Luxuriante

  • Decoratiuni:
  • 3757   1 - 10
Articole bucatarie Pahare. Dupa o zi lunga nimic nu merge mai bine decat un pahar de tarie. Dar wiskey-ul tau preferat merita ceva mai mult decat un pahar clasic de lapte sau suc. Indiferent daca ai sau nu un bar acasa ar trebui sa detii macar un set de pahare pentru... Detalii »
Categorie: Pahare
Articole bucatarie Cani. Cana este facuta din sticla satinata. Forma clasica si toarta acesteia permit utilizarea intr-un mod extrem de simplu si practic. Dimensiuni: Inaltime: 12 cm Diametrul: 8 cm Capacitate: 300ml  ... Detalii »
Categorie: Cani
Articole bucatarie Cani. Cana din sticla de 250 ml are baza color. Cana este ideala pentru un ceai o ciocolata calda sau o cafea.... Detalii »
Categorie: Cani
Articole bucatarie Cani. Cana simpla din sticla de 250ml. Cana este perfecta pentru un ceai cald sau o ciocolata calda dar si pentru alte bauturi.... Detalii »
Categorie: Cani
Articole bucatarie Pahare. Paharul din sticla este simplu si are 260 ml. Paharul este perfect atat pentru un fresh de portocale sau alte fructe si bauturi racoritoare cat pentru cele calde.... Detalii »
Categorie: Pahare
Articole bucatarie Cani. Ceasca espresso 85ml... Detalii »
Categorie: Cani
Nunți și evenimente Articole candybar. Pompon decorativ din hartie de matase disponibil in diferite culori. Diametrul pompoanelor este de 25 de cm. Pentru comanda va rugam specificati codul de culoare afisat in coltul fiecarei poze.... Detalii »
Categorie: Articole Candybar
Articole bucatarie Borcane si recipiente. Borcan Small... Detalii »
Categorie: Borcane Si Recipiente
Articole bucatarie Pahare. Paharele cu liniile Onyx sunt confecționate din sticla transparenta. Ele sunt bine conturate în mod corespunzator și echilibrat. Piciorul caracteristic ofera un mister extraordinar el nefiind pictat ci vopsit pe interior garantand culoar... Detalii »
Categorie: Pahare
Articole bucatarie Pahare. Paharul de sticla original pentru cocktail cu picior colorat. Acesta este ideal pentru restaurante cafenele si desigur pentru acasa. Suprafata fina faciliteaza curatarea lor iar designul extraordinar va atrage atentia oricui. Simte gustul ... Detalii »
Categorie: Pahare
  • Decoratiuni:
  • 3757   1 - 10