Becuri Led

  • Decoratiuni:
  • 180   1 - 20
Bec LED Drimus E14 DL-3064 de 6W echivalent cu 50W in cazul becurilor normale cu lumina incandescenta. Este un bec led cu lumina calda consum redus de energie electrica si o durata de viata foarte mare. Este un bec cu soclu E14 ecologic de ... Detalii »
Categorie: Bec Led
Set 8 x Bec led E14 6W cu lumina rece echivalenta unui bec clasic de 50W. Este un bec led care emite o lumina puternica la un consum minim de energie. In plus becul led are o durata de viata foarte mare - pana la 30.000 de ore. Consuma cure... Detalii »
Categorie: Bec Led
Set 9 plus 1 Gratis Becuri LED Drimus DL-3121 12W cu putere echivalenta cu un bec normal de 75W. Aceste becuri led au un consum de energie redus si ofera o lumina puternica si placuta (lumina calda). Sunt becuri led ecologice care nu emit ... Detalii »
Categorie: Bec Led
Brand: No brand   Categorie: Becuri Led
Set 10 Becuri LED Drimus DL-3121 12W cu putere echivalenta cu un bec normal de 75W. Aceste becuri led au un consum de energie redus si ofera o lumina puternica si placuta (lumina calda). Sunt becuri led ecologice care nu emit raze ultraviol... Detalii »
Categorie: Bec Led
Bec cu led 4W E14 cu o putere echivalenta unui bec clasic de 35W. Acest bec led 4W are o lumina foarte placuta (lumina calda) la un consum redus de energie. Sunt becuri ecologice cu durata de viata foarte mare (25.000 de ore). Acestea nu co... Detalii »
Categorie: Bec Led
Brand: No brand   Categorie: Becuri Led
Brand: No brand   Categorie: Becuri Led
Set 10 Becuri lumanare LED DL-5053 cu consum de energie 5W (echivalentul unui bec cu lumina incandescenta de 40W). Sunt becuri lumanare led de foarte buna calitate ideale pentru a fi folosite intr-un candelabru modern. Spre deosebire de bec... Detalii »
Categorie: Bec Led
Set 8 Becuri LED 6W Lumina calda cu putere echivalenta unui bec cu lumina incandescenta de 50W. Cu ajutorul acestui bec led consumul de curent electric va fi redus substantial (cu pana la 80% in comparatie cu un bec clasic) in timp ce calit... Detalii »
Categorie: Bec Led
Set 8 Becuri lumanare LED DL-5053 cu consum de energie 5W (echivalentul unui bec cu lumina incandescenta de 40W). Sunt becuri lumanare led de foarte buna calitate ideale pentru a fi folosite intr-un candelabru modern. Spre deosebire de becu... Detalii »
Categorie: Bec Led
Set 4 Becuri lumanare LED DL-5053 cu consum de energie 5W (echivalentul unui bec cu lumina incandescenta de 40W). Sunt becuri lumanare led de foarte buna calitate ideale pentru a fi folosite intr-un candelabru modern. Spre deosebire de becu... Detalii »
Categorie: Bec Led
Bec led 6W E14 cu o putere echivalenta unui bec clasic de 50W. Acest bec led 6W are o lumina foarte placuta (lumina calda) la un consum redus de energie. Sunt becuri ecologice cu durata de viata foarte mare (25.000 de ore). Acestea nu conti... Detalii »
Categorie: Bec Led
Brand: No brand   Categorie: Becuri Led
Set 9 Becuri LED plus 1 Gratis Becuri lumanare LED DL-5053 cu consum de energie 5W (echivalentul unui bec cu lumina incandescenta de 40W). Sunt becuri lumanare led de foarte buna calitate ideale pentru a fi folosite intr-un candelabru mode... Detalii »
Categorie: Bec Led
Set 10 Becuri LED 6W Lumina calda cu putere echivalenta unui bec cu lumina incandescenta de 50W. Cu ajutorul acestui bec led consumul de curent electric va fi redus substantial (cu pana la 80% in comparatie cu un bec clasic) in timp ce cali... Detalii »
Categorie: Bec Led
Set 8 Becuri LED Drimus DL-3121 12W cu putere echivalenta cu un bec normal de 75W. Aceste becuri led au un consum de energie redus si ofera o lumina puternica si placuta (lumina calda). Sunt becuri led ecologice care nu emit raze ultraviole... Detalii »
Categorie: Bec Led
Set 6 Becuri LED 6W Lumina calda cu putere echivalenta unui bec cu lumina incandescenta de 50W. Cu ajutorul acestui bec led consumul de curent electric va fi redus substantial (cu pana la 80% in comparatie cu un bec clasic) in timp ce calit... Detalii »
Categorie: Bec Led
Bec LED Drimus DL-3100 cu putere de 10W echivalenta unui bec normal cu lumina incandescenta de 60W. Consumul de energie este redus substantial (cu pana la 80% mai putin decat un bec clasic) in timp ce calitatea si puterea luminii sporesc co... Detalii »
Categorie: Bec Led
Set 6 Becuri Led E14 consum de 4W echivalent a 35W al becurilor cu lumina incandescenta. Spre deosebire de becurile economice tip halogen led-urile emit o culoare calda apropiata de lumina produsa de clasicul bec incadescent. Consuma curen... Detalii »
Categorie: Bec Led
  • Decoratiuni:
  • 180   1 - 20