decorino   Categorie: Lampi
Iluminat Spoturi.
Categorie: Spoturi
Iluminat Spoturi. Colectia Colville White este potrivita interioarelor moderne. Se pot monta cu usurinta in incaperi nu foarte inalte. Corpurile de iluminat sunt fabricate dintr-un metal de inalta calitate cu insertii de material plastic. Sunt compatibile cu... Detalii »
Categorie: Spoturi
Lampa Interior Metal+Sticla Koty Design Colectia Spoturi Decorino Luce 6311... Detalii »
Brand: Decorino   Categorie: Lampi
Iluminat Spoturi. Sina pentru spoturi Store Black. Aceste sine pot fi prelungite cu ajutorul conectorilor.... Detalii »
Categorie: Spoturi
Iluminat Spoturi. Spoturile Downlight pot fi utilizate in incaperile in care tavanul este din placi rigips. Sunt potrivite stilului minimalist. Dimensiunile de montaj sunt 350x165 mm.... Detalii »
Categorie: Spoturi
Iluminat Spoturi. Sina de sustinere pentru spoturile din colectia Store. Poate fi prelungita cu ajutorul conectorilor drepti sau in unghi de 90°.... Detalii »
Categorie: Spoturi
Iluminat Spoturi. Colectia Colville Silver este potrivita interioarelor moderne. Avand o adancime mica pot fi montate cu usurinta in incaperi nu foarte inalte. Corpurile de iluminat sunt fabricate dintr-un metal de inalta calitate  cu insertii de material p... Detalii »
Categorie: Spoturi
Iluminat Industrial. Colectia de spoturi Cuboid este potrivita pentru spatiile comerciale in care lumina trebuie concentrata asupra produselor aflate la vanzare. Designul modern al acestui corp va oferi un plus de eleganta oricarui spatiu. Spoturile sunt mobile... Detalii »
Categorie: Industrial
Iluminat Spoturi. Colectia Eye Spot poate fi utilizata atat ca si aplica cat si pe post de plafoniera. Spoturile sunt fabricate dintr-un metal de inalta calitate si vopsite in camp electrostatic. Se pot utiliza si cu spoturi LED.... Detalii »
Categorie: Spoturi
  • Decoratiuni:
  • 236   1 - 10