Chiuvete Bucatarie

  • Decoratiuni:
  • 131   1 - 20
Chiuvete de bucatarie, Chiuvete de bucatarie din granit pentru bucatarii cu design deosebit. Chiuveta de bucatarie din granit compozit Debra,trapezoidala 2 cuve si picurator, anticalcar, nu se pateaza si nu este afectata de depunerile de calcar, este rezistenta la socuri termice si la socuri mecanice, beneficiind in acelasi timp de... Detalii »
Brand: No   Categorie: Amenajari Casa
Chiuvete de bucatarie, Chiuvete de bucatarie din granit compozit, Chiuvete de bucatarie anticalcar. Chiuveta de bucatarie de granit compozit Marmorin ISAO, culoare alba, cu doua cuve, anticalcar, nu se pateaza si nu este afectata de depunerile de calcar, este rezistenta la socuri termice si la socuri mecanice, beneficiind in acelasi timp ... Detalii »
Brand: Marmorin   Categorie: Amenajari Casa
Chiuvete de bucatarie, Chiuvete de bucatarie din granit compozit, Chiuvete de bucatarie anticalcar. Chiuveta de bucatarie din granit compozit ISAO culoare neagra, cuva patrata anticalcar, nu se pateaza si nu este afectata de depunerile de calcar, este rezistenta la socuri termice si la socuri mecanice, beneficiind in acelasi timp de un st... Detalii »
Brand: Marmorin   Categorie: Amenajari Casa
Chiuvete de bucatarie din granit pentru bucatarii cu design deosebit. Chiuveta de bucatarie din granit compozit Fado, cuva dreptunghiulara anticalcar, nu se pateaza si nu este afectata de depunerile de calcar, este rezistenta la socuri termice si la socuri mecanice, beneficiind in acelasi timp de un strat ant... Detalii »
Brand: No   Categorie: Amenajari Casa
Chiuvete de bucatarie, Chiuvete de bucatarie din granit compozit, Chiuvete de bucatarie anticalcar. Chiuveta de bucatarie din granit compozit ISAO SAFARI (culoare nisip auriu), cuva patrata anticalcar, nu se pateaza si nu este afectata de depunerile de calcar, este rezistenta la socuri termice si la socuri mecanice, beneficiind in acelasi... Detalii »
Brand: Marmorin   Categorie: Amenajari Casa
Chiuvete de bucatarie, Chiuvete de bucatarie din granit compozit, Chiuvete de bucatarie anticalcar. Chiuveta de bucatarie de granit compozit MALTES culoare neagra si doua cuve, anticalcar. Poate fi montata pe stanga sau pe dreapta, nu se pateaza si nu este afectata de depunerile de calcar, este rezistenta la socuri termice si la socuri me... Detalii »
Brand: Marmorin   Categorie: Amenajari Casa
Chiuvete de bucatarie, Chiuvete de bucatarie din granit compozit, Chiuvete de bucatarie anticalcar. Chiuveta de bucatarie din granit compozit anticalcar 1 cuva cu compartiment scurgere si picurator mic Laveo PUERTO SGQ731T, culoare neagra, nu se pateaza si nu este afectata de depunerile de calcar, este rezistenta la socuri termice si la s... Detalii »
Brand: Laveo   Categorie: Amenajari Casa
Chiuvete de bucatarie, Chiuvete de bucatarie din granit compozit, Chiuvete de bucatarie anticalcar. Chiuveta de bucatarie din granit compozit anticalcar 2 cuve Madagaskar Beige SGQ420T nu se pateaza si nu este afectata de depunerile de calcar, este rezistenta la socuri termice si la socuri mecanice, beneficiind in acelasi timp de un strat... Detalii »
Brand: Laveo   Categorie: Amenajari Casa
Chiuvete de bucatarie, Chiuvete de bucatarie din granit compozit, Chiuvete de bucatarie anticalcar. Chiuveta de bucatarie de granit compozit ISAO ALB, o cuva si jumatate, anticalcar, nu se pateaza si nu este afectata de depunerile de calcar, este rezistenta la socuri termice si la socuri mecanice, beneficiind in acelasi timp de un strat a... Detalii »
Brand: Marmorin   Categorie: Amenajari Casa
Chiuvete de bucatarie, Chiuvete de bucatarie din granit pentru bucatarii cu design deosebit. Chiuveta de bucatarie din granit compozit Rubid, 1 cuva si un picurator, nu se pateaza si nu este afectata de depunerile de calcar, este rezistenta la socuri termice si la socuri mecanice, beneficiind in acelasi timp de un strat antibacteri... Detalii »
Brand: No   Categorie: Amenajari Casa
Chiuvete de bucatarie, Set chiuvete de bucatarie, Seturi chiuvete de GRANIT cu baterie bucatarie. Pachet promotional ce include: CHIUVETA DE BUCATARIE GRANIT COMPOZIT ANTICALCAR WINWAL RODOS Graphite - Chiuveta de bucatarie de granit compozit RODOS culoare grafit si cuva anticalcar, cu picurator, poate fi montata cu picuratorul pe stang... Detalii »
Brand: Winwal   Categorie: Amenajari Casa
Chiuvete de bucatarie, Chiuvete de bucatarie din granit compozit, Chiuvete de bucatarie anticalcar. Chiuveta de bucatarie din granit compozit anticalcar 1,5 cuve si picurator mic Madagaskar SGQ731T, culoare neagra, nu se pateaza si nu este afectata de depunerile de calcar, este rezistenta la socuri termice si la socuri mecanice, beneficii... Detalii »
Brand: Laveo   Categorie: Amenajari Casa
Chiuvete de bucatarie, Chiuvete de bucatarie din granit compozit, Chiuvete de bucatarie anticalcar. Chiuveta de bucatarie de granit compozit MALTES culoare neagra si cuva anticalcar cu picurator, poate fi montata pe stanga sau pe dreapta, nu se pateaza si nu este afectata de depunerile de calcar, este rezistenta la socuri termice si la so... Detalii »
Brand: Marmorin   Categorie: Amenajari Casa
Chiuvete de bucatarie, Chiuvete de bucatarie din granit pentru bucatarii cu design deosebit. Chiuveta de bucatarie din granit compozit Debra,trapezoidala 1,5 cuve si picurator, anticalcar, este ideala pentru montajul pe colt, nu se pateaza si nu este afectata de depunerile de calcar, este rezistenta la socuri termice si la socuri m... Detalii »
Brand: No   Categorie: Amenajari Casa
Chiuvete de bucatarie, Chiuvete de bucatarie din granit compozit, Chiuvete de bucatarie anticalcar, Black Friday, Chiuvete bucatarie. Chiuveta de bucatarie de granit compozit MALTES, culoare alba si doua cuve, anticalcar. Poate fi montata pe stanga sau pe dreapta, nu se pateaza si nu este afectata de depunerile de calcar, este rezistenta la socuri termice si la socuri mec... Detalii »
Brand: Marmorin   Categorie: Amenajari Casa
Chiuvete de bucatarie, Chiuvete de bucatarie din granit compozit, Chiuvete de bucatarie anticalcar. Chiuveta de bucatarie de granit compozit MALTES SAFARI (culoare nisip auriu) si cuva anticalcar cu picurator, poate fi montata pe stanga sau pe dreapta, nu se pateaza si nu este afectata de depunerile de calcar, este rezistenta la socuri te... Detalii »
Brand: Marmorin   Categorie: Amenajari Casa
Chiuvete de bucatarie, Chiuvete de bucatarie din granit compozit, Chiuvete de bucatarie anticalcar. Chiuveta de bucatarie din granit compozit anticalcar 1 cuva cu compartiment scurgere si picurator mic Laveo PUERTO SGQ631T, culoare alba, nu se pateaza si nu este afectata de depunerile de calcar, este rezistenta la socuri termice si la soc... Detalii »
Brand: Laveo   Categorie: Amenajari Casa
Chiuvete de bucatarie, Chiuvete de bucatarie din granit compozit, Chiuvete de bucatarie anticalcar. Chiuveta de bucatarie din granit compozit anticalcar 1 cuva cu picurator Madagaskar Negru SGQ711T poate fi montata pe stanga sau pe dreapta, nu se pateaza si nu este afectata de depunerile de calcar, este rezistenta la socuri termice si la ... Detalii »
Brand: Laveo   Categorie: Amenajari Casa
Chiuvete de bucatarie, Chiuvete de bucatarie din granit compozit, Chiuvete de bucatarie anticalcar. Chiuveta de bucatarie din granit compozit ISAO alb, cuva patrata anticalcar, nu se pateaza si nu este afectata de depunerile de calcar, este rezistenta la socuri termice si la socuri mecanice, beneficiind in acelasi timp de un strat antibac... Detalii »
Brand: Marmorin   Categorie: Amenajari Casa
Chiuvete de bucatarie, Chiuvete de bucatarie din granit pentru bucatarii cu design deosebit. Chiuveta de bucatarie din granit compozit Toro, trapezoidala reversibila, 1,5 cuve si picurator, anticalcar, ideala pentru montajul pe colt, nu se pateaza si nu este afectata de depunerile de calcar, este rezistenta la socuri termice si la ... Detalii »
Brand: No   Categorie: Amenajari Casa
  • Decoratiuni:
  • 131   1 - 20