Ghivece flori

  • Decoratiuni:
  • 307   301 - 307
Gradina, Gradina > Noutati, Gradina > Accesorii. Ghivecele pentru flori sunt ideale atat pentru curte acasa, cat si pentru terase. Cele 3 dimensiuni va permit sa creati un peisaj artistic si de invidiat.... Detalii »
Categorie: Decoratiuni
Bucatarie, Bucatarie > Ustensile Bucatarie, Bucatarie > Ustensile Bucatarie > Diverse, Bucatarie > Organizare si Depozitare > Cutii si Recipiente. Fondata în anul 1853, compania WMF ofera momente gastronomice perfecte. Ustensilele de bucatarie “Made in Germany” au fost onorate în timp cu cele mai prestigioase premii de design, functionalitatea fiind de asemenea esentiala. Pentru... Detalii »
Categorie: Decoratiuni
Bucatarie, Bucatarie > Ustensile Bucatarie, Bucatarie > Ustensile Bucatarie > Diverse. Fondata în anul 1853, compania WMF ofera momente gastronomice perfecte. Ustensilele de bucatarie “Made in Germany” au fost onorate în timp cu cele mai prestigioase premii de design, functionalitatea fiind de asemenea esentiala. Pentru... Detalii »
Categorie: Decoratiuni
Gradina, Decoratiuni, Gradina > Accesorii. Suportul Wire Base este realizat din otel si este disponibil in trei dimensiuni.... Detalii »
Categorie: Decoratiuni
Decoratiuni > Mini-Decoratiuni. Ghiveciul se remarca prin aspectul estetic, atractiv si modern in acelasi timp.... Detalii »
Categorie: Decoratiuni
Decoratiuni de gradina. O glastra-si poarta in pervaz firul de lavanda. Raze de soare ce-o impresoara in zbatere de praf. E ceasul dintai al zilei, cand lumea-i inca limpede. Priveste si ia aminte.Set de doua ghivece pentru flori, decorate chic in stil romantic. C... Detalii »
Categorie: Decoratiuni
Decoratiuni de gradina. Inchide ochii si lasa un gand sa zboare prin burgurile din Apus...Bol din ceramica smaltuita, ghiveci de gazduit flori sau pur si simplu incantare pentru ochi. O decoratiune de gradina inedita, acest bol-ghiveci lucrat in forma unei stropit... Detalii »
Categorie: Decoratiuni
  • Decoratiuni:
  • 307   301 - 307